Відгуки покупців про Розкладний стіл для пікніка кемпінгу зі стільцями 120Х60Х70 см з регулюванням висоти у валізі (1452763-Т) Коричневий
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Дуже задоволена як сервісним обслуговуванням продавця, так і якістю товара. За зазначену ціну - відімінна якість. Дякую, що ризикнули відправити товар у Донецьку область, коли значна кількість відділень не працює, дякую за турботу про покупця. Розетка як завжди - все відмінно!
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець CENOVOD+
Дякуємо Вам за відгук!
- Mariia M***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Очень практичный набор! Удобные стулья, размер как раз впору - не громадный и не маленький. Хорошее качество, верно служит.
- Переваги:
- Практичность, размер, качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець CENOVOD+
Доброго дня.Дякуємо за відгук про товар! гарного дня!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
К товару вопросов нет, за то куча вопросов к поставщикам!
Доставку задержали, о том , что задерживают не оповестили, так ещё и вас будет ждать сюрприз на почте!
Цена будет больше от заявленной, пусть и на 12 грн, но извините, почему я буду закрывать глаза и дарить свои деньги?
Написали, что вопрос решили и на нп цену поменяют!
Прихожу и ничего, на что мне заявляет сотрудник нп, что никакой заявки у них нет, показываю скрин, и то странный который обрезан (выслал Представитель), и мне отвечают, что заявки не поступало!
Честно, если бы этот стол был не в подарок, отправила бы обратно только так!
Не советую продавца, только если вам не важны ваше время и деньги!- Переваги:
- Стол и стулья сами по себе хорошие
- Недоліки:
- Не оповещают клиентов о задержке(хотя согласовывают, что доставка будет сегодня-завтра и не слова о каких либо проблемах с поставщиком, как оказалось позже), цену повышают и тоже не оповещают!
Обманывают клиентов!
- Продавець CENOVOD+
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Ще просимо вибачення за незручності. Ми Вам телефонували та писали у вайбер щодо повернення коштів, але зв'язок без відповіді. У разі необхідності напишіть нам в приватні повідомлення. Дякуємо
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Я заказала товар ещё 7 января !
Товар мне ещё не выслали, связались в понедельник и сказали что сегодня-завтра отправка!
Где?
Сегодня среда уже!
Свяжитесь со мной срочно, товар мне на подарок!!!
Ужасная работа с клиентами!- Продавець CENOVOD+
Доброго дня. Просимо вибачення за незручнсті. Замовлення було оброблене 11 січня, графік роботи магазину був вказаний на сторінці продавця. Також ми писали в особисті повідомлення, що замовлення буде броблене 11 січня. Перепрошуємо за затримку, ТТН внесена, товар переданий на відправку. Дякую
- Ольга П***
Давайте начнём строго, что ваша девочка сказала мне, что отправка сегодня -завтра, о том что отправка будет послезавтра вечером ни кто не соизволил перезвонить и сообщить!
Ещё и цену повысили, отвратительное обслуживание! - Продавець CENOVOD+
Дброго дня. Ще раз перепрошуємо за незручності. Дякуємо за зауваження.
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
- CENOVOD+
Доброго дня. Дякуємо за відгук
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Все супер, товар сподобався, швидко дійшов, дефектів немає
- CENOVOD+
Доброго дня. Дякуємо за відгук
- Уляна М***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Оперативно доставили,столик зручний,можна вмістити за ним навіть до 8 осіб. Цікавить до нього сумка-чохол: шукала на сайті,але підходящого не знайшла. Що можете порадити?
- Переваги:
- Зручний,компактний
- CENOVOD
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Сумку-чохол Вам краще пошукати на Розетці , оскільки в нас немає цієї сумки. Дякуємо за розуміння і гарного дня !
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Купили стол синего цвета, сходили на пикник опробовали, испытание прошёл на Ура. Яркий, красивый, компактный. Всё устраивает. Проходящие люди смотрели с завистью. Значит всё прекрасно. Пикник удался. За товар огромное спасибо. Недостатков нет.
- CENOVOD
Спасибо за отзыв и хорошего дня !
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
За свои деньги стол и стулья нормальные. Хотел конечно купить синего цвета, но пришлось взять красного, о чём меня заранее предупредили , когда перезвонили по поводу заказа.
- Переваги:
- Как у обычного стола, 4 ноги, 1 столешница, отдельные стульчики.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил. Столик на вид жидковатый, но время покажет.
- CENOVOD
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
заказал данный стол цветом берюза, на складе якобы не было, предложили коричневый я согласился, а прислали вообще белый.
теперь о столе заявленный вес не соответствует, стулья для карликов, стоит устойчиво, брака нет, но самое печальное что шарашкина контора, пришлось забрать т.к я человек порядочный и не хотел ждать новый стол долго- Переваги:
- в любом месте можно бухануть
- Недоліки:
- маленькие стулья
- CENOVOD
Доброго дня. Ми з Вами зв'язались, та вирішили дану проблему. Ще раз вибачте за незручності. Дякуємо
- Евгения Ш***Відгук від покупця. Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Стол отличный , понравился, все компактно складывается, брака нет. Хороший товар, пришёл быстро.
