Відгуки покупців про Соус Ткемалі зелений 270г Дядечко Мамука
- Валентина В***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачне ткемалі, я просто не очікувала. В харчо і як соус. Навіть просто їсти ложкою. Брала ще від Дядечка Мамуки гостру аджику - теж клас. І ще пробників накидали - різних сумішей спецій, хороші.
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Це не кожному сподобається
- Переваги:
- Це не кожному сподобається
- Недоліки:
- Це не кожному сподобається
- Zur M***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Мабуть, це найкращий ткемалі на даний момент, який є у продажу в Україні. Дуже чекаю, коли в асортименті продавця знову з'явиться червоний ткемалі. Окреме спасибі за подарунок!
- Переваги:
- Найкращий ткемалі
- Недоліки:
- Ніт))
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Смачно! Купую постійно саме цей. Колись давно бував неодноразово на Кавказі по роботі. Враження не порівняти збудь якими масмаркет. Добавте його навіть до звичного сніданку і будь яка страва надасть вау емоції. Це не хімозні альтернативи з магазину а дещо те чого хочеться знову і знову бо оригіналтне й натуральне й не гостре. Просто мастхев якщо що. Здивуйте себе цим смаколиком. Ладно ;) і не дякуйте :) це смак якому нема альтернативи в українській смачній кухні. Насолоджуйтесь , а я тим часом знову й знову замовляю 3 шт . А виробнмку раджу зробити більший об'єм для 1 ;) всім удачі !
- Переваги:
- Натуральний й нещабутнє враження при додаванні його до перших страв з каш чи то до гарнірів чи то до вареної чи жареної картоплі. І вже вау ефект. Навіть м'яса не треба бо смакує
- Недоліки:
- Малий об'єм для 1 пляшки. Думайте прошу про збільшення об'єму
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Щиро дякую за дуже смачний соус, всій родині дуже сподобався! Дякую що вкладаєте душу, раджу всім купувати у цього виробника!
- Переваги:
- Смачний, натуральний
- Недоліки:
- Надежда Я***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дуже вдячна!!! Все таке запашне, смачне,так гарно запаковане, дякую за подарунок!
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Суперсмачно!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Сподобався
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Найкращий покупний соус Ткемалі
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Бесподобний ткемали! Справжній, автентичний смак. Рекомендую.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачний соус !! Автентичний
- Переваги:
- Смак і ціна
- Недоліки:
- Немає (малий обʼєм.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Соус просто неймовірно смачний. , такий я смакувала коли була мала, в гостях у наших друзів Сакартвело
- Переваги:
- Це оригінальний смак! Рекомендую !!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Приэмно був вражиний подарунком від цих людей))))ткемалі дуже смачне всім рекомендую!)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Отличный соус, быстрая доставка, спасибо.
- Zur M***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Заказываю уже второй раз и в этот раз продавец сделал презент - бутылочку КРАСНОГО ткемали на пробу. Кроме замечательного зеленого, получил вкуснейший красный. Надеюсь, красный ткемали также появится в каталоге продавца.
- Переваги:
- Замечательный продукт
- Недоліки:
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дякую за дуже смачний соус та за приємний подаруночок
- Zur M***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Отличный ткемали, то что нужно. Для тех, кому он кислый - друзья, ткемали и должен быть в меру кислым и чуть сладковатым. Если такое вам не по душе, есть другие типы соусов. И самое главное, настоящий ткемали бывает ТОЛЬКО из алычи, а не из обычной сливы, яблок или еще чего-нибудь.
- Переваги:
- Отличный соус
- Недоліки:
- Нет, разве что хотелось бы, чтобы была полная линейка: красный, желтый, зеленый))
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Хороший
- Олег б***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Купив 5 банок кислої аличі,повівся на одзиви незадоволений це нічого не сказати.Прийдеця переварювати доводити до смаку.Якраз подарункові приправи підуть щоб переробити цю халтуру.Нераджу.
- Продавець Аджикарня
Дуже прикро ,що вам не прийшовся до смаку наш ткемалі.Але хочу зауважити ,що основа ткемалі -це кисла Алича і тому цей продукт не може бути іншим по смаку.Спробуйте іншим разом не тільки «вестися на відгуки», а і прислухатися до свого смаку.Ще раз вибачаємося що не виправдали ваші сподівання.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дякую за швидке виконання замовлення! Усі баночки були добре запаковані, ще додали подарунки - пакуночки з спеціями.
- Переваги:
- Соус дуже смачний, буду замовляти ще
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Це просто божественно. Ще й прислали пляшку ткемалі червоного в подарунок. Рекомендую!
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Мені дуже сподобалося обслуговування, соус смачний, схожий на автентичний ткемалі. Трошки рідкий, зазвичай у ткемалі більш густий. До замовлення додається невеличкі подарункові набори спецій.
- Переваги:
- За смаком дуже схожий на автентичний соус
- Недоліки:
- Трохи рідкий.
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
К харчо самое то
- Переваги:
- Отличный соус
- Недоліки:
- Недостатков пока нет
- РДВідгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Чудовий соус. Для харчо те, що треба
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Соус дуже смачний, пасує до м'яса та гарнірів, буду замовляти ще!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Соус Ткемали из желтых слив вкусный, ароматный, очень подошел для харчо и блюд из птицы.Мне выслали пробники сухих приправ сухая аджика и харчо, которые я использовала в суп харчо, просто объедение, запах аутентичный.Еще есть в пообниках Севанская соль попробую ближе к весне в салаты с огурцом и капустой.
- Переваги:
- Вкусный, соответствует рецептуре, удобная баночка
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Ну, це просто бомба, а не ткемалі, ті соуси, що продаються в масс маркеті і поруч не стояли. Мені є з чим порівнювати: одного разу брала ткемалі на ярмарці біля дому (відразу пішов у смітник, бо був настільки кислий, що просто неможливо було їсти, а спецій в ньому взагалі не було) і в порівнянні з цим соусом від Аджикарні той, зрозуміло, взагалі не вартий навіть згадки. Після дегустації вирішили дозамовити ще дві пляшки, бо смак на висоті, спеції відчуваються, вміру кислий, як мені і подобається.
- Переваги:
- Смачнющий соус, оперативна доставка, приправи просто супер на запах та смак!
- Недоліки:
- Чижикова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дякую за оперативну доставку
- Переваги:
- Дуже смачні соуси та приправи, низька ціна, натуральні інгредієнти
- Недоліки:
- Стрижак Е***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Рекомендую продукцію Аджикарня, із цими спеціями +5 зірок до смаку додається
- Переваги:
- все дуже аутентично та дуже смачно, рекомендую!!!!
- Недоліки:
- не існує
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Аджикарня. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачно! Брали для харчо, задоволені. Обслуговування дуже сподобалось.
- Переваги:
- Смачно!