- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: ARFamily. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Отличный аромат духов и быстрая доставка. Спасибо.
- Переваги:
- Качество, аромат, цена
- Недоліки:
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Нормально
- Жанна О***Відгук від покупця. Продавець: Тамарикс. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Avon Today-завжди буде в тренді!Білоквітковий аромат, насичений,шлейфовий, дуже стійкий.
- Переваги:
- Підходить на любу пору року
- Недоліки:
- Чипурко м***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дякую, брала на подарунок.
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Замовлення відправили швидко,гарне обслуговування!Дякую за подарунок!
Дякуємо за Ваш відгук !
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Давно користуюся косметикою AVON, зокрема туалетною водою Todau. Магазину Moon Group вдячна за швидке, турботливе обслуговування (пану Володимиру) і за приємну ціну, а також подаруночок.
Бажаю гарних покупців!- Недоліки:
- Продавець Moon Group
Дуже дякуємо за щирий відгук !
- Деревянкина А***Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Today Avon - яркий, даже немного дерзкий аромат.
При умеренном использовании его цветочные ноты приятно смягчают первоначальную резкость, делая звучание более гармоничным.
Аромат производит сильное впечатление, а со скидкой становится ещё более привлекательным приобретением.
Сначала я купила мини-упаковку, чтобы познакомиться с ароматом.
Но потом не смогла остановиться и перешла на флаконы объемом 50 миллилитров.
Отдельно хочу отметить продавца Moon Group - большие молодцы: всё пришло быстро и аккуратно упаковано, а в подарок положили интересный пробник, за что отдельное спасибо. Такие мелочи очень приятно радуют и располагают к повторной покупке.- Переваги:
- Приятный аромат
- Недоліки:
- Слишком многие им пользуются
- Продавець Moon Group
Добрий день! Дякуємо за відгук. Нехай парфуми TTA Today принося радість і чекаємо Вас знову в нашому інтернет магазині за покупками.
- ольга б***Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 30 мл
Запах жахливий, дешевий
- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Продавець Amake-on
Вітаємо,Ольга
Дуже шкода,що вам не сподобався аромат.Він є бестселером в Avon більше 25 років
Але мабуть він просто не ваш
- Мирослава В***Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дуже задоволена замовленням. Швидка доставка, привітне обслуговування, приємний подарунок. Дякую магазину Moon Group, бажаю гарних клієнтів.
Дякуємо Вам за відгук!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Аромат інакший ніж колись, але схожий, це однозначно літній варіант, на зиму він не розкривається так як треба, відчула його такий яким він був-в теплі під ковдрою, бо в квартирі холод) Тому, холод він точно не любить, стійкість гарна. Рекомендую продавця.
- Продавець Moon Group
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Moon Group. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дуже задоволена! Швидко та якісно!!! Дякую за подаруночки!!! Привітне обслуговування!!! Бажаю гарних клієнтів!!!
- Продавець Moon Group
Дякуємо, що придбали косметику у нас і залишений відгук!
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: Ririnadar22. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
аромат не відповідає заявленому
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- Отримала зовсім не той аромат, який повинен бути.
- Діана Д***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Швидка доставка і хороша якість.Задоволена
- Переваги:
- Стійкий запах
- Недоліки:
- Переваги:
- Швидко і надійно
- Кузьмін М***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Стійкий,приємний аромат
- Недоліки:
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
- Переваги:
- Запах
- Юліана Т***Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 30 мл
Чудовий, стійкий, супер
- Переваги:
- Стійкий
Дякуємо,Юліана,за залишений відгук
Приємного користування!
- Кристина Н***Відгук від покупця. Продавець: Place. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Приємний аромат, беру не вперше. Отримую багато компліментів, порівнюють з нішевими парфумами
- Інна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Ririnadar22. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Дуже подобається ця вода. Замовлення відправили одразу.
- Переваги:
- Чудовий аромат.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: CareVibes. Об'єм: 50 мл
Отримала зовсім не той аромат, який повинен бути. Воняє конваліями. Дуже розчарована
- Переваги:
- Недоліки:
- Підсунули якусь гидоту
- Продавець CareVibes
Доброго дня! Нам шкода, що у вас склалося таке враження. Хочемо уточнити, що в нас немає жодного поділу ароматів – ми працюємо лише з оригінальною продукцією, і кожен аромат відповідає заявленому. Також у нас є сертифікат якості, який підтверджує автентичність усіх ароматів. Якщо у вас є додаткові запитання, будемо раді допомогти!
- Кирилл А***Відгук від покупця. Продавець: Place. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Брала маме,ей они очень нравятся
- Переваги:
- Все хорошо
- Татьяна Е***Відгук від покупця. Продавець: CareVibes. Об'єм: 100 мл
Швидка доставка ,празднічна гарна упаковка ,сподобались .
- Переваги:
- Ще додали пробнік ,упаковка супер
- Продавець CareVibes
Щиро дякую за ваш відгук! Для нас це дуже важливо, адже це допомагає ставати кращими.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: CareVibes. Об'єм: 100 мл
Дуже Гарні духи. Швидко доставили. Велике дякую відправнику А ще за подаруночок дякую вам! Як би ще за нову пошту менше платити, було би ще краще!)
- Переваги:
- Гарна якість.
- Продавець CareVibes
- Макарова О***Відгук від покупця. Продавець: Тамарикс. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Товар належної якості
- юлияВідгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Як завжди на висоті
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Парфум неперевершеного аромату, все гарно забраковано, пришло швидко
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: LUCK. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Сподобались, приємний запах, ввічливий продавець, швидка доставка, дякую!
- Недоліки:
- Захарчук В***Відгук від покупця. Продавець: Ririnadar22. Формат: Стандартний. Об'єм: 100 мл
Чудовий товар
- ярославВідгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 50 мл
Все супер і доставка і виробник
Жінка задоволена!- Продавець Amake-on
Дякуємо за залишений відгук
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 100 мл
Дуже класний парфум, дякую за швидку доставку. Все супер.
Дякуємо за замовлення та залишений відгук
Приємного користування
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 100 мл
Дякую за парфум, мені дуже подобається. На весну те що треба.
Дякуємо за замовлення та залишений відгук
Приємного користування
- светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Place. Формат: Стандартний. Об'єм: 50 мл
Купляла для мами, запах довго тримається, аромат легко впізнається, давно випускається, флакон на тривалий час
- Переваги:
- Запах довго тривається
- Люда Л***Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 100 мл
Якісний товар, відповідність ціни, швидка відправка. Рекомендую.
- Продавець Amake-on
Дякуємо за залишений відгук
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 100 мл
Щиро дякую за швидку доставку. Аромат моїх студентських років, чудовий. Також дякую за подаруночок, дуже приємно.
Дякуємо за замовлення
- Воробйова О***Відгук від покупця. Продавець: Amake-on. Об'єм: 100 мл
Дякую,все прийшло швидко,ще подаруночок,продавця рекомендую
- Переваги:
- Моі улюблені