- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Поганенько спрацювали. Перший раз не було часу перевіряти. Понадіявся на відповідальність продавця. Одне колесо погано крутилося - підшипник заїдав. Відніс здав. Перезамовив 2 самокати,щоб вибрати з двох один з нормальними колесами. В одному ще гірші колеса приїхали,в іншому нормальні,але колір дошки не такий,як я замовляв. Уолеса,дошки все приходить не зібране,у стрейчі. Дошка запакована плівкою. Взяти колеса з однієї дошки і дошку того кольору,що замовляв,не дозволили,хоча воно взаємозамінюване і не зібране. А мені вже на подарунок треба… Не задоволений. Видавати замовлення виіють,а вирішити шось складніше не можуть і товар перевірити перед відправкою неспромоглися
- Олеся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
#распаковкадети
Отличный борд , очень красивая расцветка . Удобно держать в руке и нести , благодаря отверстию сбоку . Колёса светятся при езде - Бережной Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Скейт гарний, матеріали добротні, але в комплекті не доставало 2 гайок для кріплення. Прийшлось докуповувати гайки. Хтось не дуже відповідально ставиться до своєї роботи. Розетка розберіться.
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Розетка, добавте всі наявні кольори на сторінку. Замовляла синій, як на картинці, прийшов однотонний. Добре, що ще є час перезамовити.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.