Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.74/5
  • Відгуки про товар продавця GOODBAG
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Жовтий

Якщо чесно, я у захваті. Хотіла саме жовту валізу, замовляла у інших, чекала, обіцяли і не везли. Дні йшли, а мені у відрядження... І от він трапився мені на очі тут, на Розетці. Написала - кажуть є у наявності. Роблю замовлення, але ще не вірю своєму щастю :). Дзвонять того ж дня, кажуть відправляємо. Це неймовірно, але на ранок валіза буда у мене!
    Я дуже дуже вдячна!
    Бажаю продавцю та Розетці процвітання, а всім - гарних відряджень. :)

Переваги:
    Миттєва доставка, увага менеджера
    • Продавець  GOODBAG

Татьяна, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Жовтий

Чемодан красивый, пока очень довольны. Продавец отправил в тот же день, на следующий день получили посылку

Переваги:
    Красивый, лёгкий, кажется надёжным
    Недоліки:
    Пока не выявили
    • Продавець  GOODBAG

Олена, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Шампань

Товар отличный! Ручка чемодана с мягкой вставкой, так что поднимать его удобно. Колёсики прорезинены, катят как по маслу! На вид качественный, на деле испытаем.

Продавец связался мгновенно, уточнил все детали и на следующий день я уже забрал чемодан. Опыт хороший

Переваги:
    Лучше за такую цену не найти.
    • Продавець  GOODBAG

Андрій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Тамила
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Рожеве золото

Понравился, удобный маленький чемодан, вместительный как для своего размера. Уже опробовала его в поездке. Колеса снимаются, ручка фиксируется в двух положениях (две высоты).

Переваги:
    Съемные колесики
    • Продавець  GOODBAG

Таміла, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Діана К***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Фіолетовий

Гарна валіза, колір суперовий. Колеса окей. Витримала 10 кг всередині, і 15 кг дитина наверху, по аеропорту їздили, поки все окей. Сподіваюсь так буде і надалі

Переваги:
    Швидка доставка, гарна якість валізи
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: М'ятний

Чудова валіза. Приємним сюрпризом було те, що вона збільшується за рахунок блискавки по периметру ( 5см по висоті) Для тих кому треба більше місця для речей але компактна валіза - це просто ідеальний варіант. У практиці показала себе дуже чудово.

• Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Рожеве золото

Дякую, доставка швидка, вчора заказала сьогодні получила, якість валізи чудова і колір гарний! Рекомендую!!!

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Шоколадний

Дуже гарна валіза, швидка доставка. Подобається шоколадний колір! Дуже задоволені!

• Продавець  GOODBAG

Світлана, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Вікторія С***

Купувала на подарунок.
    Яскравий, гарний колір, компактний розмір-те що потрібно для ручної поклажі.

• Продавець  GOODBAG

Вікторія, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Шоколадний

Оперативна доставка, бо як завжди виникла необхідність в останній момент!
    В великий вмістився середній то ж на доставці трохи зекономили.

Переваги:
    Подвійний переліт без втрат!
    • Продавець  GOODBAG

Алексей , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Яна П***

Спасибо большое!

Переваги:
    Цена, качество
    • Продавець  GOODBAG

Яна, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Жовтий

Всё супер! Соответствует описанию.
    Клиентоориентированность 5

Переваги:
    На эти деньги, вероятно, лучший вариант
  • Мирослава Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Фіолетовий

Дуже гарний, великий, гарний фіолетовий колір

Переваги:
    Кодовий замок
  • Софія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Фіолетовий

Прийшла вчасно,всі описи співпали. Щиро дякуємо за приємне та швидне обслуговування.

Переваги:
    Якість,колір. Дуже легка.
    Недоліки:
    Не виявлені.
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Червоний

Дуже сподобалась, валіза, рекомендую

• Продавець  GOODBAG

Ольга , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Анна К***

Дуже класна валіза!
    Колір, якість замків

• Продавець  GOODBAG

Анна, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Карина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Темно-синій

Покупали мужу, пока очень довольны, выглядит солидно, все замки и крепления внушают доверие. Цвет - четкий, хотя изначально заказывали черный, но этот даже лучше. Однозначно удачно и по цене, в офлайне дороже на 1500-2000 грн. Надеюсь, прослужит годы. Обслуживание - на 5. Быстро доставили.

• Продавець  GOODBAG

Катерина, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Марія П***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: М'ятний

гарний чемодан, доволі легкий, зручні колеса

Переваги:
    якість, вага, колір
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  GOODBAG

Марія, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Надежда
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Жовтий

Хороший качественный чемодан. Быстро связались и отправили.

Переваги:
    Прочный, замок, удобная ручка
    • Продавець  GOODBAG

Надія, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Роман Х***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Білий

хороший чемодан за свои деньги

Переваги:
    сделан вроде бы добротно, время покажет
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  GOODBAG

Роман, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODBAG. Колір: Фіолетовий

Купили валізу довго вибирали колір - вибрали темно-фіолетовий…і в решті решт колір не співпадає , трохи розчаровані описом товару …
    Раджу на майбутнє усім уточняти колір реальний …

Переваги:
    Зручні колеса
    Недоліки:
    Колір не співпадає з фото на сайті
    • Продавець  GOODBAG

Добрий день, Світлана. Дуже шкода, що вам не підійшов колір валізи. Насправді відтінок може відрізнятися в залежності від налаштувань екрану вашого пристрою, а також від освітлення, в якому знаходиться валіза. Валіза темно-фіолетова (не світло), опис відповідає реальному товару. Якщо товар не підходить по характеристикам, ви можете його повернути протягом 14 днів. В будь-якому випадку дякуємоза замовлення.

