- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Після 7 років користування цими навушниками замовляю ще раз тому що навіть представити не можу кращі за таку ціну попередні також ще працюють але дитина зламала мікрофон, 7.1 об'ємне звучання гарне, звук чіткий, вібрація додає атмосфери задоволений на всі 100%
- Переваги:
- Якість матеріалу, якість звуку, ізоляція звуку як слухача так і мене в навушниках, мікрофон якісний, вібрація, об'ємне звучання
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Я уже было разочаровался в покупке, но чуток попользовавшись, привык. Рипит правое ухо, вибробас не должен так себя вести. Потом еще претензии к микрофону. Плохой микро, ну как , нормальный, но не за свою цену. Меня в кс2 не слышат, когда я шепчу.
- Переваги:
- Я очень давно не слышал музыки в хороших наушниках
- Недоліки:
- Правое ухо рипит
Представник постачальникаАлексей Б***, перепрошуємо за можливі незручності, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду), також протягом 14 днів з моменту покупки Ви можете повернути або обміняти навушники.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Дважды брал наушники, повелся на отзывы, но 2 раза ломалось левое ухо спустя месяц пользования, наушниками крайне надоволен
- Переваги:
- Много плюшек в виде вибро басса и панели управления
- Недоліки:
- Очень быстро ломаются, тяжелые
Представник постачальникаВладислав К***, перепрошуємо за можливі незручності, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду).
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Микрофон, он сделан из пластика и он не управляется, то есть ночью если есть дети или не хотите не хотите будить кого то то вы не сможете подтянуть ближе ко рту что бы гооврить шепотом , в целом чувствительность его отличная и качество передачи звука но он далеко от рта.
- Переваги:
- Качество пластика, приятные на ощупь, провод в оплётке, отличный звук, громкие ( люблю всё громко )
- Недоліки:
- Микрофон , он чувствительный но не управляемый.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Дякую.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купив не тут перший раз у 2017 році і вони досі топово працюють (єдине , що трішки облізли уже, але їм 8 років). Тому вирішив рік тому купити на подарунок вже в розетці та знову не пожалкував. Якість топ
- Переваги:
- Все чотко
- Недоліки:
- Важкуваті, довго сидіти в них незручно
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Взагалі не рекомендую!, RZTK по тій же ціні кращі за ці в декілька раз ПО криве якесь до навушників написано одне, робить друге, 7.1 взагалі не відчувається як в тих же RZTK мікрофон теж не дуже, якщо навернути чутливості то буде білий шум який ніяк не придушити через ПО чогось тут шумодаву немає, гучність крутиться на всю вінду а не окремо для навушників... Плюси це бас, пластик, підсвітка
- Переваги:
- Vibrobass, пластик на дотик приємний
- Недоліки:
- Кривые ПО, нема ніякого відчутного 7.1 як не крутили налаштування, дуже чутно білий шум в мікрофоні, наче під вентилятором сидиш, дуже гріється пульт, регулювання гучності крути в вінді а не окремо
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Микрофон записывает норм но нельзя приблизить к себе. Сделан из пластика он.
- Переваги:
- Звук и качекство пластика , и длина шнура 2м.
- Недоліки:
- Нету возможности управлять микрофоном ( ближе - дальше ). Только вверх поднять или опустить типо, ночью когда нужен шепот не всегда меня слышно
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Як на мене круті навушники за ці гроші, виглядає стильно і футуристично з нормальним звучанням.
- Переваги:
- Чудовий звук, баси. Приємні амбішури. Надійний шнур. Крута підсвітка.
- Недоліки:
- Неможливість плавно регулювати гучність в Ubuntu (або взагалі нічого не чути, або оре страшно)
- Сидоров Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Нз що там з руцями не так у деяких 5 років (а може і більше) працюють кожен день ніяких проблеми за цей час не було єдине що облізло покриття амбушрів та оголівя
- Переваги:
- Якість довговічність
- Недоліки:
- Та навіть не знаю за ці кошти якісь ще претензії писати немає сенсу
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Совершенно отвратительный звук, не знаю надо ли шаманить с настройками или драйверами, но обычно если воткнул в пк и слышишь хороший звук то это хорошие наушники, если звук как из унитаза - всё ясно.
Не рекомендую к покупке если вас волнует качество звука\музыки.- Переваги:
- Не успел проверить, тк высылал обратно через 5 минут пользования.
