Відгуки покупців про Сковорода чавунна для млинців Maysternya 24*2,5см Т301

Відгук від покупця. Продавець: Paprika. Діаметр: 24

Отримала сковороду, дуже задоволена

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Do_domu. Діаметр: 24

Досить добротна якість! Треба зробити правильно покритя, так як пишутю в інструкції і все чудово.

Переваги:
    Гарна якість за свою ціну
    Недоліки:
    Не має
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Шикарная сковородка Блинчики идеально пропекаются, пористые, сковородка имеет естественный антипригарный слой. Я очень довольна. Жалею, что раньше не купила, а бесконечно меняла тефлоновые)

Переваги:
    Экологично и безопасно, долговечно
    • Продавець  Далайн

Дякуємо, що обрали нас! Нехай готувати буде в задоволення!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Дуже сподобалась у використанні. Якщо це ваша перша чавунка - краще ознайомитись з рекомендаціями, подивитись відео. Перший запуск через електричну духову шафу.
    Повністю виправдала очікування. Пакування, сервіс та спілкування з менеджером - все супер. Загалом замовив 3шт: дві млинцеві та стандартну.

Переваги:
    Якість, ціна, дизайн
    Недоліки:
    Відсутні
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Переваги:
    Якість, ціна, дизайн
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Далайн

Дуже раді, що Вам сподобалося! Смачних страв!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Діаметр: 22

Проколила на газу. Перше приготувала деруни. Дуже сподобалось.

Переваги:
    Тяжка сковорідка гарно смажить.
    Недоліки:
    Не змогла відкрутити дерев'яну ручку.
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Все згідно опису, але ще треба пройти підготовку до використання

• Продавець  Далайн

Дякуємо за ваш відгук)) Смачних вам страв і приємного користування!

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Швидка доставка.Якісна пательня.Я задоволена.Класне та стильне упакування.Дякую

Переваги:
    Чавун поза конкуренцією.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  Далайн

Раді, що Вам сподобалось! Дякуємо, що поділилися враженнями!

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Перед першим використанням зробила все,як написано в інструкції.То ж все чудово.Абсолютно задоволена пательнею.

Переваги:
    Довговічність чавуну.Не має проблем з тим,що треба трястись над покриттям.
    Недоліки:
    Не має.Може когось напружують маніпуляції перед першим використанням,але це важливо за для довговічності у використанні.
    • Продавець  Далайн

Щиро дякуємо за Ваші слова та довіру до нашої продукції!

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Пательню поміняли на потрібну, дякую. продавця рекомендую.

• Продавець  Далайн

Дякуємо за зворотний зв’язок! Нехай виріб і надалі тішить Вас у користуванні!

Добротна тяжка сковорідка

Переваги:
    На десятків років.
    Недоліки:
    Дуже тяжка
  • Олександр Г***

Замовив на 24см і кришку 24 для неї, а прислали пательню на 22, а кришку на 24

Переваги:
    Поки немає
    Недоліки:
    Прислали не ту пательню
    • Продавець  Далайн

Доброго дня)
      Так, звісно, ми оформимо повернення, адже це наша помилка. Просимо вибачення за незручності.

• Сергій Г***

Все супер!

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук)) Смачних страв!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Чудова сковорода, зроблена на совість.
    Перед першим використанням зробіть як вказано в інструкції і не знатимете неприємностей.
    Зв'язок, відправлення та доставка відбулися швидко. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Якісний виріб.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Щиро раді, що Вам все сподобалось) Смачних страв!

• Юрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Чавун є чавун. Для млинців та панкейків (й не тільки) те що треба!

Переваги:
    Чавун переміг алюміній
    Недоліки:
    Відсутні)
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук)) Щиро раді, що сковорідка Вам сподобався та виходить все смачненьким) Смачних страв!