- CENOVOD
Дякуємо за відгук. Гарного дня
- Віктор Г***Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
доброго дня питаня такого роду чиє в наявності стіл синього кольору на даний момент дякую за відповідь
- CENOVOD
Доброго дня. Вам потрібно зробити замовлення, після чого іде запит на склад по наявності. Дякуємо за розуміння і гарного дня !
- Николай М***Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
скажите, имеются ли под столешницей дополнительные поперечины (ребра жесткости), чтоб столешница не прогибалась?
мало фото - сделайте фото столешницы снизу!- CENOVOD
Доброго дня. Немає, столешниця витримує до 30кг. Дякуємо за запитання
- Кирилл К***Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
Добрый день. На какой вес рассчитаны стулья?
Доброго дня. До 130кг.
- Евгений П***Продавець: CENOVOD+. Колір: Синій
А что значит: Максимальная нагрузка 30 кг ? нагрузка на что?
- CENOVOD
Добрый день. Спасибо за вопрос. Нагрузка на столешницу.
- CENOVOD
Добрый день. Спасибо за вопрос. Нагрузка на столешницу.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Жовтогарячий
Все як має бути
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Темне дерево
Все́ супер! Стол устойчивый, удобный, без изъянов. Сначала сомневалась на счёт стульев - достаточно крепкие, ещё и пол цвет стола, коричневые. Рекомендую
- Переваги:
- Качественный товар, быстрая доставка, супер цена
- Іван Ж***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Темне дерево
Товар прийшов пошкоджений, на столі дві тріщини та пошкоджене фарбоване покриття! На коробці був напис - «поцарапаний» , але менеджер нічого не повідомила
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Темне дерево
Столик досить презентабельний не дивлячись на низьку ціну, відмінно підходить для пікніку чи просто чаювання у садочку
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Синій
Прийшов бракований товар. Столик уже був тріснутий зсередини, а стільчики прошиті навиворіт — лицьова сторона опинилася назовні.
Як таке взагалі може бути? Товар явно не відповідає заявленій якості.
Не рекомендую цей магазин. Дуже неприємне враження від покупки.- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Брак
- Роман Ж***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Білий
Міцний хороший стіл та стільці.
- Продавець DaddyDi
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: Білий
Шикарний стіл. Гарно запакований, в коробку та кожен стільчик та стіл в пакет
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
Чудовий! Сьогодні перший раз у користуванні, зручний, гарний! Рекомендасьон!
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
- Чижевский З***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
Саме той який я хотів
- Переваги:
- Легкий та компактний
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець DaddyDi
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
Набір прийшов цілий, нормальний.
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Стіл не сильно устойчевий
- Козянчук М***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
Чудовий комплект,гарний кольор.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Немаж
- Продавець DaddyDi
- Аліна Н***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
Стіл приїхав без ніжки з однієї сторони, дякую менеджеру який вирішив питання і деталь вже їде до мене, але питання чому я повинна оплатити 165 грн за доставку?!Це ваша вина в не моя. Неприємно!!!
- Недоліки:
- Без ніжки яка підіймає стіл, шатається.
- Продавець DaddyDi
Доброго дня.
Доставка безкоштовна як і домовлялись. Оплата доставки проводиться коли посилка знаходиться в дорозі. На даний момент оплата за доставку сплачена. При отриманні Вам не потрібно нічого оплачувати.
- Константин Т***Відгук від покупця. Продавець: NEON-ABC. Колір: Світле дерево
Стіл легкий і за таку ціну гарна якість. Дуже просто і швидко розкладається
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Knox. Колір: Темне дерево
Тикий собі
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Світле дерево
Прийшов із затримкою але стіл на ту суму добре стільці слабенькі якщо на них сидіти,а не танцювати витримують за 80 кг.
- Наташа М***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Темне дерево
Стіл сподобався
Рекомендую- Переваги:
- Заказ прибув своєчасно
- Недоліки:
- Не має
- Продавець DaddyDi
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Синій
Стіл блакитного кольору,а стільці чомусь сірого. Не дуже пасує, ми не зрозуміли чого так, не дуже сподобалось
- Переваги:
- Заказ прибув своєчасно
- Недоліки:
- Різний кольор
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Темне дерево
За 1 день приїхав,якісна столешня, дякую,все клас
- Переваги:
- Ціна-супер!
- Недоліки:
- Тонкуватий алюмінієвий обід стола, обережно при зборі-розборі,малуваті стільці
- Продавець instock
Щиро дякуємо за ваш відгук
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Темне дерево
Стіл хороший, а от стільці маленькі трохи і розраховані для ваги приблизно не більше 80 кг. Висота стільця 34 см
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Синій
Все чудово