- Прилуцкая О***Відгук від покупця. Продавець: Gradigen. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 3.1
Производитель указывает общий объем, который на практике оказывается гораздо меньше. Продавец замечательный, поменял товар без проблем.
- Недоліки:
- Надо быть внимательным к выбору объема.
- Продавець Gradigen
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ваш відгук дуже важливий для нас!
- Елена О***
Скажите, пожалуйста, какой же реальный объем?
- Продавець Gradigen
В описании/характеристиках товара указан общий (расчётный) объем посуды. Фактический объем может быть меньше на 10-15%.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 3.1
Гарна
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 4
Гарна та зручна, об'єм ідеальний, покупкою дуже задоволений.
- Переваги:
- Об'єм, дизайн
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 3.1
Кришка хоч і не падає всередину, але видно що зазор між бортиками дуже великий, не уявляю, щоб так воно і мало бути по дизайну, скоріше за все якась ліва кришка
- Переваги:
- Гарна кастрюлька
- Недоліки:
- Кришка не рідна
- Вячеслав С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 4
Брак під ручкою зовні. Бита, чи царапини, аж до металу емалованного покриття.
Тому і відмовився в пункту видачі відразу.
Даже, не знимав заводську пленку і не дивився, а що всередині.
Ну і 20 см діаметр з обємом 4 л, це така собі по розмірам кастрюля...на раз макарон зварити для двох.- Переваги:
- Не отримав
- Недоліки:
- Брак під ручкою зовні
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 4
Гарна, зручна, по всіх параметрах, якими я керувався при виборі підходить. Але є нюан, приїхала надщерблена.
- Переваги:
- Комфортна, зручна
- Недоліки:
- Заводський брак або ж при транспортуванні
- Євген Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з малюнком. Місткість: 5.7
Кришка не підходить до каструлі.
- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- Кришка не підходить до каструлі.