• Стас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Купували на Масницю, але тепер перейшли вд млинців і на інші страви) На ній чудово все чудово пропікається, після першої підготовки взагалі питань не виникало

Переваги:
    Універсальність і якість
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук! Мрії повинні збуватися! Супер, смачних страв)

• Олег П***

Сковорода супер

• Продавець  Юзон

Як приємно читати такі відгуки! Дякуємо, що обрали нас — будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Дякую за пательню! Рекомендую продавця, відправили швидко. В посилку поклали інструкцію, щітку. Я не думала що треба перед тим як використовувати робити хоть щось, але продавець все в інструкції пояснив що потрібно робити що б пательня довго служила на кухні. А також окрема подяка за відривний календарик, він дуже гарний і в тему)))

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекомендації)) Щиро раді, що Вам сподобалось все та інструкція була корисна. Смачних страв!

• Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 24

Вже не першу сковорідку купляю цього бренду. Я поступово замінюю всі свої сковорідки які в мене були з тефлоновим покриттям на чавун! Продавець обслуговує на всі 100%. Дуже швидко відправили. Якість виробів на високому рівні. В комплекті інструкція дуже змістовна, першу прожарку робити легко. Рекомендую навіть не сумніватись у виборі!

Переваги:
    Це сковорідка на все життя!
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Далайн

• Яніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

Сковорідку не забрала, поверхня була з дефектами.
    Шкода, бо вона мені дуже сподобалася.
    Хотіла б придбати таку ж саму за такою ціною, як я замовляла але без дефектів.

Переваги:
    Недоліки:
    Дефект поверхні
  • Гальченко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Кожний ранок роблю небагато млинів на сніданок, до цього була пательня з покриттям але її вистачає на рік далі покриття пошкоджується. Замовила цю, все ж таки екологічно безпечніша. З початку я зробила як в інструкції, підготувала пательню але не запікала в духовці. Млинці пригоріли я в шоці думала обдурили, а коли дотрималась і зробила як написано, щоб зробити антипригарний слой, то все вийшло я в шоці . Тепер сподіваюсь, що якщо щось там виділяється то це залізо а не хімія . Пательня топ рекомендую.

Переваги:
    Гарантія 100 років
    Недоліки:
    Не вгадала з розміром, треба було більшу.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук та рекоменадацію)) Смачних страв!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24

При правильній підготовці сковорідки згідно опису - прекрасна якість млинців.

Переваги:
    Гарно смажить, має крафтовий вигляд
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Оформила замовлення на сковорідку ще 22 липня,на наступний день вже мені її відправили,що вказує на швидке і якісне реагування продавця.Після цього я іншою сковорідкою не користуюсь взагалі)Хоч вона і для млинців я на ній роблю усе.Легко миється,швидко готується,не потребує великої кількостф олії для смаження.Чесно не бачу мінусів у ній,лише плюси.Продавець також до сковорідки надіслав інструкцію по догляду,все чітко розписано і зрозуміло.Питань і претензій нуль лише похвала)Дякую за якість:)

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Юзон

Дякуємо, що обрали нас! Ми намагаємося максимально оперативно обробляти та відправляти замовлення, щоб наші клієнти отримували товари вчасно. Користуйтеся із задоволенням!

• Інга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Діаметр: 24

Задоволена більше ніж на 100%! Набридло купляти сковорідки яких вистачає на рік. Чудово смажить, не пристає нічого. Єдине кожен раз після миття,прокалювати та змащувати жиром. Загалом дотримуватись інструкції. І про свій вибір не пожалкуєте. Сковорідка бомба!

Переваги:
    Добра тепловіддача,за рахунок цього якісно приготовані продукти. Не пригорає,можна використовувати на поверхні ложку, мити зі щіткою. Вічна сковорідка. Високі бортики -можна смажити що завгодно.
    Недоліки:
    Заважка, але вона ц має бути такою .
  • Юлія М***

Добре

• Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!

