Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мило Карпатське Ялівцеве ручної роботи Карпатська Фитопродукция 100 % натуральна за рецептом Афонських монастирів 100 р. Фитомыло

Оцінка користувачів 5/5
  • Евген Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Ніжне та приємне на дотик .Чудово піниться , не пересушує та очищає шкіру . Сила Карпат не тільки в травах , а дусі , руках та доброті людей .Задоволений - рекомендую .

Переваги:
    Натуральне - живе
    Недоліки:
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

гарне мило, видно що ручної роботи, ціна не маленька для такого шматочка, але якщо все з натуральних і якісних складників то мабуть воно того варте

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Мыло приятно пахнет. Подходит для ежедневного использования, прекрасно очищает и не сушит кожу.

Переваги:
    Натуральный состав, оперативная доставка
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже якісний продукт! Надто оперативна доставка. Приємно вражений, особливо в цей час ! Пропозиція виробнику- чи можливо продукувати 150 г.

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Сергій. Дякуємо за Вашу оцінку. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин. Більша вага мила під індивідуальне замовлення.

• Вован К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Мило душисте, з натуральним гірським запахом, шматочок Карпат в домі )

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Володимир. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.