Відгуки покупців про Обтяжувачі для ніг та рук (манжети для фітнесу та бігу) еластичні OSPORT Pro 2шт по 3кг (OF-0065)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • людмила к***

Дитина користується вже 3 місяці. Задоволена

Переваги:
    Хороша якість
    • Продавець  CHAMPS

Людмила,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Все добре, користувачі задоволені!

• Продавець  CHAMPS

Щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

замість 2-х обтяжувачів по 1 кг отримали 1 на 2 кг...

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Это жесть , не застегиваются на ноге , так еще и возврат не могу оформить
    Интересно , это на детскую ногу ??

Переваги:
    Недоліки:
    Не застегиваются на ноге
    • Продавець  CHAMPS

Добрий день.Ви могли ознайомитись з характеристикою товару перед замовленням.Розміри вказані вірні.Шкода,що Вам вони не підійшли. Повернення товару здійснюється протягом 14 днів. Вам вже надіслали інформацію для оформлення повернення.

• Надежда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1.5. Колір: Синій + Чорний

Прислали зовсім інші обтяжувачі. Інший колір и вид.

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Не задоволена кольором и виглядом.
    • Продавець  CHAMPS

Надія, з вами вже зв'язувся менеджер для вирішення питання.Та було запропоновано обмін товара за Наш рахунок. Очікуємо від Вас повернення.Дякуємо.

• Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Синій + Чорний

Дуже натирає шкіру, брав кожен на 2 кг, також почали стирчати нитки, через неділю використання, дуже треба туго натягувати, щоб тримався, так наче непогано, але хотілося кращого, і ще, не булоінструкції, воно наче очевидно, але потім дістаєш, і не знаєш як

Переваги:
    Колір той, стяжки тримають, доставили якісно
    Недоліки:
    Не зручний, натирає, псується, сильно деформується, не має конкретної інструкції як надівати
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за зворотний зв’язок. Шкода, що під час використання виникли незручності. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження.Дякуємо, що відзначили і позитивні сторони.

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Расстроена если честно, зачем писать то что не функционирует

Переваги:
    На мою руку в размере 18см крепятся
    Недоліки:
    А на ногу, которая чуть больше не крепятся. Хотя указано что утяжелители и для рук и для ног
    • Продавець  CHAMPS

Олена,дякуємо за надану інформацію. Наш менеджер намагався зв'язатися з Вами для вирішення данного питання. Очікуємо від Вас зворотнього зв'язку.

• Людмила С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Все чудово. Швидке комплектування і відправлення

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    відсутні
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Купляв для занять з таеквон-до на руки, поки покупкою задоволений.

Переваги:
    Гарно тримається на руках.
    Недоліки:
    Поки не помітив
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Здається саме те, що треба - щільно надійно тримаються, навіть при ударах. Не перетискають ногу, м'які. У мене обхват ноги 24..25 і здається що у них є запас як на більшу, так і меншу ногу – див.фото. Про довговічність ще за рано - тільки два заняття )
    Продавець – все добре, зробив чітко і дуже швидко – у Чт під кінець дня замовив, у Пт зранку сплатив, у Сб до 12 отримав.
    Є правда помилка із тім, що я окремо дозамовив (з ким не буває) - але по телефону все узгодили – чекаю на отримання заміни.

Переваги:
    Дуже добре тримаються, м'які і не передавлюють
    Недоліки:
    два зайняття - не знайшов
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Анастасия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Отличное качество,пользуюсь 6 мес .

• Канищев В***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 3. Колір: Синій + Чорний

Очень плохого качества ткань , через неё высыпается какой-то мусор из утяжелителей.

Переваги:
    Недоліки:
    Одни недостатки
    • Продавець  CHAMPS

Добрий день, з Вами зв'язався менеджер для урегулювання цього питання. Дякуємо, за Ваш відгук!

• Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Синій + Чорний

Наразі мене все влаштовує. Добре розподілена вага, гарні тримачі. Під час занять (на ногах) не злітають. Розміру вистачає. За місяць ( -) користування не бачу жодних змін в зовнішньому вигляді

Переваги:
    Міцні тримачі, гарно розподілена вага
    Недоліки:
    Якщо робити якісь махи, можуть трошки перекручуватись, але не спадають.
    • Продавець  CHAMPS

• Инна
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Гарні обважнювачі. Добре сидять на руках, не злітають при рухах. Уважний продавець, доставка без затримок. З передоплатою проблем не було.

Переваги:
    Акуратний пошив.
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Гарного використання)

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Заказала себе для занятий фитнесом дома. Пробовала надевать и на руки и на ноги - все отлично - крепятся, держатся))) Спасибо продавцу! Покупкой довольна) Рекомендую!

