День Народження ❤️ ROZETKA 2025 | Знижки до 70%

Відгуки покупців про Турнік комплекс розбірний 8 в 1 Еліт TurnichOK Турнік-Бруси-Прес Білий (2021002)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Вася Ірко
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Файний. Укомплектований повністю. Всі кріпильні отвори ідеально підійшли. Здався міцним та надійним.

Переваги:
    Ціна - якість відмінні. Міцний. Симпатичний.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Sport my-life

Вітаємо, Василій
      Дуже вдячні, що знайшли час та оцінили наш Турнік! Для нас, як для виробника цього продукту, це дуже важливо! Бажаємо здоров’я і приємних тренувань! З повагою, команда Sport my-life!

• Роман

Вирішив і собі купити

Відправили дуже швидко , зібрав його легко без усяких інструкцій особливо хочу відзначити якість товару :

А саме матеріали з яких був зроблений турнік
    Дуже сподобались ручки вони зроблені з дуже хорошої резини надійні і дуже добре лежать в руці хват комфортний

Вже провів досить багато тренувань і хочу сказати що турнік повністю виправдовує кошну копійку

Переваги:
    Якість дуже хороша , все дуже сподобалось

Добрий день, Романе!
      Дякуємо Вам за покупку та відгук, для нас це дуже важливо!
      Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу скромну але відповідальну роботу. Ми працюємо для Вас, і завдяки таким прискіпливим і вибагливим клієнтам як Ви, з роками наша продукція стає лише краще.
      Дякуємо Вам.
      Миру та здоров'я Вам в новому році.
      Будьте здорові.
      З повагою, команда Sport my-life!

• Євгеній Калюх
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Товар відповідає заявленому, якісний, гарний та непогано виглядає. Продавець пішов на зучтріч, і замінив пошкоджені при перевезені новою поштою деталі.

Кріплення в комплекті не підійшло для стіни з піноблоку, але я не уточнив що мені таке треба. Купив дюбелі для піноблоку, тримається чудово.

Переваги:
    Якість, обслуговування
    • Продавець  Sport my-life

Доброго дня, Євгеній!
      Дякуємо Вам за покупку, та відгук.
      Для нас це надзвичайно важливо.
      Нам приємно, що Ви не посоромилися запитати про заміну деталі.
      Іноді на пошті можуть пошкодити посилки, це нормально. Так буває вкрай рідко, тому немає проблем, головне щоб Вам турнік приносив задоволення)
      Стосовно дюбелів, Ви правильно зробили, нажаль для різних типів стін ми не можемо комплектувати, тому комплектуємо найдорожчими та найміцнішішими, але стіна то вже не в нашій компетенції)))
      Будьте здорові.
      З повагою, команда Sport my-life!

• Сергей Кушнир
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Хороший турник, але трішки не зручні паралонові ручки. Планую їх поміняти на біль якісні. Легко зібрався, рекомендую.

Переваги:
    Багатофункціональний, лекий в збірці, якісні деталі
    Недоліки:
    Незодовільної якості паралонові накладки
    • Продавець  Sport my-life

Доброго дня, Сергію.
      Дякуюємо Вам за покупку і за відгук.
      Для нас це дуже важливо.
      Стосовно ручок, зверніться будь-ласка до нас, ми допоможемо Вам обрати інші ручки, як різинові так і неопренові, маємо різні варіанти як по зручності так і по довговічності.
      Будьте здорові.
      З повагою та вдячністю, команда Sport my-life

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Товар обіцяли відправити в день замовлення, а відправили наступного дня ввечері, після мого нагадування. Ще й номер телефону вказали невірно. Щодо конструкції турніка, то з одно боку не співпадають отвори на квадратній трубці і кріпленні перекладини ( перекладина кріпиться на 4 болти, 3 пари отворів співпали, в 4-й парі отвір в трубці вище, ніж в кріпленні перекладини).

Переваги:
    Легка збірка
    Недоліки:
    Не співпадають отвори в кріпленні
    • Продавець  Sport my-life

Доброго дня, Юлія Миколаївна.
      Вибачте будь ласка за неприємності.
      Ми Вишлемо Вам новий турнік вже завтра, за власний рахунок.
      Отвори перевіримо перед відправкою.
      З повагою, команда Sport my-life

• Юля

Турнік не обмінювали, так як я купувала на подарунок племіннику. І поки запропонували обмін, то турнік уже зібрали і "підкорегували".
      В якості компенсації продавець запропонував відправити запасні ручки. Обіцяли відправити ще 16.05, на сьогодні (25.05) ще чекаю.. Двічі поставили в незручне становище перед родичами.

Ручки вислали.
      Ми сказали що вишлемо, але не сказали що завтра. Ми все тримаємо на контролі.
      У Вас синього кольору, у нас по наявності були тільки червоні.
      Зараз купити не просто, але ми це зробили.
      У Вас є наш номер, можна набрати і запитати.

• Євген Котенко

Покупкою задоволений.

