Відгуки покупців про Сушарка для білизни STABILO Eurogold 0503SE
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Гарна, нарікань немає,завішую повністю всю , витримує,вже довгий час користуюсь .Я задоволена.
- Продавець EGI
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Дякуємо, що обрали саме нас.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Чорний
Дякуємо продавцевю.В загальному все ок.Відправили згідно з графіком.
Не звично, що досить товсті трубки (в порівнянні з попередньою яка була у нас) не всі домашні прищепки можна використати, але відповідно вони і міцніші. - Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Чорний
Очень качественная сушилка, красивый матовый цвет
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Саме те що хотіла. Якістю задоволена.
- Продавець EGI
Дякуємо за відгук! Раді, що сушарка виправдала Ваші очікування і Ви задоволені її якістю. Бажаємо приємного користування!
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Відправили швидко ! Товар отримала .Відповідає фото .
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Хорошая сушилка, все пришло хорошо запаковано
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець EGI
Доброго дня! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені. Гарного користування!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Супер дякую
- Продавець EGI
Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар вам сподобався! Гарного користування! З повагою, EGI!
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Все ціле, все на місці.
- Продавець EGI
Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар Вам сподобався! Гарного користування! З повагою, EGI !
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Отримала сушку, на перший погляд кріпкенька,за такі кошти непогана!
- Продавець EGI
Доброго дня! Приємно чути, що сушарка справила гарне враження. Ми докладаємо зусиль, щоб продукція була якісною, зручною та доступною за ціною. Бажаємо зручного користування та тільки приємних покупок!
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Чорний
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: EGI. Колір: Сріблястий
Не советую
Кривая
Перекошеная
Неусточивая- Переваги:
- Продавець EGI
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Сушарка STABILO Eurogold 0503SE проходить контроль якості перед продажем. Перекіс або нестійкість зазвичай можуть виникати через неправильну збірку або встановлення на нерівну поверхню.
Просимо уточнити деталі або звернутися до нас — із радістю допоможемо розібратися та знайти рішення.
- MarinaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Хочется оставить отзыв о доставке Розетки.Делаю заказ.Мне нужны 3 товара- сушка,пластилин,порошок.Я обычно забираю самовывозом по дороге с работы,но тут сушка для белья.Выбираю доставку курьером.Уважаемая Розетка,чьи проблемы,что все три товара находятся на трех разных складах?!150 грн. доставку насчитало!Намутили что попало с этой доставкой!Выбираю сушку курьером,остальное на Розетка+Justin,пластилин-ок,за порошок +10 грн!!!Что за бред?!И сушку с этого пункта забрать нельзя.Все три товара выгодно можно забрать только тремя разными способами!Либо заплатив сверху 150 грн!Теряет всякий смысл у вас это заказывать!Настроение испорчено,желание с вами работать отсутствует!150 грн доставка до подъезда!!!За такие деньги я еще должна на улицу выходить оставляя 3-летнего ребенка самого дома?!!!!!
Эксперт RozetkaДобрый день, Марина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Роман
Вы можете не выходить, есть подъем на этаж.
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Когда-то купили такой девайс, были всем довольны. Лёгкая, прочная, ёмкая сушка. Но неожиданно обнаружилось, что устройство не способно выдержать прыжок ребёнка с дивана. Впоследствии куплена точно такая же модель.
P.S. В процессе падения ни один ребёнок не пострадал.- Переваги:
- Стоимость, качество
- Недоліки:
- Сушка не выдержала прыжок ребёнка ;)
- Елена Д***
Мою добили коты прыжками со шкафа.Коты-живы,а вот сушка легла на колени;))
- Ольга Е***
Сушка не для прыжков детей или животных
- Сергій Х***
Ольга Ещенко
15 сентября 2020
Сушка не для прыжков детей или животных
Спасибо КЭП! )))
- Денисенко П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Закажу новую такую же еще раз.
- Переваги:
- Удобная, не ржавеет, все отлично.
- Недоліки:
- Выбесила своим стоянием. Не держит удары.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Перед этим юзала жена сушилку за 500грн (сечас стоит еще дороже): по прочности, устойчивости и качеству конечно же уступает, по лощадь немного меньше, но стоимость компенсирует все минусы.
Жаловаться за такую цену просто нельзя)
Порадовала надпись: Made in EU, а потом написан город Житомир))))- Переваги:
- 1. Стоимость
2. Вместительность. - Недоліки:
- Прочность.
