Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Комплект для домашнього прибирання легка швабра, що обертається, лінива швабра з складною ручкою і відром для віджиму 5л, Білий із сірим (220011682)

Код :  301520488
Оцінка користувачів 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    160 відгуків:  приблизно 65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативних
    Клієнти здебільшого задоволені шваброю: відзначають її зручність, легкість у використанні, функціональність та гарне співвідношення ціни та якості. Найбільше позитивних відгуків про простоту прибирання, можливість не мочити руки та наявність запасних насадок у комплекті. Проте частіше скаржаться на слабку ручку швабри, якість матеріалів, ривки та поломки при інтенсивному використанні, а також неякісні чи швидко зношувані насадки. Часом трапляється невідповідність комплектації або неякісне пакування. Загалом швабра рекомендується переважною більшістю користувачів для легкого та регулярного прибирання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роман Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Брал на подарок на юбилей 60 лет теще. Очень нравится. Моет теперь в 2 раза быстрее.

Переваги:
    Цена, разборная швабра с возможностью регулировки высоты.
    Недоліки:
    Та вроде нечего так выделить
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже зручно користуватись, руки не треба мочити і час економить

Переваги:
    Зручно
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Швидко з нею прибирати. Вижимає гарно.

Переваги:
    Швидко.

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Супер!!! Очень удобная. Хорошо моет! Советую!

Переваги:
    Компактная. Удобная.

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Товар відповідає замовленню, зручний у користуванні

• Ольга Р***

Круто

• Катерина Б***

Дуже зручно! Якістю задоволена
    Дякую!

• Валентина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Не відповідає опису , дуже незручно , швабру неможливо засунути у відсік для віджиму , не вистачає однієї ліпучки , що неможливо засунути швабру.. Не рекомендую ,

Недоліки:
    Незручне і малого розміру
    • Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що перше знайомство з комплектом принесло вам незручності.

Наш менеджер уже зв’язався з вами для надання детальної інструкції, додаткових налаштувань та вирішення цього питання. Хочемо також надати кілька конструктивних порад, які допоможуть розібратися в роботі набору:

Проблема з віджимом та кріпленням: Найчастіше швабра не проходить у відсік через зміщення насадки. Мікрофібру обов’язково потрібно спочатку надіти її тканинними кишеньками на три пластикові зубчики-«прищіпки» на краю платформи, добре натягнути і лише після цього притиснути до липучок. Якщо цього не зробити, при проходженні через вузький віджим ганчірка зсувається, збирається в складку і блокує хід.

Вертикальне положення платформи: Щоб швабра без зусиль заходила у відсік відра, перед опусканням обов'язково вирівнюйте рухому пластикову платформу вертикально (строго паралельно ручці) до легкої фіксації.

Будь ласка, перегляньте надані менеджером матеріали. Ми впевнені, що після правильного налаштування комплект стане вашим надійним помічником. Бажаємо гарного дня!

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже зручно, що не треба віджимати тряпку. Саме відро гарної якості

Переваги:
    Не треба бруднити руки
    Недоліки:
    Не виявлені
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Софія С***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже задоволена покупкою!Вона зручна у використанні, добре миє підлогу та легко справляється із забрудненнями. Рекомендую !

• Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

липучка відірвалася при першому ж використанні, на картинці видно, що неможливо користуватися віджимом, тому що ганчірка з швабри злітає.

Переваги:
    відро
    Недоліки:
    якість
    • Максим Ш***

Перепрошую, помилився, спочатку не правильно одягнув ганчірку тому наліпка відірвалась. потрібно було одягнути на "крючки" а потім на наліпки, після цього швабру можна було віджимати та нормально користуватися.

• Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок і окреме спасибі за вашу чесність та детальне доповнення до відгуку.

Ми дуже раді, що ви самостійно розібралися з нюансами фіксації, і хочемо підкреслити кілька важливих моментів:

Ви абсолютно правильно зазначили — щоб мікрофібра не злітала і не псувалися липучки, її обов'язково потрібно спочатку зафіксувати на спеціальні пластикові пази (гачки) на основі швабри, а вже потім притиснути до клейкої стрічки. Це технологічне рішення забезпечує надійне утримання ганчірки під час інтенсивного віджиму.

Раді , що після правильного закріплення комплект працює належним чином, чудово виконує свої функції, і ви змогли оцінити переваги нашого відра.