- Недоліки:
- Ужасное качество звука.
Представник постачальникаАлександр, можливо у Вас щось трапилось з налаштуваннями звуку в операційній системі. Дана модель гарнітури має вбудовану звукову карту і якісні диманіки. Драйвер можна завантажити з офіційного українського сайту бренду.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
На 8 день користування вже не працює мікрофон і один навушник
- Переваги:
Представник брендуОлена Міщенко, рекомендуємо звернутися до найближчого сервісного центру (всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду), також протягом 14 днів з моменту покупки Ви можете повернути або обміняти навушники.
- Евгений Щ***Відгук від покупця. Продавець: Maxima. Колір: Red and Black
Навушники працюють добре.
Якість мікрофону відмінна, як і кажуть про нього.
Найкращі з точки зору ціна/якість. - Миколай Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купив на початку 2021.
Ці Навушники классні підходять для дітей 12+ років так і для дорослих.
Все було дивовижно але потім мікрофон став гірше працювати.
Слугують і досі. Рекомендую- Переваги:
- Згибаються, Хороший звук,Добре тримаються на голові.
- Недоліки:
- Мікрофон через пару місяців став погано оброблювати звук и вас не чутно або чутно погано
- Микита Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купив у кінці 2019 року. Прослужили вірою та правдою 3,5 роки. За весь цей час неодноразово падали, однак проблем саме зі звуком не виникало, конструкція не ламалася. У цілому звук був досить хорошої якості, можна зробити дуже гучним, за допомогою софту налаштувати різні примочки. Мікрофон теж досить непоганий, єдина проблема - це вібробас, який з часом почав створювати тріск, але це можна було пережити до недавньої пори. За такий довгий час він став трохи нестерпним, тому я вирішив його вийняти, але не зміг, бо шурупи, що тримали конструкцію динаміка були приклеєні і ніяк не відкручувались!
Серед інших плюсів: наявність пульта керування на дроті гарнітури, дріт сам доволі довгий і обплетений товстою ниткою. При належному догляді він не заплутається і не закрутиться. Підсвіткою майже не користувався. Для музики, за свою ціну, - топ.- Переваги:
- Гідний звук, пульт керування, обплетений дріт, також приємні на дотик і зручні.
- Недоліки:
- Вібробас швидко псується, але продовжує працювати, неможливість відкрутити шурупи особисто в мене, один з регуляторів погано фіксувався.
- Іван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
за свою ціну супер
трошки тихі і софт дуже такий собі, але це легко фікситься fx sound- Іван Р***
Тихі? Ну не знаю, в мене вони як колонки використовувались
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Ці навушники прожили зі мною 3 роки, після чого "відвалилося" ліве вухо. Нарікань на їх роботу протягом цих років не було, але у всього є свій срок працездатності.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Хорошие наушники. Не плохое окружение и USB вместо отвратительного 3.5 джека. Терьпеть его не могу.
- Переваги:
- Звук за эту цену хорош
- Недоліки:
- Шнур через некоторое время начал "люфтить". Приходится колхозить, чтобы полностью не оторвать.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Пользуюсь ими с 2019 года, наушники супер, микрофон шикарен все слышат меня чётко, но за такой долгий срок использование начал шнур барахлить, пора обновлять на такие же.
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушники супер, купил сыну для игр, до них были RAZER Kraken. Сказал, ничем не уступают по звуку, в деталях даже лучше, ну и примочки в программе веселые.
Рекомендую!- Переваги:
- Звук, внешний вид, цена
- Недоліки:
- Вроде бы нет, но сам долго не сидел в них
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Наушники реально круті за таку ціну. В користуванні вже 2 місяці проблем не було.
- Переваги:
- топ за свої гроші
- Недоліки:
- Не виявив
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
В эксплуатации полтора года, каждый день использую. Все работает более чем отлично, за полтора года ничего не испортилось, не ухудшилось. Микрофон отличный, проверял с друзьями , как меня слышно - все отлично. Звук в наушниках ничем не отличается от Razer (у друзей 3 варианта сравнивали с этими). 7.1 тоже порадовало своей функциональностью и режимами. Я доволен покупкой. Из нюансов могу отметить, что расположение регулировки громкости не очень удобное , но это мелочи, так же я не оценил режим с вибрацией. Возможно найдутся ценители данной функции, но я ее всегда отключаю.