Переваги:
    Нормально зроблено.
    Недоліки:
    Як на мене, немає.
    • Продавець  Sport my-life

Доброго дня, пане Євген! Вітаємо Вас із корисним придбанням!
      Дякуємо Вам за приділену увагу і можливість залишити відгук про наш продукт, для нас це важливо.
      Бажаємо успіхів у тренуваннях.
      З повагою, команда SPORT MY-LIFE.

• Василий Биленко
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Как и обещал фото турника и Брусья
    Поцепил проверил все удобно и качественно сделанно
    Tinitun рекомендует

Переваги:
    Надежно сделанно

Здравствуйте, Василий!
      Еще раз, спасибо Вам, что нашли возможность оценить наш турник.
      Красивые фото помогают покупателям определиться с выбором.
      Честные фото от честного покупателя - лучший аргумент при выборе.
      Будьте здоровы!
      С уважением, команда Sport my-life!

• Василий Биленко

Проблему вирішено

12.6кг вес турніка с крепленіем, ^ісправте в опісанії, повешаю на стену сделаю больше фото
    А так своіх денег стоіт
    Tinitun рекомендует

Переваги:
    Качественно сделан
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  Sport my-life

Здравствуйте, Василий!
      Нам приятно, что турник Вам понравился, мы работаем для Вас!
      Спасибо Вам, что что указали на момент связанный с весом турника, для нас это очень важно.

• Владислав Петренко
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

1. в комплект не входит инструкция по сборке и разные крючки (2 шт под один дюбель и 2 шт под 2 дюбеля крепления). И какие куда - не понятно, согласно инструкции которой нет)
    2.После сборке конструкции стало видно, что каркас не ровный - расстояния между труб (для брусьев) у основания (возле стены)75см ,а уже в конце 76см
    3. В целом, вроде как, ничего...но "осадочек остался"

Переваги:
    хороший функционал
    Недоліки:
    кривой каркас
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Всем привет! Турник понравился.Но как всегда есть нюансы,не хватает отверстий(забыли до сверлить),в принципе на функционал не влияет.В остальном хорошо,металл 2 профиль 40.Доволен.Спасибо.

Переваги:
    Качественные материалы.
    Недоліки:
    Мелкие недочёты.
    • Продавець  Sport my-life

Здравствуйте, Юрий.
      Спасибо Вам, что не постеснялись показать этот момент.
      конечно для нас это огромный промах, так как изделие прошло 5 этапов производственного процесса, и никто не обратил внимания.
      В таком виде турник не имеет полного функционала, по этому предлагаем Вам отправить его обратно, а взамен мы вышлем другой. Расходы по транспортировке, возьмем на себя.
      Будьте здоровы.
      С уважением, команда SPORT MY-LSFE.

• роман Магас
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Турнік відправили швидко,в день замовлення.Прийшов на другий день.Якістю задоволений.Добре упакований,зібраний.

• Продавець  Sport my-life

Вітаємо, Романе! Дякуємо Вам за вибір нашого продукту і окремо дякуємо, що знайшли можливість залишить відгук. Для нас і майбутніх покупців це дуже важливо! Будьте здорові! З повагою, команда Sport my-life!

• віталій пучко

Стену царапает при переустановке турник-брусья?
      Не шатается при подтягивании? Мне кажется, что конструкция "на 2 крюка" неустойчивая

Здравствуйте,Виталий!
      Стену не царапает,так как мы проклеиваем специальные мягкие подушечки в месте соприкосновения турника со стеной.За годы использования данная конструкция успешно себя зарекомендовала,нареканий нет.При желании можем доукомплектовать доп. крюками.С уважением,Sport my-life!

• Анатолий Грищенко
    Відгук від покупця. Продавець: Sport my-life

Отправили турник в день заказа, на следующий день уже забрал его с почты, был немного удивлен, что турник уже собран, ведь он же разборной) Упаковали очень хорошо, не нашел ни единой царапинки). Качество отличное, и краски, и сварки, и ручек, все выглядит добротно. Ничего не скрипит и не хрустит, хоть турник и разборной.
    На фото видно, немного подпилены крюки, это я подпилил, потому как повесил их слишком близко к подушкам и углы крюков как раз в них впивались, кто будет вешать как я, обратите на это внимание)

Переваги:
    Крепкий, красивый, удобный, многофункциональный, легко менять положение с турника на брусья.
    Недоліки:
    Скорее пожелания) 1) Жаль в комплекте нет заглушек для гаек крюков, ну для меня не беда, напечатаю на принтере себе. 2) Было бы безопаснее делать крюки со скруглёнными углами.
    • Продавець  Sport my-life

Здравствуйте Анатолий Олександрович!
      Спасибо Вам за покупку, уверенны,она принесет Вам пользу.Отдельно благодарим Вас за то,что нашли возможность сделать обстоятельный отзыв на турник для нас это очень важно.Мы постоянно работаем над улучшением качества нашей продукции по этому Ваши пожелания учтем

• віталій пучко

Стену царапает при переустановке турник-брусья?

• Анатолий Грищенко

Ответ Виталию:

Стену не царапает, там приклеены мягкие накладки, как раз чтобы стену не давить и не царапать.

У меня турник не шатается, с моим расположением крюков (крепил широко, по фото видно).

Если что, мой вес около 70 кг.