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: V a l i z k a. Колір: Темно-сірий

Обслуживание на высоте. Спасибо. Качество чемоданчика отличное. За эти деньги лучший вариант. Единственное, что боковой ручки, как на фото, нет. Но это не только тут. Моя девушка купила такой же не здесь - тоже без ручки. Ну она (ручка)), думаю, и не нужна - вес меньше))

Переваги:
    Цена, качество
    • V a*** l i z k a

Добрый день:) Спасибо за отзыв!)
      Ручка боковая идет в размерах S+M L
      В S размере на данный момент ручку убрали, для уменьшение веса, который в ручной клади очень важен:)

• Вікторія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ARTvali. Колір: Кавовий

Приятный чемодан, размеры без колёс 50×34×22. Вес 2,2 кг.

• Высоцкая А***
    Відгук від покупця. Продавець: V a l i z k a. Колір: Шампань

Чемодан дошел быстро, компания заранее связалась и уточнила детали заказа. Размер отличный, влезает все необходимое. Нравятся внешняя комплектация. Насчёт внутренней - два отдела. В одном есть ремни крепления для одежды, другой отделяется тканью на молнии. Чемодан и компания хорошие - рекомендую!
    P.S. на первом фото камера передает полосы, но их нет. Он чистого цвета Шампань.

Переваги:
    Большой размер; красивый цвет; прорезиненные ручки; качественная молния; 4 уровня телескопической ручки
    Недоліки:
    У современных чемоданов "бедная начинка"
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: WICHE. Колір: М'ятний

Валіза повністю відповідає опису. Склалась не приємна ситуація, на пункті розетки не можна було розрахуватись ні карткою ні готівкою (міст експрес), тільки через "Портмоне". Перша транзакція - відмова, відхилено. Друга транзакція пройшла. Але кошти знято було двічі!! Через декілька хвилин прийшли на е-мейл 2 листа про дві успішні транзакції!! Добре, що продавець порядний оперативно після звернення повернув кошти.

• Продавець  WICHE

Дякуємо за зворотній звязок
      Хай щасливо їздить
      Мирного Вам неба

• Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Темно-сірий

Так как не могу удалить или отредактировать прошлый комментарий, напишу ещё один - со мной связался представитель фирмы, пояснил что вышла ошибка, подробный случай у них впервые и предложил решение вопроса путём возврата разницы в цене. До вечера ситуация была решена, деньги возвращены. Товаром и качеством работы представителя фирмы довольны, всем советую к сотрудничеству и покупкам. От себя спасибо за хороший сервис и своевременное решение проблем.

• MELBAG

Дякуємо Вам за відгук.
      Гарного Вам дня.

• Мария Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Темно-сірий

Добра валіза. Купила аж 3- собі і родичам, вже пару разів літала з нею - нема на що жалітись. Доставили швидко. Дякую.

• MELBAG

Дякуємо Вам за відгук.

• a.kushkina
    Відгук від покупця. Продавець: V a l i z k a. Колір: Фіолетовий

Валіза перевершила всі очикування. Якісна і красива. Продавець відгукнувся у вихідний день.

Переваги:
    Якісний товар за адекватну вартість, ввічливий продавець
  • puma2906
    Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Бордовий

Товар соответствовал описанию.

Переваги:
    Удобный, красивый, качественный
  • Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: ARTvali. Колір: Темно-синій

Дуже якісна валіза .
    Покупкою залишилась задоволена .
    Рекомендую !
    Витримала 5 авіа та залишилась як нова .

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не має
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: V a l i z k a. Колір: Фіолетовий

Пережил много поездок. Главное не перегружать его.

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Темно-сірий

Добрый день, получила чемодан ) очень довольна . Размер средний . Качество на первый взгляд отличное

Переваги:
    Среднего размера, не громоздкий , что удобно в использовании
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  MELBAG

Спасибо за отзыв

• Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: V a l i z k a. Колір: М'ятний

Соотношение цены и качества полностью довольна,внешний вид отличный, габариты подходят для ручной клади при авиаперелете,
    удобен в транспортировке.
    Рекомендую!

Переваги:
    Товар полностью соответствует характеристикам продавца, компактный но тем не менее вместителен, поездку пережил достойно!
    Недоліки:
    не выявлено
    • V a*** l i z k a

Спасибо за отзыв
      Ярких Вам путешествий:)

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: MELBAG. Колір: Бордовий

Классна валіза, взяв бо пускають в літак як ручний багаж

Переваги:
    Якість, гарна)
    • Продавець  MELBAG

Дякуємо за відгук та покупку

• Ярослава П***
    Відгук від покупця. Продавець: NEK. Колір: Чорний

Отримала вчора, дуже гарна валізка, приємний продавець, прислали колір, який я просила. Як буде служити, поки не знаю,тільки збираюся в дорогу. Дякую

Переваги:
    Гарна, компактна
    • Продавець  NEK

Дякуємо за покупку, та бажаємо щасливої подорожі

• Світлана О***
    Відгук від покупця. Продавець: ARTvali. Колір: Рожеве золото

Валіза супер! Продавець дуже швидко зробив доставку замовлення!