Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайдено 4000 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії спеції та приправи

Татьяна
Шикарная штука - за 5 минут получаем отличный Том Ям без всяких заморочек с поисками сложных ингридиентов, потому что всё, что делает Том Ям Том Ямом есть в этой пасте, и лемонграсс, и галанган, и прочее, и прочее, чего у нас не сыщешь.

Например, простейший базовый рецепт: куриный бульон + помидоры + грибы + паста (как ориентир - 1 столовая ложка пасты на 1 порцию, но можно варьировать по вкусу), проварить до готовности грибов и помидоров, в конце добавить сливки 33-35% (3 ст.ложки на порцию), прокипятить. В тарелки добавить кинзу. Это уже вкусно. Можно добавлять кокосовое молоко, можно имбирь и острый перец, кому мало этой остроты от самой пасты, можно добавить кусочки курицы из бульона или морской вариант - креветки, кальмары (их добавить в самом конце в кипящий суп и сразу выключить, или уже в каждую тарелку сырыми и залить кипящим супом, им достаточно будет чтоб свариться). Если бульон сварить заранее (можно заморозить), то суп готовится очень быстро. Паста ароматная, насыщенная, даёт красивый цвет супу
Олександр
Куркума як куркума, помел дрібний, без домішок. Зручна банка, кришка має 2 дозатора - менший і більший.
Ірина Федотова
Надає грибному супчику неймовірного шарму.
Для тих кому «грибами не пахне» - читаємо уважно склад : гриб МУЄР. В нього свій специфічний гриб, бо росте він не на грунті, а на деревах. Погугліть , буде цікаво. В нас він теж росте, хоч і називають його китайським.
Якщо пустить сервіс, завантажу власне фото цього гриба з природи.
А приправа чудова!
Марта Станицька
Купувала спеції раніше. Сподобалось. Тому взяла набір.
Юрій
Купив просто так, тому що він постійно на слуху. Думав, якщо поліпшує смак, гірше не буде. Був здивований, коли спробував, адже це "той самий" смак, який усім знайомий. Смак глютамату натрію. Напевно тепер помічатиму щоразу коли куштуватиму їжу з ним, типу бургерів або ковбас.
Дмитро Новіков
Купую вперше саме цю банку і скажу що для мене це просто знахідка. Саме на мій смак тут підібрані мої найулюбленіші спеції. Дадавав і в омлети, і до супу, і до м'яса. Для мене це топчик.
але якщо хтось не любить селеру, то це не для них.
Дмитро Бондаренко
Приготував 7.5кг свинини, поки що живий. 2 літри води, 5 днів у холодильнику, 80 грамів солі та 40 грамів цієї суміші. Сіль зі спеціями довів до кипіння, коли охолонуло до 40-50 градусів всипав сіль з нітритом (він деградує від високої температури). У холодильник на 5 днів з температурою 1-3 градуси цельсію, інколи перемішував.
Далі у шкарпетку через трубу з нержавійки і у духовку з температурою починаючи від 130 градусів (що б рівномірно прогрілось), 150 та 160 градусів. Після доведення температури у найбільшому шматку м'яса до 70 градусів поставив 190 градусів для створення скоринки. У фіналі середня температура була близько 78 градусів за цельсієм, максимальна 82. На мій смак трохи меньше солі треба було звичайної - наступного на 20 грамів зріжу.
Олександр
"Смажена цибуля – це не просто інгредієнт, це паливо для міжгалактичних кулінарних подорожей! У кожному шматочку, що золотиться на сковороді, прихована енергія мільйонів зірок, що вибухнули у далекому космосі. Її аромат, подібний до пісні зорельотів, наповнює кухню відчуттям пригод і нескінченності.

Ця цибуля – не просто їжа, а справжній артефакт із древньої кулінарної цивілізації. Її текстура – це гармонія хрумкості та ніжності, як баланс між світлом і темрявою у космічній сазі. А смак? Смак – це вибухова хвиля, що переносить вас у простір, де час і гравітація втрачають свою силу.

