Відгуки покупців про Надувний матрац Intex 64755 (183 х 203 х 25 см) + 2 подушки + 1 насос
Є в наявності
- Аня Б***Відгук від покупця. Продавець: Pro100Hit. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Не рекомендую , дуже засмутилася тільки придбала і брак
- Недоліки:
- Матрац бракований! Велика дирка з якої за лічені хвилини спустило ! Максимально незадоволена і не рекомендую! Не раз читала відгуки що матраци можуть приходити пробиті і це дійсно так
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: Pro100Hit. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Проблему вирішено
Пропускає
- Павел Б***Відгук від покупця. Продавець: Pro100Hit. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Очень приятный менеджер, перезвонил, уточнил все моменты, предложил вернуть в случае если не понравится матрас. Отправили быстро, матрасы хорошие, насос конечно не очень производительный, по окончанию накачивания матраса появилась даже легкая отдышка)) Но в целом всё хорошо, 3-е суток стояли надутые и не спустили, форму держат. Есть легкий запах резины по началу, но выветривается спустя пару часов полностью. Рекомендую.
- Переваги:
- Цена, скорость доставки, качество
- Недоліки:
- нету
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Користуюсь 2 місяці, задоволена. Міцний не спускає)
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
матрацом користуюся вже місяць, недоліків поки що не бачу
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість у принцепі нормальні
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Міцний, не спускає
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Гарний матрац за свою ціну, накачав поки не спускається.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Матрац сподобався, рекомендую спробувати. Товар прийшов якісний.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Якість хороша. Довго не спускає.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Матрац дуже зручний, товаром задоволена. Отримала швидко, роботою працівників задоволена
- Переваги:
- Все підходить
- Недоліки:
- Не має
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Колір: Темно-синій
Наразі провірила ,то все як на фото
- Переваги:
- Є подушка і насос
- Продавець K&Ko_UA
Дякуємо за відгук та за замовлення.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
чудовий
- Святослав Р***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Good
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Опис не співпадають з товаром.Написано,що в комплекті іде подушка насос,а приїхав тільки матрас
- Недоліки:
- Не відповідає опис
- Пилипенко С***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Все супер, працює як потрібно. Дякую.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
І ворогу не порекомендую цей матрац. Все гарне що в ньому є - це дві подушки і насос, що йдуть в комлекті. Почав розходитись по швах і дирявитись на третю добу використання. Це найважливіша моя покупка на розетці за більш ніж 15 років як я тут щось покупаю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Рветься майже відразу.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Гарний міцний матрас,брала щоб спати в коридорі під час масованих атак .Витримує 2 доросли людини та песика 20 кілограмів .Рекомендую.
- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Все чудово.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Отличный матрас, использую для сна, нормально подходит для спины.
- Переваги:
- Подушки и насос в комплекте, удобный
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Вкрай не рекомендую!!!!!!!!
Перед покупкою в особистому спілкуванні продавець запевнив що матрац гарної якості і проблем з ним не буде. А по факту виявилось що він Дуже поганої якості.
Накачали, винесли на пляж - його вигнуло наче мушлю, занесли у воду, матрац не вирівнявся а став наче напів спущений. Віднесли додому, поклали в тіні в сподіванні на те що поверне форму. Пролежав в тіні кілька днів, звісно форму не повернув. Винесли знову на пляж і його вигнуло ще більше. Фото додам. Занесли в воду щоб хоч якось на ньому поплавати, а він почав тріщати та вилізла гуля на всю довжину матраца.
З першого дня виявлення браку спілкувалися з продавцем. Продавець визнав факт браку, але на діалог перестав виходити. Довелося звернутися за допомогою в службу підтримки Розетки в сподіванні на те що вдасться повернути кошти або хочаб щоб було вжито заходів щодо цього продавця.
Тож вкрай не рекомендую ані матрац, ані цього продавця.
По-перше матрац жахливої якості, гроші викинуті на вітер
По-друге продавець продає неякісні речі, та не хоче нести за це відповідальність!!!!!!!!- Переваги:
- Недоліки:
- Жахлива якість матрацу. Безвідповідальний продавець
- Юлія З***
Ситуація вирішилася. Продавець сам вийшов на зв'язок та повернув кошти в повному обсязі.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Брал 2 комплекта в палатку.Раз 10 уже пользовался,все просто отлично.Не сдувается,покрытие не скользит,никаких повреждений после использования не обнаружил.Единственное что можно отнести к минусам это то что насосом из комплекта долго накачивать
- Переваги:
- Цена-качество соответствует
- Недоліки:
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Гарний, зручно спати
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Хороший матрац за свої кошти
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Все шикарно
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Маріанна Ш***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Все супер
- Переваги:
- Все в комплекті
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Товар прийшов вчасно, якість відмінна.
- Олейникова Т***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Отличный вариант, чтобы во время обстрелов поменять дислокацию с удобством
- Переваги:
- Спасибо, хороший матрас
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Оформила замовлення, товар прийшов не дуже швидко, але зараз проблеми з логістикою. Товар хороший, АЛЕ ПРИЙШОВ НЕ ТОЙ РОЗМІР ЯКИЙ Я ЗАМОВЛЯЛА, ПРОДАВЕЦЬ НА ТЕЛЕФОННІ ДЗВІНКИ НЕ ВІДПОВІДАЄ. Як вирішити проблеми я не знаю.
- Недоліки:
- Продавець на телефонні дзвінки не відповідає.
- Продавець MarketPlus108
Доброго дня, пишіть на номер на вайбер або чат замовдення, зараз проблеми із зв'язком. Невдовзі знову зможемо відповідати і на дзвінки, обміняємо на правильний
- Діма К***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Якісний матрац.Рекомендую
- Переваги:
- Дуже зручний
- Недоліки:
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Матрац ну дуже "якісний", в першу годину експлуатації розклеївся. Категорично не рекомендую!
- Продавець K&Ko_UA
Доброго дня. Вам потрібно звернутись до сервісного центру.
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Розмір (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Колір: Темно-синій
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
Хороший матрац
- Леонид М***Відгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Колір: Темно-синій
Нормальний товар
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: K&Ko_UA. Розмір (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Колір: Темно-синій
Матрац відмінної якості. Рекомендую!
- Продавець K&Ko_UA
Дякуємо за відгук та за замовлення.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: MarketPlus108. Розмір (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Колір: Темно-синій
++ Чудова якість за свої кошти - рекомендую!
-- Недоліків у товарі немає, продавець довго відправляв замовдення- Переваги:
- Чудова якість за свої кошти
- Недоліки:
- Недоліків у товарі немає, продавець довго відправляв замовдення