Все чудово
Гарний станок за свою ціну.
Мені підійшла повністю
Читай выше в недостатках.
Товар отличный
Купила лише для чистки стоп. Треба дуже уважно слідкувати за тим, щоб не лишити лезо в станку, бо потім піде іржа.
Чудова конструкція - легко монтується лезо, ріжуча кромка як треба прилягає до станка та з правильним зазором. І станок і лезо зручно миються після процедури гоління. Голився насуху без усяких зволожувачів - ніяких порізів та необроблених ділянок. Задоволений поки - а якість і довговічність оцінить час.
Замовляла для чоловіка. На відділенні не перевіряла тому, що поспішала. Вдома розпакували, а товар бракований.
Доброго дня.
Вибачте за таку ситуацію, ми зробимо Вам заміну товру
Ціна дешевша ніж на інших маркетплейсах.
Маю надію станок батьку послужить довго.
Різний гап з кожної сторони (лезо з одного боку сильніше виступає), як наслідок різна агресія. Центральний шток занадто опускається, що призводить до ризику подряпатися половинкою верхньої плити.
Продавець в короткі терміни вийшов на зв'язок та повернув кошти. Дякую, що вирішили мою проблему.
К бритве особо вопросов нет, правда в месте куда вкладывается лезвие и на лезвие и на станке есть что-то похожее на масло, но тем не менее с комплектным лезвием с первого раза всё удалось и даже без крови
Простий у користуванні, відповідає заявленим характеристикам, прийшов на заміну старого ще пластиковою серцевиною. Одразу беріть нові леза, в комплекті йде - для тренування встановлення - а не гоління.
Дякуємо за Ваш відгук
Old school. Для тих, хто любить пригадати що таке - обережне гоління. Товар відповідає зазначеним параметрам. Проста система, та якість товару на відповідному рівні. Так, цей станок для тих, хто вміє голитися Т-бритвами. Іншим прийдеться попрактикуватися.
Моя рекомендація - відразу замінити лезо що додається (китайське).
В цілому задоволений придбанням.
Дякуємо за Ваш відгук. Намагатимемося стати кращими
Придбав цей пристрій, бо старий мій розбірний (ще часів срср) вже поганенько почав розбиратися і збиратися, весь час наражаючи мене на небезпеку порізатися. А цей не потрібно розбирати і збирати: покрутив ручку - головка розкрилася, вставив лезо, покрутив ручку - головка закрилася, і пристрій готовий до роботи. Вже спробував у дії. Все працює чудово. Поголився спокійно.
Дякуємо за Ваш відгук
Доступна і достойна альтернатива всіляким одноразовим бритвам і станкам зі змінними головками. Купив даний станок в заміну Gillette mach3, різниця в якості бриття відчутна. Тепер лише т-подібна бритва) доставили швидко, комплектація відповідає заявленій. Дякую!
Дякуємо за Ваш відгук
Станок прийшов досить швидко з нежавейки недоліків немає комплектація відповідає комплектації.
Все сподобалось, користуватись можна.
Устраивает).
Инга, спасибо за отзыв. Рады, что вам понравился наш товар Станок для бритья Mashele T-подобный из нержавеющей стали в пластиковом футляре
Качественный станок за свои деньги. Покупкой доволен, рекомендую
Вадим, спасибо за отзыв!
Гарний продавец - відправили замовлення наступного дня.
На жаль, при транспрортувані розбилося люстерко в футлярі - проте, це мабуть провина транспортної компанії.
Працює добре, але після першого використання трохи поіржавила - мабуть, сталь не така вже і нержавіюча )
Спасибо за отзыв, примем во внимание все недостатки.