- Переваги:
- Отличные наушники
- Недоліки:
- расположение регулировки громкости не очень удобное
- asart90Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Навушники - топ, не можу більше нічого сказати
- Переваги:
- Класний Вібробас, Звучання, Якість сборки
- Недоліки:
- Не знайшов
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Вже залишала тут раніше відгук після покупки, тепер залишу через півтора роки користування. Вібробас у правому вусі був з самого початку трохи тихше ніж у лівому, але мене це не дуже турбувало, бо я взагалі часто його вимикала. Чесно кажучи, якоїсь особливої користі від вібробасу в іграх не помітила, тільки лякало скоріше, наче на голові раптом щось повзе) Вібробас у правому вусі накрився через півроку користування. Почав кряхтіти і замовк взагалі. Тепер динамік у правому навушнику часто хрипить, коли кабель біля лівого трохи пошарпаєш туди-сюди, звук у правому вусі відновлюється на якийсь час. Як їх ремонтувати не маю гадки, тому тепер шукаю нові навушники. Мені сподобалося більш за все, що звук мікрофона тут гарний (але я не скажу, що він прям супер) і що є вимкнення мікрофону і підсвітки коли потрібно. Регулювання гучності на пульті це також непогана ідея, але дуже довго клацати щоб значно додати гучності, і гучність тут регулює разом і гучність твого мікрофону, і гучність у навушниках взагалі. Тобто..це не дуже зручно, тому що часто треба або просто співрозмовника/ігру/тощо зробити гучніше, або ж тільки самого себе, тобто свій мікрофон, зробити гучніше - а для цього все одно треба лізти у налаштування додатку навушників або в мікшер Віндоус. Також додам, що, хоч я і придумала, як зробити пульт на кабелі розташованим вище, все одно вважаю, що його заводське розташування на кабелі безглузде - його явно вище треба було робити, або прямо на навушниках. Дуже незадоволена, що через півтори роки треба шукати нові навушники, тому що взагалі в мене раніше подібні речі працювали довше, два-троки без усіляких проблем, а тут вібробас накрився взагалі рано, хрипіти почали незрозуміло чому, весь час на одному місці лежать на столі, дуже обережно ними користувалася і тут на тобі. Здається мені, що якщо такі гроші витрачати як зараз вони мають ціну, то краще додати 200-300 грн і взяти більш перевірений часом бренд, в якому не буде таких непродуманих деталей.
- Переваги:
- Якість звуку мікрофону, вимкнення мікрофону, вимкнення підсвітки
- Недоліки:
- Ранувато накрився динамік правого вуха, вібробас взагалі не працював як треба, пульт розташували великий і в незручному місці
- Дарья С***
Я пользуюсь ими тоже пол года таких проблем о которых вы пишите у меня нет )
- Тетяна М***
Ну это, безусловно, очень хорошо, что тебе так повезло с вибробасом (а некоторым другим так не повезло), а вот насчет работы наушников в остальном тебе стоит ими попользоваться еще год как минимум, потом уже скажешь, каково их состояние, не хрипит ли ничего.
Пульт неудобно расположен (и у тебя точно так же)) - он тяжеловат для этого шнура, с течением времени вызывает проблемы связанные с крепежом кабеля, это объективное мнение, что его нужно было крепить или еще ниже (чтоб класть куда-нибудь можно было) или выше, например, резинка вверху, где крепится кабель, могла сразу перетекать в платиковый пульт - было бы меньше нагрузки на сам шнур.
- Ельвіна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Користуємось уже рік, недоліків не помітили
Чудовий звук та мікрофон - Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
В общем нормальные как на 2022 год наушники. С вибробасом слушать музыку приятнее. Пульт очень удобный. Наушники класно смотрятся. Однако в них регулируется лишь длина дуги, из-за чего, как и в других подобных наушников, не всегдя плотно прилягают к ушам.
- Переваги:
- Вибробас, удобный пульт управления.
- Недоліки:
- Некоторым могут плохо прилягать к ушам.
- ВикаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Служат уже 1.5 года покупала за 800, и этих денег они явно стоили, звук шикарный, микро тоже, но последние два месяца уже барахлят и отходят, если зацепить провод, то звук портиться, но это возможно из за того, что падали пару раз. Не первые наушники от этой фирмы, и все показали себя с хорошей стороны, но так же все прожили не особо долго, не знаю в чём проблема
- Переваги:
- Звук, микрофон, топ за свои деньги
- Недоліки:
- Относительно быстро выходят из строя
- Тетяна М***
Аналогічна ситуація. Дуже бережлива експлуатація, і все одно через півтора року їм потрібна заміна. Тільки вібробас в моїх з самого початку працював погано, тихше у правому вусі, і я читала багато відгуків в інтернеті, що це у багатьох так (незбалансований вібробас)
- Игорь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Пользуюсь уже лет 5. Все работает. Звук средний. Микрофон шикарный. Вибробас фича для детей. Раз попробовал и отключил навсегда. ПО на тройку. Некоторые настройки бесмысленные. 7.1 виртуальные.
- Переваги:
- Микрофон за эти деньги просто гтличный.
- Недоліки:
- Софтач покрытие. Через пару лет стирал его спиртом нафиг.
- Дима И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купил 2 года назад. В первый месяц полетел бас и фиксация на микрофоне через 2-3 месяца перестала фиксировать его. И есть немного проблем с микрофоном он очень тихий, вас будет слышно но очень не очень (чтобы сделать чуть громче микрофон скачайте драйвера с ихним приложением для настройки наушников) Ну, с этим можно смириться, а так за свои деньги прекрасные наушники, даже на 20% громкости. всё прекрасно слышна.
- Переваги:
- Прекрасные наушники за свои деньги
- Недоліки:
- Со временем вышел из строя бас и фиксация микрофона и облезли подушечки
- Тетяна М***
Я мікрофон намагалася зайвий раз не чіпати навіть, а якщо підіймала і опускала то робила це дуже обережно, і все одно фіксація мікрофону полетіла через півроку.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Если кратко, то наушники за свои деньги - топ. Конечно стоит понимать, что это не топовый вендор и не стоит от него ждать чего-то сверх, НО.
У меня за 2 года к наушникам, микрофону, и остальным функциям нет вопросов. Всё работает хорошо и без каких-либо проблем. Звук качественный, проверен в играх на длительной основе. Вот сегодня купил себе Razer Kraken Multiplatform …. Я вам скажу что по звуку особо не было никаких изменений … я даже скажу что эти более комфортны, но вот что касается микрофона, то тут он точно лучше чем у рейзер что в 2 раза дороже. Я только зашёл поиграть и знали бы вы как мои напарники меня материли. Да, сами наушники я не калибровал ещё. Только установил софт и обновил драйвера, но даже там я с микрофоном ничего не сделаю. Итого Рейзер завтра понесу отдавать, а на этих буду сидеть дальше. По сене что я покупал раньше это оказался лушчий игровой давайс.- Переваги:
- Хороший звук
Удобные уши
Поддержка 7.1 звука
Подсветка.
Регулировка звука, микрофона на проводе.
Неплохой микрофон по сравнению с ушами за 3к - Недоліки:
- Кабель перекручивается, не совсем удобен.
Большой блок на проводе, даже немного тяжеловат.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купив навушники та цілком ними задоволений. Звук хороший, мікрофон також лайк, але вібробас не такий вже і найс, в лівому вусі його майже немає тим самим в правому вібрує сильно (що створює неприємні відчуття)
- Переваги:
- Чудовий звук, хороший мікрофон
- Недоліки:
- Вібробас працює не дуже добре, в правому вусі він сильніше ніж в лівому
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Работают уже 3 года, 1 год как кошки скребутся в 1 наушнике, может кто знает что можно сделать с этим?
- Переваги:
- Хороший звук, неубиваемые, крутой микро
- Недоліки:
- Тяжёлые
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Користуюсь вже більше 2 років. Чудові навушники всім рекомендую!
- Переваги:
- Якість, звук.
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Остался доволен
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Купил две штуки, одни работают вибро, вторые нет
- Недоліки:
- лоторея
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Red
Пользуюсь уже этими наушниками год, как многие пишут, то облазят у них то не работают спустя месяц. За год моего пользование даже крепления не ослабли, качество звука просто космос, а качество микрофона вообще отдельный разговор, лучшее за свои деньги. Так же огромный плюс что к ним есть свое ПО.
- Переваги:
- Звук, микрофон, качество пластика амбушюр и сборки
- Недоліки:
Представник брендуАлександр Снежко, благодарим Вас за выбор продукции REAL-EL, рады, что наушники Вам понравились, желаем приятного использования.