Ваш досвід та підказка в коментарі точно стануть у пригоді іншим покупцям під час першого знайомства з товаром. Нам прикро, що через першу спробу зіпсувалося перше враження та оцінка, але ми щиро сподіваємося, що тепер користування шваброю буде для вас максимально комфортним.

Якщо в майбутньому виникнуть будь-які питання щодо нашої продукції — ми завжди раді допомогти в особистих повідомленнях.

Бажаємо вам легкого прибирання та чудового дня!

• Єлизавета С***

Зручна швабра та відро

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Цей комплект — просто знахідка для швидкого прибирання! Швабра крутиться в усі боки, легка, а «лінивий» віджим у відрі — це окреме задоволення, руки залишаються сухими та чистими. Відро дуже компактне, стильне і не захаращує простір. Якість пластику та металевої ручки на висоті. Дякую магазину за чудовий сервіс, обов'язково замовлятиму у вас ще!

Переваги:
    Компактність, зручний віджим, маневреність
    Недоліки:
    Поки не виявлені.
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Ольга С***

Зручна у використанні

Переваги:
    Комфортна

• Дар'я Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже зручна в користування швабра. Не залишає розводів, не важка, ціна-якість виправдана

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

На фото чітко видно обрізані ліпучки

Переваги:
    Товар прийшов з обрізаними ліпучками відповідно неможливо користуватись, якщо не замінити ліпучки
    • Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми уважно ознайомилися з вашим коментарем і хочемо надати чітке конструктивне роз’яснення щодо конструкції виробу, аби розвіяти ваші сумніви:

Технологічна характеристика:

Те, що на перший погляд здалося вам пошкодженням або «обрізаними» деталями, насправді є стандартною заводською формою та специфікою кріплень цієї моделі. Липучки мають саме такий вигляд, який передбачено виробником, і це є нормою для даного товару, а не фабричним дефектом чи браком.

Повна функціональність:

Фіксатори є абсолютно новими, цілісними та на 100% робочими. Виріб не потребує жодних доопрацювань чи заміни елементів — конструкція повністю готова до повноцінної експлуатації за своїм призначенням.

Якщо у вас виникли труднощі під час першого використання або потрібна додаткова інформація щодо правильної фіксації виробу, ви завжди можете написати нам в особисті повідомлення (чат на платформі), і ми з радістю вас проконсультуємо.

Бажаємо гарного дня та приємного користування!

• Сергій М***

Ніби все ок. Не знав як правильно одягнути. Хоча, мабуть, з додатковими наліпками буде крае!

• Наталія

Чудова!

• Лена Г***

Товаром задоволена.

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Все було в комплекті, працює як треба

Недоліки:
    Насвдка швабри повертається лише в один з боків при зволоженні чи вижимі
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Лилия З***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Цей набір моя любов ,вже подарувала таке ж своїй кумі і подружці,вони теж задоволені.Гарна швабра,можна вимивати в любому ракурсі

• Тетяна М***

Непогано, зручно і швидко

Переваги:
    Не мочиш руки
    Недоліки:
    Знімається кришка
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Дмитро І***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Отже майже через рік я замовив тє саме.
    Чудове пакування, як завжди ( звичайна стреч плівка, чорна).
    Відро, як видно на фото деформовано, і не може виконувати свої функції.
    Це вже вдруге поспіль я маю користуватися цим неподобством.
    Я витратив миючий засіб, наповнюючи, це діряве відро, сплатив за доставку.
    Поверніть мені гроші за цей неякісний товар, і якщо у Вас є претензії до транспортування, то за це я теж сплатив - тож розбирайтесь.
    Гарного дня!

Переваги:
    Швидко
    Недоліки:
    Діряве відро.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Дмитро, вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від покупки, проте, детально ознайомившись із наданими вами фотоматеріалами, ми не виявили на виробі наскрізних отворів чи пошкоджень, які б перешкоджали його експлуатації за призначенням.

Хочемо зауважити, що перевірка цілісності та комплектації товару має відбуватися безпосередньо у відділенні служби доставки. Оскільки товар був оглянутий та прийнятий, це підтверджує його відповідність вашим очікуванням на момент отримання. На жаль, після того, як товар був введений в експлуатацію та використаний з побутовою хімією, ми не можемо об'єктивно оцінити причини виникнення претензій.

