Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Медальйон відьмака із суцільного сплаву з чорними очима Local House 60 см (NR0008)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Валентина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

Очень классный кулон, сыну очень понравился

Переваги:
    Отличное качество
    Недоліки:
    На застёжке два колечка слабых и не надежных
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

Купил почти год назад, очень доволен. Цепочка коротковата, но это мой недочет!
    П.С: ( им можно удобно, открывать нильфнардское темное, нефильтрованое, прям чувстуешь себя ведьмаком [на втором фото показано как открывать] )

Переваги:
    Вид, качесто, материал, цена!
    • Продавець  KV Fashion

Дякуємо за розгорнутий відгук :)

• Михайло Б***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Якісний медальйон. В порівнянні з іншими варіантами - виглядає найкраще. Шкода, що всі варіанти з червоними очима - якістю в рази гірші.

Переваги:
    Суцільний метал, важкий, якість.
    Недоліки:
    Не червні очі.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Валерій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

Хороший медальйон! Сделано качественно, тяжелинький.

Переваги:
    Цепка сделана круто, медальйон в меру тяжелый крепление цепки выглядит великолепно
    • Продавець  KV Fashion

Щасливі, що Вам сподобалось :)

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

На вид супер, посмотрим сколько прослужит

Переваги:
    Качество изделия
    Недоліки:
    Пока нету
    • Продавець  KV Fashion

дякуємо за відгук, раді що Вам сподобався

• Руслан П***

Тверда 4.
    Вирішив собі на день народження оновити медальйон. Фото в присутні.
    Приїхав в картонній компактній коробці, з пупирчастою релаксаційною штукою, медальйон окремо від ланцюжка, все в пакетиках.
    Одразу ж помітив приємну тяжкість медальйону. Він не занадто важкий, або заважав, але в самий раз, щоб його відчувати. Вилили його якісно, та чітко, деталізація мінімальна, але її достатньо. Таке як нержавіюча сталь. Фарбували його менш охайно, але фарби достатньо щоб він сприймався як срібло. Навіть присутнє таке відчуття, що з справжнього Відьмака зняли, який його носив років 20.
    Сам медальйон схожий на оригінальний від jinx відсотків на 70%. Розумію чому не повна копія, бо були б проблеми. Задня частина приємно відполірована, щоб не завдати шкоди. Якби очі були виділені якось, то був би крутий власний виріб, який без проблем входить в лор відьмака.
    Ланцюжок, як на мене, занадто короткий. Йому б сантиметра 4 ще, і було б прямо круто. А так, просто здається що закороткий. Сам ланцюжок добротний, теж тяжкий, має зчіпку та замочок. Виглядає доволі надійно.
    А от з'єднання ланцюжка та медальйона мене напрягло. Медальйон має коло/кріплення за який кріпиться з'єднувальна скоба. І сама скоба так з'єднана з цим коло кріпленням... Не знаю. Таке відчуття, що його просто не дотиснули. На фото сподіваюся буде видно. Напевно якось його буду укріплювати, чи зовсім заміню ланцюжок на свій з темного серебра, до якого старий медальйон кріпиться.
    Медальйон замови в день народження, 8 липня, сьогодні, 14 липня, я його забрав.
    Ну, якось так. Якщо ваш син, ваш хлопець, друг, чоловік фанат Відьмака та не проти таскати прикрасу зі світу Відьмака, я вас запевняю, він буде радий такій штуці. Тому спокійно можно брати. Зараз напевно найкращий медальйон, який можно придбати в Україні.
    Я ж напевно більше задоволений придбанням, та планую носити його кожен день)

Переваги:
    Сплав зі нержавіючої сталі, вага, він повний всередині, деталізація, зовнішній вигляд, полірована задня частина
    Недоліки:
    Для мене: закороткий ланцюжок, не виділені очі(хоча не такий вже і великий мінус, але все ж таки), ненадійна з'єднувальна скоба
    • Продавець  KV Fashion

Дякуємо за такий детальний та розгорнутий відгук. Хочемо доповнити, що Ви здійснили замовлення на точку видачі розетки,яке є безкоштовним і на даному етапі термін доставки на такі точки складає 3-7 днів. Логістика розетки активно працює над тим,щоб дані терміни скорочувались. Щодо довжини ланцюжка то вона складає 60см і мала б бути оптимальна, але в кожного свої вподобання. Щодо скоби зєднання то ми вже написали запит виробнику, щоб він змінив комплектацію на більш надійну і у наступних партіях товару даний недолік має бути виправленим

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

Прийшов без поломок, важкенький такий, дуже сподобалося

• Роман Я***
    Відгук від покупця. Продавець: KV Fashion

Медальйон прекрасный, очень увесестый, зделан прекрасно. Такое ощущение что он побывал не в одном бою с щудовищами, но это прекрасно. Он такой же как на картинке. Цепь - зделана на славу очень хорошее плетение. Но есть и недостатки, скорее недостаток. На кольцах, к которым крепиться защёлка сэкономили, они очень тонкие. Но если они розогнуться, всегда можно купить защёлку понадёжнее. Если бы зделать кольца твёрдже, цены бы этому медальйону не было бы. Если вы фанат ведьмака, к покупке советую однозначно.

Переваги:
    Прекрасная цепь, медальйон зделан прекрасно. Очень увесестый. И при этом не сильно бьет по телу при прыжке.
    Недоліки:
    Кольца на которых держиться застёжка довольно тонкие, очень тонкие. И я почти уверен что они разогнуться спустя месяц. Но это не столь большой минус, можно поправить самому.
    • Продавець  KV Fashion

Дякуємо за відгук, раді що Вам сподобалось:) Щодо застібки то вона доволі міцна, хоч,на перший погляд і виглядає не міцною) Передамо дану інформацію виробнику, щоб звернули увагу і замінили кільця в наступних партіях товару.

• Роман Я***

Ну вот полтора месяца он проходил, и как я и предсказал он потерялся, и я даже не почуствовал, кольца всё-таки повели. Жаль конечно, медальйон был бомбический. Но не проблема. Куплю ещё один вскоре, и просто установлю другое крепление.