- Вадим
Так Украина чем вам не EU? )))
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Так, перестаньте читати сльозливі відгуки - хитається, бринчить, калатає... Вам треба сушарка - купляйте цю, не замислюючись. Прям бринчить... Нічого не чула - вона у мене мабуть німа. Ну зачепиш, коли вішаєш речі, так хіба це недолік? І не хитається зовсім, якщо її раз за разом боками своїми не чіпляєш. Якщо хто хоче непохитну скелю - так це до зварювальника. Хай з арматури зварить
- Переваги:
- Класна річ!
- Недоліки:
- Ну як у всіх...
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Пользуемся этой сушилкой уже 4 года. За все это время ни один прутик не сломался и нет даже намёка на ржавчину. Категорически рекомендую! :)
- Переваги:
- Надежность, долговечность, практичность
- Недоліки:
- Нет блютуза, а так все супер)
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
я цілком задоволений сушкою для одягу
- Переваги:
- легка, зручна, міцна...
- Недоліки:
- сама не хоче одяг с пралки діставати
- Егор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Минула прослужила років 20-22...будемо сподіватися ця також непогана. Виглядає як і минула, тільки чорна)))
- Переваги:
- Конструкція перевірена роками. Взимку без неї взагалі нереально жити.
- Недоліки:
- Сама не розвішує білизну і не складає потім у шкаф.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непогана сушилка, відкривається закривається. Дружині сподобалася, сказала взяти другу на чорний день....
- Переваги:
- Гарний апарат для сушіння білизни
- Недоліки:
- Але нащо нам друга ніхто не знає...
- Дмитро Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Топ за свої гроші, 5 років використовуєм політ нормальний
- Переваги:
- Повністю металічна,без пластикових деталей
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Хороша сушка
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Сама речі не розкладає по шафах)))
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Моя распаковка
- Переваги:
- Отличная сушка да и ёще за такие деньги
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сушарка, як сушарка, виконує свою функцію, нажаль не приносить каву в постіль і не готує сніданок, але в цілому справляється.
- Переваги:
- Вона працює
- Недоліки:
- Не чухає мені спину
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за настрій у відгуку ;)) Як виробник, можемо підтвердити - модель дійсно створена для сушіння - і ми раді, що з цим завданням вона справляється на відмінно. Нам дуже приємно, що Ви задоволені придбаним товаром.
Дякуємо за довіру до нашої продукції! Якщо з’являться побажання чи ідеї для вдосконалення - будемо раді почути. До нових зустрічей і гарного Вам дня!
- Син Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Отличная сушилка! Два захода стирки вывешиваю и еще немного места остается (дополнительно для нижнего белья использую другую, маленькую, сушку, что на батареи одевается). Сейчас сушу на ней тонкое одеяло - выдерживает. Удобно, что можно, за ненадобностью, собрать и поставить под стеночку. Складываю и раскладываю одной рукой. Покупкой довольна.
Совет для тех, кто забирает с пункта доставки своим ходом: для обхвата рукой - достаточно широкая, я делала в упаковке (сверху была клеенка) дырку и так несла, если на улице ветрено, а вы - хрупкая девушка, то будьте осторожны - из-за широты велика парусность изделия, может вас разворачивать в разные стороны)))- Переваги:
- вместительна, легкая, удобная
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Чудова сушілка!
- Никита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Чудова звичайна сушарка
- АлександрПродавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
мы дома такую используем уже больше 2-х лет, удобная, легкая, симпатишная. Большего и не надо, оптимальное решение!
Покупал правда тогда ее дешевле, чем она стоит сейчас. - Станислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Пользуемся уже 4 года, всё зашибись.
- Переваги:
- Норм
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Гарна сушарка, дуже міцна конструкція, легко витримує вказану вагу. Механізми складання розкладання надійні.
- Переваги:
- Надійна, компактна і міцна.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Відслужила 4 роки. Бували місяці постійного прання через день - все витримала. Не витримала, коли змінили на непідходяще місце для зберіганння і добряче погнулася сушка. Як наслідок, довелося викинути, а так би служила ще далі.
- Ещенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Рекомендую. Користуюсь 2 роки. Ніяких нарікань.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Користуємося вже майже рік. Немає нарікань, дуже зручна сушарка
- Переваги:
- Легка у використанні і зберіганні
- Бабиченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Чудова сушка,міцна.
Недоліків не помітила - ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Хороша сушка, за багато років використання досі у +- новому стані
- Оксана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Хороша. Качество хорошее.