• Соломія К***
    Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Діаметр: 24

Просто чудова сковорідка! Пропекла її як вказано в інструкції і поверхня відразу стала чорною та глянцевою(ну трохи глянцевою), коротше, набула темнішого відтінку ближче до чорного, до цього була сіра. Просмажує все на відмінно, довго готувати не доводиться, нічого не прилипає до сковорідки. Щаслива, що обрала цей магазин! Обслуговування на висоті, доставка швидка. Всім задоволена, рекомендую!

Переваги:
    Найкраща сковорідка, яка в мене була! Ціна.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Юрий Б***

Отличная сковородка

• Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official

• Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Дякую, сковорідка дуже класна, я дуже задоволена, гарно упакована у фірмову коробку, і з подаруночком всередині, дуже приємно. Доставлено швидко.

• Продавець  Далайн

Дякуємо Вам за відгук)) Раді, що Вам сподобалось. Смачних страв!

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Ця сковорідка мене здивувала. Перша моя чавунна сковорідка французська, відомого бренду і я до цих пір з нею воюю ) З цією проблем взагалі 0. Нічого не пригорає, якщо вірно нею користуватися, бо це чавун і тут необхідно трохи заморочитись.
    Поперше - прокалити по інструкціїї як вказано у виробника.
    По друге, якщо миєте (а я мию, якщо готую на ній мясо), то обовязкового просушіть, прогрійте на плиті, щоб була суха і змажьте олією, я беру соняшникову. Кисточкою, або спреєм (зсередини). Чавун любить олію. Якщо десь пригорає, значить погано виконали пункт про олію )

Переваги:
    Екологічність, можна шкребсти і не нервувати за пошкодження покриття
    • Продавець  Юзон

Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що Ваше замовлення залишило позитивні враження) Так, дійсно, там якщо дотримуватись правил використання, то буде радувати Вас багато років ця сковорода.

• Ярослав С***

Чудова якість.

Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Марина Є***

Сковорода супер!

• Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: Perfect Plates. Діаметр: 22

Чудова пательня. Чавун однорідний, без дефектів. Дякую продавцю за неймовірну швидку доставку, сьогодні замовила, а завтра вже забрала з поштомату НП!

1. Вимити
    2. Прокалити на газу (димить хв 20). Не потрібно солі!
    3. Змастити тонким шаром рафінованої олії і ще на газ хв на 20 (щоб полімеризувати олію) Остудити і повторити.
    І от млинці не прилипають взагалі!

Діаметр 22 см ідеальний для невеликих млинців!

• Павло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Діаметр: 22

Сковорода супер!

Переваги:
    Над всім
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Далайн. Діаметр: 22

Доброго дня. Брала дві сковорідки цієї марки — більшу та меншу для млинців. Обидві готувала до використання однаково: випалювала на вогні, змащувала маслом та прожарювала в духовці.
    Більша сковорідка чудова — на ній нічого не пригорає. А от менша розчарувала: млинці та яйця пристають, хоча підготовку робила разом із більшою.

Недоліки:
    Пристає, процес підготовки до використання.
    • Продавець  Далайн

Дякуємо за відгук! Млинцеві трошки тоньша та треба її менше прогрівати з олійкою. Прожарювання в духовці та прилипання не взаємопов'язані речі.
      Пригорає до чавуну зазвичай з кількох причин:
      1. Мало олії
      2. Недостатньо розігріта сковорода (потрібно пару хвилин на невеликому вогні з олією)
      3. Сильний вогонь
      4. Продукт із морозилки
      Ну і плюс після того, як поклали продукт буквально через 30 секунд, підчепити його металевою лопаткою. І не бійтеся при цьому подряпати сковороду)))
      САМЕ ГОЛОВНЕ: пательня та олія повинні разом нагріватися, щоб температура поверхні та олії була однакова. Тому що якщо буде пательня гарячіша за олію, то їжа яку Ви будете класти, буде пригоряти саме через те, що низ гарячіший.
      Не перегрівайте сковороду. Це може призвести до прилипання їжі до дна. Почніть з середнього вогню і поступово збільшуйте його, якщо це необхідно.

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 22

Хороша якісна

Дякуємо за відгук! Приємного користування))