Відгуки покупців про Ківш литий 1 л з антипригарним покриттям Біол 16 см Граніт Браун (10193П)(10193P)

Оцінка користувачів 3.4/5
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: WMC. Колір: Темно-сірий

За ті два тижні, що я встигла ним покористуватись, жодного недоліку я не виявила. Чудові антипригарні якості, товсте дно, підходить для приготування невеликих кількостей всього, що має ризик пригоріти: каші, заварний крем або тісто.

Переваги:
    Антипригарне покриття, зручний об'єм, невелика вага
    Недоліки:
    Залишився у Сєвєродонецьку
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: WMC. Колір: Темно-сірий

Хороший ковш, сделан отлично и качество мне очень понравилось, еда не пригорает, удобен в использовании.

Переваги:
    Отличный и качественный
  • Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WMC. Колір: Темно-сірий

Я в шоці. В описі написано, що мити в посудомийці можна. Насправді ж дістала ківш з брудним мутним дном. На дотик дно виявилось масне, на пальцях залишилось якесь сіре масло. Довелось відмивати із миючим засобом і терти мочалкою і пальці, і ківш. Сподіваюсь, що це не вплине на посудомийку. Ківш тепер виглядає як старе відро. Хоча його один раз використовували. Не рекомендую категорично.

Переваги:
    Сірий
    Недоліки:
    Дно незрозуміло з чого - руйнується, залишає плями, ржавіє.
    • Продавець  WMC

Доброго дня, бажано мити в посудомийці екологічними засобами .

• Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Vsevirno. Колір: Темно-сірий. Місткість: 1

Ковш странный весьма - красится дно. Болт на крышке без шайбы и пытается расколоть ее . Покупать не советую.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Красится дно, крышка плохого качества
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: WMC. Колір: Темно-сірий

Супер! Хорошая новинка от Биол. Довольна сковородками Биол, решила приобрести и ковш для каш, детских блюд и соусов - отличная вещь!

Переваги:
    Плотный, антипригарное покрытие, тушить, жарить, варить одно удовольствие!