- юрий с***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дуже розчарована. Парфуми прийшли без належного пакування ще й пошкоджена коробка. Видно що їх вже відкривали і не раз. Замовляла на подарунок
Більше не буду замовляти- Переваги:
- З терміном придатності все добре
- Недоліки:
- Це не пробний варіант щоб він вже був відкритий
- Продавець Legendary Stuff
Доброго дня! Парфуми Мері Кей усі без додаткового упакування у плівку, лише картонна упаковка. Парфуми ніхто не відкривав, бо як тільки отримали їх зі складу- відразу відправили на зберігання на склад Розетки. Тобто Вам прийшли свіжі парфуми, які до Вас ніхто не міг відкрити!
- Наталія М***
Так, товар - жах: немає упаковки, духи відкриті!
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дякую за швидке та якісне замовлення
- Переваги:
- Чудовий аромат
- Недоліки:
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Place. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Я цей запах обожнюю,нагадав мені минулі спогади коли я познайомилася зі своїм чоловіком
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Place. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дівчині сподобались!
- Переваги:
- Недоліки:
- Все добре
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Place. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дуже чудовий аромат
Відгуки про товар продавця Legendary Stuff
Відгуки про товар у інших продавців