Відгуки покупців про Комплект постільної білизни Viluta ранфорс - 21144 двоспальний

Код:  297419713
Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Homs
  • Виктория Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Homs. Розмір підковдри: 175 x 210. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Очень красиво и стильно

Переваги:
    Качественная ткань
    Приятная для тела
  • Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ

Обслуговування на вищому рівні. Все швидко та товар відповідає фото на сайті. Колір чіткий та комплект білизни гарний. Ще сподобалось, що швидко відреагували на моє прохання замінити номер телефона отримувача, т к вказала по першу номер на якому немає додатку "Нової пошти" та не змогли забрати товар в поштоматі. Мені відповіли з заміною номеру відразу, хоч вже був не робочій час.
    Дуже дякую всієї команді магазину та тепер тільки до вас з замовленням буду звертатися.
    Є з чим порівняти обслуговування, т я своє попереднє замовлення у іншого продавця досить не можу завершити. Товар повернула їм ще тиждень тому, але немає грошей та кормлять постійно "завтраками" з поверненням.

Переваги:
    Швидкість в спілкуванні та отриманні замовлення. Товар 100% відповідає фото та опису на сайті
    Недоліки:
    • Продавець  ЗАТИШНА НІЧ

Світлана, дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Неля Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ

Постіль дуже якісна, цупка. Після прання не змінила колір.
    Продавець відправив товар дуже швидко.
    Дякую. Покупкою задоволена

• Продавець  ЗАТИШНА НІЧ

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Алла М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЗАТИШНА НІЧ

Гарна якість, щільна тканина, кольорі ярко виражені, красивіше, ніж на картинці. Коштує своїх грошей.

• Продавець  ЗАТИШНА НІЧ

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Владимир Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SEWING NEEDLE. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Все чудово

• Продавець  SEWING NEEDLE

Дякуємо за ваш відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!