Відгуки покупців про Мексиканський підвісний гамак Haidamak XL 200х120cм двомісний для дачі тканинний з дерев'яною поперечиною червоний орнамент (MH120RY)

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Гарний якісний гамак, дуже зручно на ньому)

Дякуємо за відгук)

Бажаємо гарного відпочинку і довгої служби виробу!

• Светлана

В целом - рекомендую.

Недоліки:
    Фактический размер не соответствует заявленному. В информации о товаре указано 2,0 на 1,20. По факту 2,0 на 1,15. Также очень бы хотелось бы, чтобы на чехле была предусмотрена ручка для удобной переноски гамака. В остальном - гамак хороший.
    • Продавець  MNJ store

Пані Світлано, дуже дякуємо за те, що допомагаєте покращувати продукт і Ваш коментар стосовно ручки. Раніше ніхто не звертав уваги, але це, справді, має бути дуже зручно.

Враховуючи коментарі, нам ще більше приємно отримати таку високу оцінку, адже це означає, що товар перевіряли дуже прискіпливо і лишились задоволені.

Бажаємо Вам гарного відпочинку і обов'язково врахуємо побажання)

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Получила товар . Считаю что очень хороший вариант заказывать гамак в преддверии праздников. Так как можно купить по очень очень выгодной цене . Подходит как на подарок, так и для себя . Очень хорошее качество , прочный материал , полная комплектация . Рекомендую!!!

Вітаємо.
      Нам дуже приємно, що вам усе сподобалося.
      Бажаємо Вам приємного користування та гарних свят!
      З повагою, команда MnJ store.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Синій з бежевим

Очень качественный гамак , легко и удобно крепится , не сползает и не перекручивается . Очень насыщенные цвета , можно использовать как двусторонний , что даёт ему преимущества внешнего вида . Однозначно , рекомендую продавца !

• Мария Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Синій з бежевим

Вирішила замовити гамак для відпочинку, все прийшло вчасно , навіть швидше ніж очікувалося, мені дуже сподобалась його комплектація і вигляд у складеному виді ( фото прикріплюю нижче ) . Сам гамак дуже якісний , відсутні пошкодження та неприємний запах , дуже міцний і простий у використанні , залишилася у захваті !

Переваги:
    Якість , зовнішній вигляд , ціна , обслуговування
    • Продавець  Mondigos

• Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Забрала гамак , скоро в отпуск, так что могу сказать с уверенностью что этот товар стоит своих денег, всё выполнено аккуратно , не торчат нити, все крепления в целости , отсутствует неприятный запах , также насыщенные цвета у материала

Переваги:
    Качество , цвет , прочность
    • Продавець  Mondigos

• Арсений Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Дуже якісний гамак , залишився у захваті , зовсім не рвется , повністю цілий , дуже гарно закріплюється и супер міцний

Переваги:
    Ціна та якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Mondigos

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Коли купив не відразу зміг його перевірити, проте вже другий день на ньому відпочиваю! Гамак дуже крутий, дуже приємна тканина, дихаюча, комфортно лежати, в комплект поклали хороші мотузки, дуже приємно було, бо хотів окремо купувати але не знадобилося! Рекомендую і гамак і магазин!

Переваги:
    За свої гроші не дорого, якість, комфорт, розміри
    Недоліки:
    Коли знайду напишу
  • Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Оптимальний варіант для того, щоб виїжджати на авто. Бо маю ще ширину 1.5м, то той в багажник нормально не лягає, тому висить стаціонарно на дачі.

З приводу 2-місності ширини 120см, ну якби й так, але компактненько. Це доволі логічно, якщо порахувати,
    що 60см на одного - не дуже розляжешся. Не зовсім очевидно було до покупки, може комусь допоможе при виборі.

Якщо самому повалятись, або дружина відпочиває з дитиною - оптимально. Чи коли там малеча товчеться - бомба, він стабільний і не треба переживати за них. А ось якщо вдвох полежати саме, то цей класний для виїздів, а на дачу раджу все ж брати ширину 1.5м.

Переваги:
    Хороші планки, є чохол, гарне кріплення, тканина приємна на дотик і доволі міцненька.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: MNJ store. Колір: Бордовий

Свята відпрацював шикарно, користувалися всі і діти і дорослі. Лягати по двоє дорослих, цілком безпечно та надійно, рекомендую!
    Додаю фото

Переваги:
    Хороший пошив, сподобалося плетіння та металеві кільця, дуже надійно виглядає
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Mondigos

Пане Вадиме, дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного відпочинку) З повагою, команда Mondigos