- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Відмінний подовжувач…
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Удлинитель особенно удобен, потому что есть выключатель.
В общем, всё понравилось.
Товар соответствует описанию. Спасибо! - Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Як писали раніше - вилка в мінеральному мастилі. Відмивається засобом для миття посуду. Але чому покупці мають то робити?
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Вилка в мінеральному мастилі; схоже, модуль розеток нерозбірний (на заклепках?).
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Полгода! Претензий нет!
Представник брендуРомане, дякуємо з відгук:)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Понравился. Качество сборки, подсветка кнопки, закрытые отверстия для вилок, толщина кабеля, все на уровне!
- Переваги:
- Качество
Представник брендуОлександре, дуже вам дякуємо за відгук! :)
- Надежда М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Виглядає естетично, не гріється
Представник брендуНадія, дякуємо, що обрали 2Е
Раді, що ви задоволені придбанням)
- Федор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Лучше не дешевить , взять такую модель.
- Переваги:
- Работает. Кнопка светит. Проблем нет.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Качественный удлинитель с кнопкой выключения
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Все по данному товару хорошо, сечение кабеля указано 3/1,5- по допустимому току должен держать заявленные 16 А
Удивил один интересный момент: срок службы-2 года)
Даже не знаю, как такое расценивать- Переваги:
- Выполнен визуально достаточно качественно, интересный дизайн…
- Недоліки:
- Срок службы-2 года
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Искала, чтобы было 16А в каждой розетке. Не греется. Включаю одновременно обогреватель 1кВт, ноутбук, фонтанчик, и зарядку для телефона. Пока работает. Пользуюсь около месяца
- Переваги:
- Приятный дизайн, шторки в розетках, упругая кнопка
- Недоліки:
- 2,5 метра, вместо заявленных 3 метров
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Я покупала, в общем, не столько как фильтр, сколько именно удлинитель с функцией отключения сразу всего одной кнопкой. Пока мне подходит и по дизайну, и по функционалу.
- Переваги:
- За почти месяц пользования скажу, что удлинитель хороший и удобный. Сделано качественно. Рекомендую.
- Недоліки:
- так и не поняла, это все же сетевой фильтр или качественный просто удлинитель
- Дима С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 3
Качество удлинителя хорошее, два киловатта выдерживает не греется, думаю заявленные 16А там есть, провод мягкий, думаю прослужит долго.