Смажена цибуля – це їжа для героїв, які долають чорні діри на шляху до кулінарного Олімпу. Не просто готуйте її – командуйте нею, як капітан зоряного крейсера, і вона стане вашим союзником у битві за ідеальний обід!"
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Спеції та приправи є незамінним інгредієнтом у приготуванні багатьох страв. Це особливий набір трав і зелені, що поліпшує смак будь-якої страви. Готуючи м'ясо або запечену рибу, овочі на грилі або солодкі печені яблука — правильно підібрані спеції та приправи розкриють повноту смаку й аромат страви. А які типи приправ бувають, а також про їхні корисні властивості та застосування в кулінарії, ми розповімо прямо зараз.

Вибираємо спеції та приправи правильно: кулінарні поради та рекомендації

Купити натуральні спеції та приправи з доставкою по Україні можна онлайн в інтернет-магазині ROZETKA. У каталозі представлений великий асортимент ароматних прянощів:

  • для глінтвейну : Для приготування гарячого винного напою вам знадобиться готова суміш прянощів для глінтвейну, у складі якої є всі необхідні інгредієнти — кориця, гвоздика, кардамон, імбир, мускатний горіх і чорний перець; також можна замовити всі інгредієнти окремо;
  • для десертів : Для приготування смачного пирога або хрусткого печива вам знадобиться ванілін, кориця, мускатний горіх, ванільний цукор, а також кокосова стружка;
  • для консервації : Підійде готова приправа для маринування та соління; також незамінним інгредієнтом у будь-якій овочевій консервації є лавровий лист;
  • для гарніру : Ідеальною приправою для гарніру буде насіння льону, зелень, імбир, лавровий лист, чабер, суміш перців і набір спецій із сушеними овочами;
  • для м'яса : Щоб приготувати смачне та соковите м'ясо, вибирайте спеціальний набір приправ до м'яса; також підійдуть такі спеції: чорний мелений перець, паприка, майоран, барбарис, мускатний горіх, карі, мелений часник і розмарин;
  • для пасти : Приготувати італійську пасту можна з таким набором спецій: карі, орегано, куркума, імбир, базилік, набір сушеної зелені та часник;
  • для овочів : Розкрити смак овочевих страв допоможе кріп, петрушка, чебрець, базилік, суміш мелених перців, розмарин і орегано;
  • для перших страв : Для приготування перших гарячих страв вам знадобиться чорний перець, орегано, куркума, суміш трав, зелень, мелений часник, базилік і лавровий лист;
  • універсальні : Суміш спецій, у складі якої вже є весь необхідний набір прянощів, включно з сіллю та сушеними овочами; на нашому сайті ви можете замовити готові суміші приправ до м'яса, риби, плову, шашлику, овочевого рагу тощо.

Головна відмітність натуральної спеції від підробки — це насичений аромат. Навіть у разі довгого зберігання запах прянощів не вивітрюється. Зберігати спеції та приправи треба в скляній або дерев'яній баночці в добре вентильованому темному місці. Цілі прянощі можуть зберігатися до 4 років, не втрачаючи водночас своїх смакових якостей, а ось мелені — максимум 2 роки.

Замовити натуральні та корисні спеції за демократичною ціною можна на сайті ROZETKA. У каталозі представлена тільки якісна продукція відомих українських і закордонних брендів: Gostro, Marinados, VikShir, Банка спецій, До Смаку, Мрiя тощо.

Спеції та приправи: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Приправа Торчин 10 овочів 250 г (7613035803169) 99₴
Набір спецій Банка спецій до глінтвейну 23 г х 3 шт (4820267273520) 129₴
Приправа Badia Лимонний перець 2720 г (033844007645) 1351₴
Бодян Банка спецій 200 г (4820267270635) 149₴