Відгуки покупців про Півсфера масажна балансувальна SCOUT 16 см зелена кочка-кіндербол (масажер для ніг, стоп) SCTP16-Gr

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Червоний

Замовила 2 шт: одна нормальна, а інша трохи здута. Відмовилася, бо не знаю - а вдруг вона десь пропускає, чи ще якась причина. Порада продавцю - перевіряйте товар при відправці, щоб не було таких повернень.

• Продавець  TONUS

Дякуємо, що написали! Вибачте за незручність із товаром — іноді таке трапляється через транспортування. Ми вже врахували ваш коментар і ще уважніше перевірятимемо перед відправкою.

• Оксана Б***

Недоліки:

Щиро дякуємо за відгук!

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Фіолетовий

Добрий день! Підкажіть, чи нормально це і чи не впливає на правильне функціонування:
    1. Півсфери досить мʼякі, достатньо вдавлюються при натисканні (візуально це такі самі, як були у нашого лікаря, але у неї півсфери так сильно не вдавлювались і були твердішими)
    2. Одна з півсфер трохи впукла, до кінця не випрямляється (а друга нормальна)

• Людмила В***

Доброго дня, Людмило!
      Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що вам сподобався наш товар. Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи пропозиції, звертайтесь до нас.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій

Нормальна доставка, нормальна якість. АЛЕ! Продавець ніде не вказав і при прийманні замовлення не попередив, що виробник цих полусфер наш старий знайомий EasyFit. Звісно, вони норм, але у мене такі вже є і я хотіла для порівняння придбати полусфери іншого виробника, а назва SCOUT якраз була мені незнайомою.... Наче у наш час це все така дрібничка, але було неприємно... Повертати немає сенсу. Підуть на подарунки)

• Людмила К***

Суперові "їжачки" (так каже дитина). Яскраві, міцні, відмінної якості

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Людмило. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Сірий

Міцні і яскраві) відповідають повністю опису. Відправка та доставка вчасно)

• Ірина Ч***

Все швидко ,якісно, дякую

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Ірино. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Анатолій П***
    Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій

Хороша якість товару за адекватну ціну

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Анатолію. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.

• Олена Р***

Дякую, дуже сподобались

• Продавець  TONUS

Доброго дня, Олено. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!