Відгуки покупців про Наклейки для привчання до горщика PiPiStickers 5 шт (Машинки та Звірята)
- AI аналіз відгуків100 відгуків: позитивний — 86%, нейтральний — 9%, негативний — 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валерия Л***Відгук від покупця. Продавець: Playko
не могу не написать об этом событии!!)
ребенка не усадить было на горшок с 10мес до 2лет!!понимал но не хотел садиться.первый день показали наклейку как появляется машинка,он тоже сказал,что нет нет,и убегал...потом успели подловить когда хотел в туалет и подставили быстро стоя горшок.получилось...,он увидел машинку и его заинтересовало за пару раз..Ну теперь хоть стоя но начал писать даже.Хотя я не думала ,что нам что-то поможет.так что нужно пробовать все)- Переваги:
- наклейки с трудом но помогли.ребенок за 2 дня учений все таки согласился стоя писать.)мы рады)
- Недоліки:
- цена ,но не пропадут наклейки так как заинтересовали ребенка,а то думала ,что буду перепродавать)
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Playko
замовлення отримала на наступний день, швидкі відправлення та доставка.
сама задумка чудова, як мінімум цікаво, надіюсь допоможе швидше привчити дитину до горщика.- Переваги:
- яскраві великі зображення, швидкість доставки
- Недоліки:
- не темніє зображення при високій температурі в кімнаті
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Playko
Классні наліпки, дитинку зацікавило.
Шкода, що поштучно не продаються, бо нам вистачило однієї наліпки з собачкою.
Інші подарувала.- Переваги:
- Працюють, яскраві
- Недоліки:
- Висока вартість
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: Playko
Чудові наліпки, але дитина сприйняла гру надто буквально і після позитивного випробовування на горщику ми цілий тиждень "пісяли на собак" в усіх іграх і в усіх місцях (і вдома, і надворі, і в ліфті всім сусідам розповіли про пісяння на собак)
Але прикольна штука, звісно - Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Дійсно через деякий час дитина сама ходить на горщик
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Playko
Дякую за товар, тестували деякий час
Зараз вже остаточно можу сказати що дитина зацікавлена горщиком, і привчання до нього стає легшим та цікавіше- Переваги:
- Якісні наклейки
Легке використання
Яскравість малюнків - Недоліки:
- Не зручно відклеювати від захисної етикетки
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Дякую за наліпки. Малечі дуже цікаво. Справа з горщиком впевнено зрушила
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Гарні наклейки, свою функцію виконують.
- Переваги:
- 5шт в уп. Зацікавили дитину
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклеїлась добре, якісна та яскрава картинка, дитині цікаво. Дякую!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Playko
Изначально прислали не те, но потом продавец связался со мной и бесплатно прислали такие как изначально заказывала, При чем те которые прислали изначально сказали не возвращать. Прекрасное обслуживание клиентов.
- Переваги:
- Сервис магазина на высоте, наклейки качественные, ребенку понравились,
- Бойко І***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Через привчання до горщика зарано чи особливості характеру, у дитини стався психологічний закреп, довго лікували(((
Зараз намагаємося все ж лагідно привчити. Купили новий "трон" і заказали наклейки. Прийшли чудові малюнки, цікавість до процесу дійсно зросла. За декілька днів з наклейкою син частіше сідає на горщик, думаю все вийде)- Переваги:
- Гарні малюнки, добре тримаються, швидко реагують на зміну температури. Миття горщика проходить весело)
Продавець зацікавлений у гарній репутації. Всім задоволені. - Недоліки:
- Прислали набір з іншими малюнками, та продавець миттєво зв'язався після зверненя і все вирішили
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки супер, сервіс на висоті
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: Playko
Яскраві, тримаються добре. Дитинці цікаво.
- Переваги:
- Якісні і яскраві
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Playko
Гарнi, яскравi, якiснi налiпки!!! Працюють.
- Mariana R***Продавець: Playko
Наклейки, як на фото. Відправили на наступний день після замовлення.
На замітку батькам: дитина привчилась до горщика з першого дня використання наклейок. - Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки дитину дуже зацікавили, особливо трактор та машина, чекає з нетерпінням коли можна знову їх намочити та побачити малюнок! Свою функцію виконують сповна. Доставка та зворотній зв'язок з продавцем оперативний.
- Маша М***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки дійсно супер. Не очікувала, що можуть спрацювати. Доставка сьогодні замовила - завтра отримала.
- Переваги:
- Круті наклейки
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Без стороннього запаху, гарні яскраві картинки, малюка зацікавили
- Переваги:
- Без стороннього запаху
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Дуже гарні. Рекомендую.
- Переваги:
- Красиві звірята, ціна.
- Недоліки:
- Не виявила
- Анна З***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Ці наліпки дуже класна знахідка. В нашому випадку пробували все, але тільки вони допомогли за пару днів звикнути до горщика.
- Переваги:
- Якісь, багаторазові
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки оказались многоразовые, чего я не знала). Потому цена хорошая. Качество отличное. Детей привлекло и облегчило высаживание на горшок.
Продавец приятный, очень быстро отправил и на следующий день я уже получила наклейки. Спасибо большое.- Переваги:
- Качественные, многоразовые. Продавец просто отличный и оперативный!
- Продавець Playko
Спасибо за отзыв!
Очень приятно, что Вам понравились наклейки для приучения к горшку PiPiStickers и наш сервис!
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Дуже класні наклейки. Завдяки ним дитина, яка панічно боялася горшка, сіла на нього буквально в перший день! Раджу всім мамочкам.
- Переваги:
- Картинки цікаві і гарно проявляються
- Продавець Playko
Дякуємо за відгук!
Особливо дякуємо за рекомендацію!
Дуже приємно чути коли наклейки для горщика PiPiStickers допомогають у випадку як ваш!
- Ксенія М***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки прийшли якісні, яскраві як на фото
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки Супер! Дитині дуже сподобалися! Допомогли сісти на горщик. Наклейки яскраві, гарні, якісні.
- Бєлова А***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Дитину, яка зовсім не хотіла ходити на горщик, вдалося зацікавити за допомогою цих наліпок.
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Рекомендую. Корисна річ для привчання до горщика. Прислали швидко.
- Переваги:
- Якість гарна!
- Шушарин Т***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейками задоволена
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Playko
супер! дитина с цікавістю ходить на горщик!
- Переваги:
- швидка доставка
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Якість хороша, свої функції виконують на всі 100%
Дитині сподобались і нам допомогли!!! - Юля З***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Наклейки супер. Дитині дуже подобається.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Playko
Чудові наклейки,швидка доставка, відповідальний продавець.Тепер в нас справжня магія в горщику) Рекомендую!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Playko
В принципі перший час привертали увагу малюка, але не те, щоб прям привчили малюка ходити на горщик) Модна спробувати)
- Недоліки:
- Не знайшла)
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Дієвий лайфхак!
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Більше ніж на 8 раз
клеїти тільки на чисту суху поверхню- Недоліки:
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: Playko
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Playko
Гарні наліпки, чудова якість! Дитину зацікавили!)) Дякую за допомогу в такій нелегкій справі)))