- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Коріння твердіше за камінь. Неможливо подрібнити, навіть молотком била. Нажаль дуже розчарована.
- Переваги:
- Недоліки:
- Як каміння
- Продавець Ministry of Spices
Дякуємо за Ваш відгук. Сушений корінь куркуми за своєю природою твердий — так він зберігає смак, аромат і корисні властивості. Для домашнього використання його зазвичай перемелюють у кавомолці чи млинку для спецій, або попередньо замочують у теплій воді, після чого він легше подрібнюється.
- Аркадий С***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Гарна якість.
- Переваги:
- Свіжа куркума.
- Недоліки:
- Черпитяк Л***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Пластикова банка
Товар відмінний. Доставили швидко. Дякую.
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Просила товар . Задоволена
- Люда Я***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Классная и качественная специя.
- Переваги:
- Цена и качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дуже вдячний.
- Переваги:
- Користь.
- Недоліки:
- Дуже твердий.
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Чесно кажучи коли купувала куркуму то даже не думала скільки буде проблем з нею.Суха куркума твердіша за камінець,я спалила дві кавомолки щоб подрібнити її,це нереальною.Краще купувати мелену.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Тверда як камінь
- Продавець Ministry of Spices
Дякуємо за ваш відгук та щирість! Ціла куркума дійсно є дуже твердою через високий вміст природних смол (це її природна властивість), що може ускладнити її подрібнення. Деякі клієнти, що використовують куркуму для лікування, подрібнюють її за допомогою звичайної тертки з дрібними зубчиками. Якщо ви шукаєте саме свіжий смак та аромат, спробуйте мелену куркуму нашого асортименту (преміум) — вона збереже всі корисні властивості і буде зручнішою у використанні. Ще раз дякуємо!
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Обожнюю куркуму, особливо в палочці, сильніший аромат і смак.
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Ministry of Spices
Дякую за оперативну доставку. Якість куркуми мені подобається. Сильно відрізняється аромат і смак цього кореня від тих перемелених спецій куркуми, що продаються в пакетиках.
Дякуємо!