- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Метал погнувся при першому ж використанні, зламалась через декілька разів використання. Колір не відповідав заявленому на сайті. Не рекомендую, якість жахлива.
- Переваги:
- Недоліки:
- Метал погнувся при першому ж використанні, зламалась через декілька разів використання. Колір не відповідав заявленому на сайті.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Прислали іншого кольору і браковану. Про саму швабру нічого не можу сказати, так як не користувався.
- Продавець DaddyDi
Добрий день, Вадим.
Вибачте за незручності. Не догледіли при відправці. Дошлемо Вам за наш рахунок нову кришку.
- Микола Х***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Подобається!
- Сушкова Л***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Пошкодженне відро, що робити в такому разі?
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак, відро лопнуте
- Продавець DaddyDi
Добрий день, Людмила.
Менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання. Ви отримували посилку у відділенні Нової Пошти з оплатою при отриманні. Погано, що Ви отримали та оплатили товар без огляду його у відділенні.
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Дуже зручний набір для швидкого прибирання
- Переваги:
- Не треба руками лізти у воду і викручувати ганчірку.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Неоднозначні почуття, після тестувань вдома, висота швабри замала як на мій ріст (167 см), а що казати високим людям️ Іноді при віджимі тканина відклеюється і швабра застряє в відрі. Якщо не полоскати часто залишає бруд після себе. Порівнюючи зі звичайною з віджимом ця їй програє.
- Переваги:
- Кольори хороші,
- Недоліки:
- Очікувала кращого результату
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Заказывал серое, приехало красное с черным
- Переваги:
- Не выявлено
- Недоліки:
- Внешний вид
- Продавець DaddyDi
Добрый день, Игорь.
Менеджер с Вами свяжется для решения вопроса.
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
Обрадовался этой покупке, наконец то цивилизацию, не нужно выкручивать тряпку руками. Рано парень радовался). Отдел для полоскания вообще не отжимает воду, соответственно пришлось пол вытирать обычной шваброй с тряпкой, чтобы собрать воду. Благо дело, что вода после отдела для полоскания чистая. Думаю что выбросил зря деньги и придется вернуться к дедовским методам).
- Недоліки:
- Все очень нежное.
- Продавець DaddyDi
Добрый день, Анатолий.
Менеджер с Вами свяжется для решения вопроса. - Анатолий Б***
извините, что не сразу дал повторный ответ. Продавец связался быстро для устранения неполадки. Оказалась проблема с самой крышкой на ведре. Крышку выслали новую, бесплатно, спасибо большое. Уборка пошла лучше. Нужно еще научиться им правильно пользоваться). Покупкой доволен!!! Приятно, что продавец решает возникшие вопросы по устранению недостатков. А это говорит, о том, что можно доверять.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: DaddyDi
швабра понравилась! удобная ручка, легко отжимать. также, не занимает много места.
- Переваги:
- компактная
Добрий день, Антон.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi
прибирання стає приємнішим з такими "гаджетами") швабра дуже зручна, добре віджимає воду, не льється повз відро.
- Переваги:
- зручна
- Продавець DaddyDi
Добрий день, Дарина.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Єлизавета Я***Продавець: DaddyDi
Замовила швабру СІРОГО кольору (з відром на 7л). З доставкою магазин впорався у встановлений термін, але, прийшла отримувати товар, а відро виявилось ЗЕЛЕНЕ і ще мені здалось, що літраж теж був менший, ніж було замовлено. Так як мені через колір вже товар не підходив - я відмовилась від отримання.
Наступного дня мені написав менеджер магазину із запитанням чому відмовилась від товару. Я пояснила йому ситуацію з кольором і можливою похибкою в літражі. І на цьому все. Подумала, якщо менеджер пише, то можливо запропонує вирішити цю проблему і магазин пришле потрібний товар, але ні. Добре, що оплату ставила при отриманні і нічого не оплачувала попередньо.- Продавець DaddyDi
Добрий день.
Вибачте, сталась помилка при комплектуванні на складі. Ви все правильно зробили, що оглянули посилку у відділенні при отриманні.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
Користувався поки один раз, досить хороша швабра з відром, на 100% відповідає тому що на фото, компактна.
- Продавець Extend Market
Дякую за ваш відгук!