Ми цінуємо, що ви обираєте нас вже не вперше, і обов’язково врахуємо ваші побажання щодо додаткового зміцнення пакування для подальших замовлень.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Пластик не якісний, насадка синтетика,яка зовсім воду не поглинає, залишаючи розводи

Переваги:
    Доступна ціна
    Недоліки:
    Вище
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Нам прикро, що набір не повністю виправдав ваші очікування, проте дозвольте надати технічне роз’яснення щодо ваших зауважень:

У даній моделі використовується професійна мікрофібра. Це синтетичний матеріал, який цінується саме за здатність витягувати бруд із мікротріщин підлоги. Нові насадки з мікрофібри іноді мають специфічне заводське покриття (пресування), через що спочатку можуть гірше вбирати воду.

Рекомендуємо перед першим використанням випрати насадку у теплій воді з милом або в пральній машині без кондиціонера. Це «відкриє» волокна, і вона почне ідеально вбирати вологу та не залишатиме розводів.

Комплект виготовлений з полегшеного ударостійкого ABS-пластику для того, щоб швабра була зручною та «лінивою» (легкою) у використанні, як і заявлено в назві. При правильній фіксації ручки та дотриманні рівня води у відрі конструкція працює стабільно.

Як ви самі зазначили у «перевагах», набір має дуже доступну ціну. Для своєї цінової категорії це одне з найкращих рішень для щоденного підтримувального прибирання.

Сподіваємося, після першого прання насадки ваша думка про товар зміниться на краще!

• Дмитро І***

Це зламалося по телескопічний ручці через 6 місяців

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Не довго
    • Продавець  LICVID-SHOP

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку (5 зірок), попри виниклу ситуацію. Нам приємно, що протягом пів року швабра була вашим зручним помічником у прибиранні.

Дозвольте надати невеликий коментар щодо ваших зауважень:

6 місяців активного використання — це показник того, що товар справно виконував свої функції. Телескопічні механізми є рухомими частинами, які піддаються постійному тертю та навантаженню. На жаль, з часом будь-який механічний вузол може вийти з ладу через природний знос або надмірне зусилля при фіксації.

Аби подовжити життя телескопічної ручки, ми рекомендуємо уникати занадто сильного затягування фіксаторів та періодично промивати з’єднання від залишків мийних засобів, які можуть роз’їдати внутрішні елементи.

Оскільки ви залишилися задоволені зручністю нашого комплекту, ми будемо раді бачити вас знову. Для постійних клієнтів у нас завжди знайдуться надійні рішення для дому!

Бажаємо легкого прибирання та затишку у вашій оселі!

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Замовлення прийшло не повністю( не вистачало гумової пробки для зливу води) але невдовзі зв'язався менеджер даного магазину та вирішили це питання( вислали деталь якої не вистачало), пропонували повністю замінити замовлення навіть при відсутності пакування. Тому сервіс мені сподобався повністю.

Переваги:
    Якісна робота менеджерів магазину.
    Недоліки:
    Не перевірили комплектацію товару перед відправленням
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок та за те, що оцінили роботу нашої команди.

Нам прикро, що через технічну помилку при комплектуванні замовлення була відсутня дрібна деталь, проте ми раді, що вдалося оперативно виправити цю ситуацію. Для нас важливо, щоб кожен покупець міг повноцінно користуватися товаром, тому ми завжди готові йти назустріч — чи то доукомплектування, чи то повна заміна виробу.

Ваше зауваження щодо перевірки комплектації прийнято в роботу: ми вже посилили контроль на етапі пакування, щоб подібні дрібниці не псували перше враження від покупки.

Дякуємо за довіру та бажаємо легкого прибирання з вашою новою шваброю!

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дійсно зручно і не треба марати руки, але треба приловчитися щоб через надмірні зусилля чогось не зламати. Ручка періодично відпадає, верхня кришка погано фіксується.

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Слабка конструкція.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок. Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час експлуатації, проте хочемо надати кілька порад, які допоможуть зробити користування комплектом комфортнішим:

Ручка швабри складається з кількох секцій, які потрібно щільно вкрутити одна в одну до упору. Якщо якась частина відпадає, перевірте, чи достатньо щільно затягнуті нарізні з’єднання.

Конструкція передбачає дуже щільну фіксацію кришки для забезпечення коректної роботи системи віджиму. Рекомендуємо притиснути кришку до корпусу відра по всьому периметру до характерного клацання. Це забезпечить надійну фіксацію, і кришка не буде зміщуватися під час полоскання чи віджиму.

