Відгуки покупців про Розсувний розпірний турнік EasyFit 62-100 см хромований (знімна, металева перекладина в дверний отвір для дому) EF-TDPC100
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Відповідає очікуванням.
- Продавець 0spring
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Артём Г***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Очень доволен этим турником, прочный, крепкий, качество супер, 80 кг выдерживает легко, даже без вкручивания дополнительных креплений на саморезах.
- Переваги:
- Качество, цена.
- Продавець 0spring
Дякуємо за відгук та довіру!
- Продавець 0spring
Велике дякуємо за відгук. Приємного користування!
- александр б***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Швидка доставка,приємне обслуговування. Ви найкращі!
- Переваги:
- Надійна конструкція та якісний метал. Раджу всім, хто важить до 100 кг.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець 0spring
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що вам усе сподобалося.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Дружині дуже подобається
- Переваги:
- Не займає зайвого місця
- Недоліки:
- За рік користування не виявлено
- Продавець 0spring
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за ваш відгук!
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Співвідношення ціни та товару супер
- Продавець 0spring
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо продуктивних тренувань!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Нормальний турнік за такі гроші .
- Переваги:
- ціна
- Продавець 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: 0spring
Хороший турнік за свої гроші,відповідає опису, моїх75+кг витримує спокійно
- Переваги:
- Дешевий, зручний вдалосявстановити без шурупів
- Недоліки:
- постійно треба підкручувати,якщо триматися зворотнім хватом посередині може прогинатись
- Продавець 0spring
Дякуємо за відгук! Продуктивних тренувань!
- Владислав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Установка лёгкая, 70 кг держит отлично, пока все нравится
- Недоліки:
- Не нашел
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідае фото на сайті, в використанні зручний.
- Недоліки:
- Немае
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Ігор Н***
Краще б рівномірно з двох сторін відкрутили, а не з одної як у вас
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Турнік непоганий. Але почав прокручуватись через тиждень, напевно зірвалась різьба. Трохи розніс відстань змінивши місце навантаження на різьбу. То поки тримається.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Зірвалась різьба
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою.
Зверніть увагу, що при монтажі розпірного турніка важливо дотримуватися максимального навантаження та щільності фіксації.
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моє навʼязливе бажання навчитись підтягуватись нарешті вийшло з-під контролю і я замовила собі турнік. 16-го березня я його поставила, а 21-го я вперше підтягнулась. Щодня на ньому вишу, роблю підтягування з резинкою, негативи та пробую підтягуватись самостійно. Не користувалась саморізами, просто міцно закрутила і щоразу перед тренуванням перевіряю чи міцно підкручено. На мою вагу в 55 кг тримає добре. Силіконові вкладки запобігають тому, щоб дверний пройом не царапався.
- Переваги:
- Не треба сверлити, міцно тримається, дає можливість навчитись підтягуватись і робити вправи з висом
- Недоліки:
- Мені б хотілось його трошки ширшим, але це не суттєвий недолік
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені!
- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова річ
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Раді, що Ви задоволені!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре тримає вагу і легко встановлюється
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: SB products
Отримав бракований товар
- Недоліки:
- 100%
- Вероника Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравилось. Боялась, что не подойдёт по размеру между проймом, но все подошло как раз, лучше чем я ожидала. Спасибо большое.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук!
- ВівчаренкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
якісний та практичний турнік
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний турник. При установці, треба мати на увазі, що з одного боку на ньому ліва різьба, а на іншому права. Це зроблено для того, щоб він розпирався з обох боків при прокручуванні середньої частини.
- Переваги:
- Легко монтується, міцний
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
...
Представник постачальникаДоброго дня, Тарасе. Чи могли б більш детально розписати відгук з такою низькою оцінкою? Що саме не влаштувало в товарі та викликало таке враження.
Дякуємо за відповідь.
- Тимур Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично держится, когда хорошо радвинуть. Есть детали для вкручивания шурупами в коробку, но они необязательны. Турник крепко держится и без них, только за счёт упора торцами в коробку. На торцах турника что-то вроде силиконовых подушечек.
При хорошем распоре даже не вращается (в направлении ослабления), особенно если браться за гладкие участки турника.- Переваги:
- Крепкий
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили вчасно. Турнік добротний, мою вагу витримує, нарікань немає
- Недоліки:
- не виявив
- Артём Н***
Так а сколько у вас? 70 или 130?))
- Ілля Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив для свого сина. Встановлюється без проблем, виглядає не стрьомно, малому подобається
- Переваги:
- м'які накладки для долонь
- Недоліки:
- ні
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно тримається без шурупів
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для дитини , в описі ніде не вказано ,що є 2 фіксатора які потрібно вкрутити в дверну раму ,чи стінки арки ( а це дюбеля і перфоратор) при підтягуванні прокручується .
В арці фіксується добре , для ваги 50кг норм- Переваги:
- Добре фіксується ,норм для дитини
- Недоліки:
- 2 фіксатори які потрібно закріпити в дюбель , прокручується
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! З приводу інструкції з кріплення турніка додамо інформацію. З приводу прокручування - необхідно сильніше розкрутити турнік у проємі - це виключить розкручування.
- Костенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар повернув тому що
- немає фіксатора середньої частини, тому треба займатися тільки з однієї сторони, бо інакше може позкрутитися;
- при монтажі в коробку 84 см прогіб конструкціїї відчутний, мабуть тільки для дітей - Євген А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Своїх грошей вартує
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Гумові накладки дуже близько розташовані. Він скоріш дитячий, бо моїм плечам завузько
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Син задоволений)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший, удобный турник. Дети занимаются теперь каждый день по несколько раз. Выдерживает и взрослого человека без дополнительного крепления, которое пока отложил.
- Переваги:
- Качественно, удобно, не дорого.
- Недоліки:
- Не выявил
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший турник. Цена и качество окупают его. Очень удобен в крепеже, это можно сделать без инструментов. Конечно иногда нужно подкручивать, так как вес человека влияет, но это совершенно нормально и не напряжно
- Переваги:
- Удобный монтаж , доступная цена