Переваги:
    Отличные утяжелители! Фиксируются плотно даже на худую руку, не болтаются. Без запаха, швы равные, липучки отличные!
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки! ❤️

• Александр Д***

Качественные, удобные!

• Продавець  CHAMPS

Благодарим за Ваш отзыв) продуктивных тренировок)

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Дуже задоволений покупкою. Мабуть буду брати такі ж, але трохи більші за вагою.

Переваги:
    Дуже приємні на дотик, гарно прошиті. На руках тримаються добре, не повертаються.
    Недоліки:
    За 4 дні використання не помітив.
    • Продавець  CHAMPS

Доброго дня, вдячні за Ваш відгук) Гарних тренувань )

• Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1.5. Колір: Синій + Чорний

Наручи удобные и стильные.
    Покупкой доволен.
    Единственное что я тонких запястий не очень удобно, так как болтаются(совершенно не существенных

Переваги:
    Удобство, внешний вид, цена
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  CHAMPS

Спасибо за ваш отзыв. Будем рады видеть вас в качестве наших клиентов еще!

• Инна К***

Хорошие утяжелители, сын доволен

• Продавець  CHAMPS

Спасибо за Ваш отзыв) всегда Вам рады)

• Діана В***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Вітаю. Все норм.Доставка 2 дні. Фіксація норм.

Переваги:
    Гарна фіксація
    Недоліки:
    Поки не знайдено
    • Продавець  CHAMPS

Дякуємо за Ваш відгук) гарного користування)

• пивовар и***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 2. Колір: Синій + Чорний

Достаточно хорошие утяжелители,сделаны добротно,но на моей ноге крутятся,наверняка лучше для мужчин

Переваги:
    увчественные
    Недоліки:
    на женской ножке болтаются
    • Продавець  CHAMPS

Спасибо за Ваш отзыв) всегда Вам рады)

• Александра С***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 1. Колір: Синій + Чорний

Спасибо за утяжелители, доставили супер быстро!
    Сами утяжелители как за такую цену просто огонь, рекомендую)

Переваги:
    Быстрая доставка, качество товара
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  CHAMPS

спасибо за Ваш отзыв) Всегда Вам рады )

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Купил комплект по 0,5 и комплект по 1 кг. Интенсивно пользуюсь уже неделю. Скрытые дефекты не проявились, надо полагать, их нет, и это значит, что утяжелители прослужат достаточно долго до естественного износа. На руках фиксирую на запястье, на ногах фиксирую на щикелотке. Минимальная окружность запястья/щиколотки, обеспечивающая плотную фиксацию - около 14 см (может не подойти детям и некоторым женщинам). Максимальную окружность не могу оценить, так как не знаю, какая длина перекрытия липучки обеспечит надёжную фиксацию. У меня окружность щиколотки 25 см, при этом перекрытие липучки составляет 6 см. Думаю, при окружности 28-29 см фиксация должна быть достаточно надёжной, но не уверен, а проверить нет возможности. Фиксировать утяжелители нужно плотно (но не настолько плотно, чтобы передавливались кровеносные сосуды). За счёт эластичности манжет всё равно будет некоторая остаточная подвижность утяжелителей при резких движениях, но это ничего, к этому кожа быстро привыкает. При недостаточно плотной фиксации могут возникать потёртости кожи. Советую продавцу уточнить минимальную у максимальную окружности фиксации и добавить эту информацию в характеристики товара - будет меньше разочарованных покупателей.

Переваги:
    Цена, качество, удобная и надёжная фиксация как на ногах, так и на руках.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  CHAMPS

Владимир, спасибо за Ваш отзыв) Пожелания берем в работу ) Всегда Вам рады)

• Черданцева
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Хорошо прошиты выглядят очень очень надеюсь отслужат так же!!!!

Переваги:
    Качество огонь
    • Продавець  CHAMPS

Спасибо за Ваш отзыв) Очень рады, что все понравилось)

• Татьяна

После 2 тренировки начал рваться

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Качество
    • Продавець  CHAMPS

Доброго дня, наразі питання вирішено шляхом обміну. Дякуємо за розуміння.

• Максим Б***

Всё отлично качествено рекомендую

• Продавець  CHAMPS

Спасибо за Ваш отзыв) Продуктивных тренировок )

• Григорій Р***

рекомендую

Переваги:
    якісно зроблено
    Недоліки:
    непомічено
    • Продавець  CHAMPS

Дякую за Ваш відгук ) дуже раді, що Вам сподобалась якість товару ) гарного користування)

• Линговский И***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

соответствуют характеристикам и оправдывают ожидание

Переваги:
    качество и цена
    Недоліки:
    отсутствуют
    • Продавець  CHAMPS

• Тетяна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Вага 1 шт: 0.5. Колір: Синій + Чорний

Молниеносная отправка, вежливое общение. Спасибо большое!

Переваги:
    Все понравилось
    • Продавець  CHAMPS