- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Розмір: 100x100
Поглинає добре. Тримає вологу в середині, якщо не багато. Приємна до тіла. Сохне, правда, довго за рахунок поглинання води. Потім треба дати їй добре зтекти.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: iSon. Розмір: 85x90
Замовляю вже другу,щоб мати на зміну.
Брала пелюшку для своєї собачки.- Переваги:
- Гарно поглинає вологу,не ковзається по ліжку, якісна пелюшка, рекомендую.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: iSon. Розмір: 75x90
Пеленки очень красивые, пришли быстро, но с впитывающей функцией абсолютно не справляется, получается что функционал как и в обычных непромокаемых пеленках, только стоят в три раза дороже. Может я что то неправильно делаю, но на них нет никакой инструкции (при какой температуре стирать, как сушить и т.д)
- Переваги:
- Не протекает, красивая
- Недоліки:
- Не впитывает, дорого
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 85x90
Чудова якість. Купувала мамі після операції. У використанні вже рік і свої властивості не втратила.
Представник постачальникаДоброго дня, Ларисо! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук і довіру до продукції Good-Dream. Дуже приємно чути, що водонепроникна абсорбуюча пелюшка допомогла вам під час догляду за мамою після операції і що вона зберегла свої властивості навіть після року використання. Ми ретельно працюємо над якістю наших виробів, щоб вони служили довго і максимально комфортно. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або потрібна буде допомога з вибором інших товарів, будь ласка, звертайтеся — ми завжди раді підтримати наших клієнтів. Дякуємо, що обрали Good-Dream!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x75
Хороший размер, отечественного производства
- Переваги:
- Цена -качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x75
купила для собачки, вона в мене та ще сцикуха)) добре поглинає, але й сохне довго. якість гарна
- Переваги:
- добре поглинає
- Лідія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100x100
Якісна .
- Леся Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75x90
Дуже допомогає, для людей похилого віку, але маленька, а як що купляти більшу, то ціна велика.
- Переваги:
- Якісно оброблена. Не ковзає, має адгезійну тканину
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 60x75
- Переваги:
- Всё як описували
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 100x100
Чудові пелюшки. Якість пошиву чудова. Всотує все швидко. До тіла приємно, що теж важливо, коли хворий лежить весь день нерухомо. Тому рекомендую
Я чогось навіть засмутилася, що не знайшла таких класних пелюшок, коли тільки народила дитину. - Ніна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75x90
Дуже гарна річ. Брала для старенької мами. Дякую за гарну роботу. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарний розмір, не протікає,приземний на дотик.
- Ксенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x150
Гарно поглинає вологу!
- Переваги:
- Не пропускає.
- Недоліки:
- Довго сохне після прання.
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75x90
Купила вже другу,щоб мати на зміну .Використовуємо в догляді за літньою людиною.Пелюшка захищає від протікання,не зсувається,легка в пранні
- Переваги:
- Пелюшка гарно захищає постільну білизну від протікання
- ОЛЕКСАНДР П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 150x150
Купив розміром 1540*150. на все ліжко вистачає. З завданням справляється для дорослої людини. Протікань не помітиа=в. Використовую щодня для дорослої людини.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Висока ціна
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 85x90
Качество супер, не пропускает влагу, после нескольких стирок не потеряло своих свойств, рекомендую
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 75x90
я придбала для матері, то мені подобається. сохне швидко.
- Переваги:
- Сподобалась
- Набока Н***Продавець: Rozetka. Розмір: 33x50
Пелюшка не відповідає характеристики на сайті
- Переваги:
- Їх немає
- Недоліки:
- Дитина лежить на мокрій пелюшки
- Олена В***Продавець: Rozetka. Розмір: 75x90
брала для собаки, бо маю схожу, але іншої фірми. поглинає багато вологи, але підлога суха. брала у січні, перу кожен день, досі ціла.
доки було опалення, все було ок. а зараз дуже довго сохне після прання руками, бо товста і утримує багато вологи в собі.
раджу, це найкраща пелюшка))- Переваги:
- добре поглинає
- Недоліки:
- довго сохне у холодну пору року
- Мария Г***Продавець: Rozetka. Розмір: 150x150
Отличная. Со своей задачей справляется.
- Лідія Ш***
Будь ласка ,допоможіть ,скажіть яка сторона до тіла ?який колір ?
Представник постачальникаВітаю.
До тіла йде сторона, що світліша. Темніше сторона – це низ пелюшки.