Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Мережевий фільтр 2E 5xSchuko із захистом від імпульсних стрибків напруги 3Gх1.5 мм 3xUSB-A 2 м White (2E-SP515M2USBWH)

Оцінка користувачів 4/5
  • Сергій Ч***

Ок

Ми дуже радіємо, коли клієнтам наш товар дуже ОК:) Бажаємо приємного користування :)

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 2

Спокусився на ціну на Розетці, бо тут була найдешевша.
    Фільтр за параметрами мені сподобався - кількість розеток та портів, захист від стрибків напруги та заземлення, товстий кабель, найтовщий з усіх фільтрів, якими користувався.
    Хай там як, роздивившись гарненько вдома, помітив незначні потертості та подряпинки. З огляду на ціну та те, що товар працює як слід, не бачу сенсу повертати, втім, знаєте, є приказка - дешева рибка - шукай подряпинки.
    Когось це може категорично не влаштувати, тому будьте уважні та обережні. Не стійте біля краю платформи.
    Знімаю 1 зірку з цієї причини.

Переваги:
    Пристойний фільтр за невеликі гроші
    Недоліки:
    Незначні потертості та подряпини вказують на те, що мені прийшов товар, який хтось "обкатував" до мене
  • Вадим Х***

Чудовий фільтр
    Працює 4 місяці без нарікань

Увімкнені ТВ приставка, телевізор, 2 колонки. Через usb входи регулярно заряджаються павербанки, навушники, іноді телефони

Переваги:
    Товстий "добротний" кабель
  • Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2

сомнительное качество.
    через неделю пользования перестала гаснуть индикация кнопки.
    еще через неделю постоянно горящей индикации, отнёс в сервис.

т.е. я нажимаю "выключить", питание пропадает на потребителей(это ноут и зарядка для телефона), но кнопка горит красным.

доверия он у меня больше не вызывает. буду искать что-то другое.

сотрудники розетки вежливо оформили гарантийную проверку.
    как придёт ответ от сервис-центра, дополню отзыв.

Переваги:
    норм заряжает телефоны через юсб(не быстрая зарядка а обычная), ноут.
    Недоліки:
    не гаснет индикация кнопки после нажатия "выключить" на эту кнопку. сомнительное качество.
    • Михаил

обновлено: деньги по гарантийному обращению вернули. значит товар имел какой то брак

Вітаємо, опціонально є можливість замінити чи повернути кошти. Товар в наявності, тому скоріше за все ви обрали повернення коштів.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 2

В описании указано - "На фильтре имеется два индикатора LED: индикатор заземления и защищённости соединения."
    "Индикатор заземления
    Индикатор защиты"
    На самом Сетевом фильтре такого нету.