Відгуки покупців про Пилка розкладна Fugu 300мм с двостороннім лезом
- Николай Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для первого подобного инструмента и для не частого использования, да еще и за небольшие деньги пойдет. В остальном качество оставляет желать лучшего.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилка добре пиляє. Спершу трохи знімалася з рукоятки,але потім я пристосувалась. Дуже зручна,дістає до гілок ,які не достати,якби була звичайна рукоятка.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова пилка, добре нею працювати.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
після пару разів використання лезо вискакує із ручки, і неможливо працювати. Хоча робоч а пилка дуже добра. була, бо абсолютно не можливо працювати без ручки
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Недоліки:
- слабке кріплення
Представник постачальникаДоброго дня, Шановна Любов!
Ця модель дуже добре себе зарекомендувала. Лезо повинно міцно триматися і не повинно випадати. Ми можемо припустити, що це брак фіксатора. Тому пропонуємо Вам гарантійну заміну. Для цього зверніться, будь ласка, до менеджера, який оформляє замовлення.
З повагою та найкращими побажаннями!
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Немного попробовал пилить - понравилось. Одной рукой неплохо, двумя замечательно. Ручка держится, без люфта. Ручка не жесткая, слегка гнется.
- Недоліки:
- Упаковка запаянная, при покупке ничего не пощупать.
Представитель поставщикаЗдравствуйте, Антон!
Благодарим Вас за выбор инструмента ТМ Gruntek и за оставленный отзыв!
С уважением и наилучшими пожеланиями!
- Едуард Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ручка не тримає полотно, защіпка для полотна працює ненадійно
- Переваги:
- ?
- Недоліки:
- Ручка не тримає полотно, защіпка для полотна працює ненадійно
- Дмитрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
полотно тоненькое и поэтому пилит очень хорошо. Хорошо держит заточку.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- не знаю
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилит как по маслу
- Переваги:
- Очень хорошо сидит в руке. Я бы не сказал, что она чем-то хуже оригинальных японских пил! И цена на неё доступная
- ЛесникПродавець: Rozetka
Вроде два типа зубьев - для продольного и поперечного пиления, но вот работать ей для сборки например стула, мне не понравилось. Это хорошая садовая пила, удобно сидит в руке, пилит "на себя". Кто увлёкся столярным делом и решил познакомиться с "японской" пилой, эту лучше не брать, ожидания не оправдает вообще.
- Переваги:
- Японский тип пилы
- Недоліки:
- Может для сада хорошая, но брус пилит слабо
- Ігор Л***Продавець: Rozetka
Здравствуйте, подскажите толщину лезвия пожалуйста?