- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Ingenieria Electrica. Колір корпусу: Чорний
Добрий сигнал, передається через дві залізобетонні стіни без проблем. Гучність хороша. Подобається дизайн. Із недоліків: мелодії так собі, особисто мені тільки дві більш менш сподобалося. Також немає кріплення для кнопки. За задумом виробника кнопка має клеїтися на двосторонню клейку стрічку, але це фантастика. Це не дуже велика проблема, бо можна зробити отвір власноруч і прикрутити шурупами до стіни.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, ціна, функціональність
- Недоліки:
- Мелодії на любителя, немає кріплення для кнопки
- Максим Л***
Підкажіть як часто треба батарейки міняти ?
- Сергій Б***
Максим, не підкажу, на жаль. Я в квартирі рідко буваю, усього два-три рази на місяць, а дзвонять у нього ще рідше. За ці майже два роки батарейки не сіли. Колись дуже давно був дуже простий дзвінок на батарейках, вони тримали місяці 3-4.
- Михайло Є***Відгук від покупця. Продавець: Ingenieria Electrica. Колір корпусу: Чорний
Монтував у квартиру, щоб не тягнути проводів. Добре працює через дві бетонні стіни. Намагався закріпити на скотч, але був не задоволенний надійністю кріплення, тому зафіксував кнопку на шурупи (майте на увазі, що місця для головки шурупа під кришкою мало).
- Переваги:
- Виконує свої функції, приємний продавець
- Кирилл А***Відгук від покупця. Продавець: Ingenieria Electrica. Колір корпусу: Чорний
Кнопка пластиковая, но не хлипенькая. Крепил на скотч, можно (по идее) и саморезы, но нужно делать отверстия в корпусе.
Аккумуляторы на базу не подошли. там нужно честные батарейки 1.5в, против 1.2 у аккумуляторов.
Крепил за калитку из металлопрофиля + из препятствий 1 стена в один кирпич с частичной прямой видимостью. Работает.- Переваги:
- работает
- Недоліки:
- все пластиковое, база тоже на батарейках, которых нет в комплекте
- Евгений Е***Продавець: Ingenieria Electrica. Колір корпусу: Чорний
Какова максимальная дистанция срабатывания кнопки?
- v.strum
80 метров