- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Добре
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Клей виконує свою роботу.
- Переваги:
- Нема.
- Недоліки:
- Неприємний запах.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Покупаю не первый раз, клей очень хороший. Фотографии приклеивает отлично, держаться не отпадают.
- Костя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Відповідно опису.
- Костя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Відповідно опису.
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
В заявці було 10 пунктів товару,які мені накидали на прилавок (до речі в грязному стані деякі товари)і на моє питання:"а як мені це донести до дому?"(тому що я не була готова до такої видачі товару),мені відповіли:"Ми не Нова Почта і не пакуєм ваші замовлення!"(хоча замовлення одним чеком),і запропонували придбати за мої кошти пакет з рекламою Розетки.то я мала йти по місту і робити рекламу Розетці після такого відношення?...
- Переваги:
- Ще не перевіряли
- Недоліки:
- Відношення до покупця в пункті видачі Розетка
- Евгений
Шо?
- Косюк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Хороший клей
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 24
Для роботи з папером нормальний клей
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Гарний клій,не знаю недолік це чи ні, але швидко всихає. Якщо встиг приклеєти то вже без наслідків не відірвеш. На відміну від інших цього клею мені вистачає раза в 4 надовше
- Переваги:
- добре скліює та на довго вистачає
- Недоліки:
- швидко сохне, не завжди встигаєш щось приклеїти
- Христина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 24
Все получили целое, клей выполняет свои функции хорошо. Буду заказывать ещё
- Переваги:
- Хорошо клеит, приятная цена
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
хороший набор клея за приятную цену, из поставки не выпадает, даже если перевернуть, удобно хранить, надеюсь на долго хватит
- Переваги:
- упаковка, нет резкого запаха,хорошо клеет, экономно
- Недоліки:
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Клей має різкий запах, але користуватися можна
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 24
Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Наносиш клей, а він якимись горбиками, через два місяці зовсім не клеїть, як резина.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Приятный легкий запах, прочно клеит бумагу, не оставляет следов, бумага от него не размокает и не кукожится,для офиса отличный вариант и не дорогой! Рекомендую!
- Переваги:
- Хороший клей
- Недоліки:
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Товар забрав, все вчасно.
Вибирав через великий об'єм
Сам клей ще не пробував, проте не має бути проблем :) - УлянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 36. Кількість в упаковці: 12
Загалом непоганий клей-олівець. Свою функцію виконує добре. Зі знижкою на Розетці ціна була дуже хороша. Клей "свіжий", не засохлий, наноситься тонко і рівномірно. Папір склеює швидко і міцно.
- Переваги:
- Економний варіант, великий об'єм, добре склеює папір, легко викручується і закручується.
- Недоліки:
- Має легкий запах (як у прального порошку), не знайшла дати виготовлення ні на самому клеї-олівці, ні на упаковці.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
На вид норм, но запах просто ужасный! Воняют старым дешевым кремом для бритья и запах не проходит даже через сутки после склеивания. Быстро высыхают. Чтобы склеить 2 листка А5 вместе, нужно дважды промазать всю поверхность. Ощущение, что клеишь сухим куском мыла. Я их, конечно, выкидывать не стану, но и снова не куплю.
- Переваги:
- Пришли быстро, пользоваться можно
- Недоліки:
- Запах, быстро высыхают
- Євгенія О***Продавець: Rozetka. Вага: 21. Кількість в упаковці: 12
Купляла не тут, та якість не дуже, щоб нормально зклеїти 2 аркуші паперу, треба наносити 3 шарами, після половини стіка, став тягнутися кусками, а потім затвердів, як стара жуйка. Буромакс трошки кращий в цьому плані
- Переваги:
- дешевий, великий стік
- Недоліки:
- погано приклеює, швидко висихає і твердіє комком
- Настя Г***Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Пользоваться этим клеем просто и удобно, понятно даже маленькому ребёнку, к тому же этим клеем практически невозможно испачкаться.Клей склеивает хорошо, прочно и быстро.Клей нам понравился, будем покупать, расходуется очень экономно, поэтому - рекомендую!!!
- Переваги:
- удобно использовать, отлично клеит
- Віктор Р***Продавець: Rozetka. Вага: 16. Кількість в упаковці: 24
Колпачок очень сильно закрывается, можно не бояться, что высохнет. Клей белого цвета.Его хватает на долго в домашних условиях. Со своей задачей он справляется легко.Стоит он очень дешево, есть клей подороже, но эффект тот же. Зачем платить больше?
- Переваги:
- удобно использовать, отлично клеит
- Рома П***Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Этот клей в удобной форме в виде карандаша, хорошо выкручивается и достаточно намазать одним мазком, чтоб склеить бумагу. Он не оставляет комков и руки после него потом не грязные. Мой ребенок с удовольствием делает разные подделки из бумаги с помощью этого клея.Его удобно брать с собой и не бояться что он растечется по всей сумке.Удобная штука как по мне.Рекомендую клей от этого производителя.
- Переваги:
- удобно использовать, отлично клеит
- Юлія А***Продавець: Rozetka. Вага: 9. Кількість в упаковці: 24
Очень хороший клей