Система розрахована на легкі, плавні рухи. Завдяки механізму центрифуги або віджиму, надмірні фізичні зусилля не потрібні — пристрій ефективно працює за рахунок правильності рухів, а не сили натискання.

Ми впевнені, що як тільки ви трохи «приловчитеся» до механізму, прибирання стане ще зручнішим і швидшим. Дякуємо, що обрали наш товар!

• Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Матеріали товару,максимально дешеві.Але свою функцію виконує.

Переваги:
    Недоліки:
    Матеріал
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

В користуванні недовго, але наче непогана, компактна.

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Мені сподобалась.Легка в використанні та гарно прибирає.

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Ручка слабенька але мені норм
    • Продавець  LICVID-SHOP

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Хороший набір для прибирання. Прибирання стало швидше і без мокрих руе. Рекомендую.

• Поліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Хорошая швабра, со своей задачей справляется. Удобная, практичная, полы чистые.

• Ира Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Десь місяці 3, як купила і користуюся через день, тож все ціле і справно працює окрім однієї ганчірки. У цілому задоволена покупкою. Дякую.

Переваги:
    Швидке прибирання.
    Недоліки:
    Швидко порвалася ганчірка, не можу навіть сказати, за що зачепилося при відимі, але саме тоді порвалася.
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!

Дякуємо за високу оцінку та те, що поділилися досвідом після кількох місяців користування.

Комплект швабри спочатку розрахований на часте використання – Ви користуєтеся приблизно 3 місяці через день, і при цьому «все ціле і справно працює», окрім однієї ганчірки. Насадки з мікрофібри є витратним матеріалом: вони постійно контактують з підлогою, хімією та механічним віджимом, тому іноді одна з них може порватися раніше, особливо якщо випадково зачепитися за край меблів чи нерівність підлоги – як Ви й припускаєте у відгуку.

Швабра, відро та механізм віджиму, за Вашими словами, працюють справно, а отже товар загалом відповідає опису та своєму призначенню. Окреме пошкодження насадки швидше пов’язане з умовами експлуатації конкретного елемента, ніж з якістю всього набору чи роботою продавця.

• Валентина С***

Гарний

• Максим С***

Китай, есть хуже

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і оцінку.

Так, товар дійсно вироблений у Китаї, але постачається від перевіреного заводу-виробника, що проходить контроль якості перед відправленням. Ми співпрацюємо лише з надійними постачальниками, щоб забезпечити оптимальне співвідношення ціни та якості.

Раді, що загалом ви залишилися задоволені покупкою. Ваш відгук допомагає іншим клієнтам зробити свідомий вибір і мотивує нас ставати ще кращими!

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Свою функцію виконує відповідно своєї ціни

Переваги:
    Зручно мити в важкодоступних місцях. Зручно і швидко віджимати зайву воду
    Недоліки:
    Ганчірка для швабри погано вбирає воду
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого магазину.

Раді, що швабра вам сподобалася та зручно справляється зі своїм основним призначенням. Щодо насадки — вона виготовлена з мікрофібри нового типу, яка спочатку може здаватися менш вбиральною, але після кількох використань волокна розм’якшуються і починають поглинати вологу значно ефективніше.

Ми цінуємо ваш коментар і завжди працюємо над покращенням якості комплектуючих, щоб прибирання було ще комфортнішим.
      Дякуємо, що обрали нас!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LICVID-SHOP

Дуже погана якість самої швабри, матеріалу ручки, через 1 місяць вона погнулась,через 5 місяців використання по середині розламалась, при цьому метал гострий і поранив долоню(

Переваги:
    Аргономічна, зручне відро
    Недоліки:
    Низька якість(
    • Продавець  LICVID-SHOP

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і шкода, що виникла така ситуація.

Хочемо зазначити, що дана модель швабри виготовлена з полегшеного металевого сплаву, щоб забезпечити зручність під час прибирання, тому важливо не застосовувати надмірних зусиль під час натискання або викручування ручки. У випадку сильного тиску або перекосу під час віджиму може статися деформація металевої частини.

Ми ретельно перевіряємо кожну одиницю перед відправленням, і пошкодження під час тривалого використання не є заводським браком.
      Ваш відгук ми врахуємо, щоб ще раз перевірити поточну партію товару та покращити конструкцію.

Дякуємо, що поділилися досвідом — для нас це важливо, адже допомагає вдосконалювати якість сервісу та продукції.