- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
добре
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
- Переваги:
- гарний
- Недоліки:
- розбилися гнізда від стандартних шнурів і коли ставиш телефон на зарядку, то потрібно ловити що був контакт
- Баланюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Користуємось вже більше року. Польот нормальний. Нарікань нема поки.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Працює справно, стильний
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Гарний. Працює
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Супер!
- Белінська Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Сам подовжувач класний.
Компактний та комфортний у використанні.
Кнопка зі своїми функціями справлялась 7 місяців від дати покупки.
Дальше настав час гарантійному ремонту. Тож зараз чекаємо що скаже сервіс по ремонту подовжувача.- Переваги:
- Комфортна у використанні
- Недоліки:
- Через 7 місяців не робоча
Представник постачальникаДоброго дня, гарантія на подовжувачі 2Е - 12 місяців. Маючи чек (навіть електронний, що зараз дуже розповсюджено) ви можете звернутися по заміну чи повернення коштів. Нам шкода, що так вийшло.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Матеріали виглядають якісно. Як на мене то файний подовжувач. Час покаже. Нагрузки справжньої ще не знав
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Все супер, рекомендую всім Розетку та їх партнерів
- Переваги:
- Лише плюси
- Недоліки:
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Отличный удлинитель. Работает. Нравится не красная, а синяя подсветка кнопки.
- Стащук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Якісні подовжувачі
Представник брендуОлексій, дякуємо вам за те, що обрали 2E і залишили відгук:)
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Гарно працює і виглядає. Зручно зроблена остання розетка під іншим кутом.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Якісна річ. Має набагато приємніший вигляд, аніж звичні всім нудні фільтри-подовжувачі. Приємно користуватися.
Представник брендуДмитро, дякуємо за відгук. Ми раді, коли наші клієнти раді) Приємного користування.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Всё работает, ничего лишнего!
Представник брендуАндрій, вітаємо!
Дякуємо за відгук, оцінку і те, що обрали 2E!:)
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Сподобався. Рекомендую.
Представник брендуЄвгеній, дякуємо, що залишили відгук про наш подовжувач.
Бажаємо приємного користування:)
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Добрі подовжувачі
Нагрузки багато ще не давав.
Вісюльку можна начіпувати на іншу сторону.- Переваги:
- 3,5 кіловат
- Недоліки:
- Непонятні шурупи. Нз чим її розібрати
Представник брендуДоброго дня!
Дяуємо, що обрали 2Е!
З приводжу шурупів - зроблено спеціально за для безпеки користувачів, щоб вони не вносили свої корективи:) РОзібрати такий подовжувач можна тільки один раз - розтрощивши. Якщо потрібен краш тест, пишіть коментар, влаштуємо!:)
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Потужних електроприладів до цього фільтра не підключав, тому про його можливості в цьому плані сказати нІчого.
- Переваги:
- Придбав саме такий за новий для мене дизайн і передбачену виробником можливість кріплення на стіну (саме так він у мене й закріплений).
- Недоліки:
- При відсутності напруги в мережі неможливо визначити, у якому положенні перебуває вимикач цього мережевого фільтра.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Отличный сетевой фильтр. Купил домой уже три штуки. К его главным достоинствам можно отнести наличие крепления на стену и то что светодиод устройства светиться не ярко и ночью не освещает всю комнату, как другие подобные устройства.
- Переваги:
- Качественный пластик, не яркий светодиод, защита от детей, крепление на стену.
- Таїса К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Пише в описі "мереживий фільтр", в назві подовжувач. По факту виробник заявив що це лише подовжувач без захисту. Купив 2 шт давно, тільки зараз про це дізнався, тут прибрали з опису захист, але оставили "мережевий фільтр". Виходить обманули, бо ці подовжувачи не потрібні мені і вернути вже запізно.
- Переваги:
- надійний подовжувач, не гріється, до 2.3кв
- Недоліки:
- це не фільтр як пише в описі товару, це подовжувач
Представник постачальникаВітаємо, в назві написано "мережевий подовжувач" а не "мережевий фільтр" - помилки нема. Якщо вам треба мережевий фільтр, радимо звернути увагу на модель 2E-SP515M2USBWH.
Вітаємо вас із прийдешніми святами! Бережіть себе.
- Олег Д***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Та це кліше. Думаю, там всередині максимум варистор є. Виробник би підкреслив в описанні серед плюсів, від чого є захист.
- Илья Ш***
откуда такая уверенность?
- Олег Д***
Илья Шептуха
Офіційний представник підтвердив наявність тільки варистора. Захисту від КЗ і перевантаження немає.
- Игорь Р***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Доброго дня!
Максимальная нагрузка 3.5 кВт впечатляет, но не ясно присутствует ли какая то защита сети от перегрузки\замыкания? Предохранитель в этом фильтре какой то есть?)- Олег Д***
Підтримую доцільність запитання. На оф. сайт взагалі не вказано про захист. То може це і не фільтр, а просто подовжувач???
- Антон С***
Производитель заявляет что это сетевой фильтр.
- Юрій Р***
Производитель заявляет что ето сетевой удлинитель. А ето значит что есть кнопка вкл/откл питания...