Відгуки покупців про Турнік для будинку розсувний в дверний проріз 62-100 см SCOUT хромований (знімна, металева перекладина) SCTTDHH
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Повністю відповідає опису. Легко встановити.
- Продавець TONUS
Дякуємо за вашу довіру! Раді, що Вам усе сподобалося.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Доставка швидка.але розчарована, забрала гарно упаковану коробку, не перевірила відразу, в комплекті не має кріплення , хоча показано на фото і на коробці що йде в комплекті. Зараз треба думати як закріпити..
- Геннадий П***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Доставка быстрая.но в комплекте нет крепежа как хочешь так и крепи . Не понимаю восторженных отзывов о самом турнире на нем нет даже гаек для ключа раздвигания между сторонами,а руками сильно не покрутишь. Заплатил наперед и когда забирал не стал проверять,думал там обычный турник о чем пожалел .Так что народ не когда не платите на перед , потом все делается на отвали
Доброго дня!
Дуже прикро, що товар не виправдав очікувань. Хочемо зазначити, що в комплекті йде кріплення - це два саморізи. Воно знаходиться в основній коробці. Рекомендуємо перевіряти товар при отриманні, щоб уникнути подібних випадків. Ви можете оформити заявку на повернення чи обмін товару впродовж 14 днів від моменту покупки товару.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: TONUS
Нормальный турник, но как временный вариант, или для детей.
В дверном проёме закрепился нормально, но чувствуется некоторый прогиб при подтягивании (вес около 70кг).- Переваги:
- Дешёвый, быстрый монтаж, ручки не ёрзают, хват приятный
- Недоліки:
- Для взрослого человека слабоват
- Продавець TONUS
Дякуємо за відгук та фото, гарних тренувань!
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: TONUS
Плюсы: доставили быстро, установил легко
Минусы: Привезли не тот товар, получил который дешевле (или сэкономить хотят, или просто сервис такой ибо по отзывам смотрю это у них очень часто) . Доказательство 1. посиланняэто то что заказывал , стоит 379 . 2. получил это посилання, посиланняно не черный а белый (хромированный) . Товар проверил на новой почте, а вот модель забыл посмотреть так как вся коробка была замотана в пакете герметичном . Так что это однозначный минус. Дефектов визуальных и тд вроде бы не заметил , установил легко, но минус выше написал.- Переваги:
- Быстро доставили, легко установить
- Недоліки:
- Привезли не тот товар
- Продавець TONUS
Дякуємо за ваш відгук!
Нам приємно чути, що доставка була швидкою, і товар вдалося легко встановити. Водночас хочемо уточнити щодо ситуації з відправленим товаром.
Ми перевірили інформацію і підтверджуємо, що вам дійсно було надіслано хромований турнік, а не чорний. Це відповідає вашому замовленню. Що стосується коду товару, на який ви звернули увагу: чорний турнік має код 0593-3, а хромований 0593-1.
Бажаємо вам успішних тренувань! Якщо виникнуть додаткові питання, не соромтесь звертатися до нас.