Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Стельовий карниз Quadrum DS подвійний посилений алюмінієвий 220 см Сірий

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Иващенко М***

Проблему вирішено

Приехало с маленькой вмятиной и мелкими царапинами с одного края, но т.к. профиль алюминиевый это не критично

Переваги:
    Алюминий
    Недоліки:
    Качество доставки и упаковки не очень, можно было бы завернуть в пленку с пупырками
  • Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 200

Чудовий красивий карниз, на стелі виглядає акуратно, не громісткий.
    Відповідальний продавець, швидка доставка.

Переваги:
    вигляд
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 160

рекомендую

Переваги:
    простий і легкий монтаж. штори рухаються, як по маслу
    Недоліки:
    трішки морочно прикручувати бокові обмежувачі, але терпимо.
  • Эмиль
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 320

Отдельное Спасибо за качественную упаковку(на фото) в пленку, с ребрами жесткости в виде деревянных брусков, а затем в картон. Еще и сам карниз обклеен пленкой.

Переваги:
    Красивый прочный карниз, качественное покрытие, удобные крючки
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 330

Карниз відповідає опису, привезли по адресі, упаковка добра, комплектація як в описі.

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 340

Виглядає добре, відправили швидко, комплектація правильна.

• Ростислав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 160

Дуже швидко зв'язались і прийняли замовлення, чим я був приємно здивований. Карнизи прийшли без пошкоджень, відповідаючи своєму опису у характеристиках на сайті. Єдиний нюанс: забули покласти чотири шурупи для заглушок, доводилось шукати свої, але це не кретично.

Загалом про товар: якісно, мінімалістично, практично.

• Сергей Х***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 410

Все дуже гарно и товар и відношення продавця
    Дякую

• Натали Н***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 120

Я осталась довольна)

• Василий Р***

Рекомендую!

Переваги:
    Карниз якісно виготовлений, пісилений ребром жорсткості, що на дає йому витонченості; метал товстостінний
    Недоліки:
    Не вистачає бігунків і крючків, що входять в комплект. Але по вашому проханню доставлять скільки потрібно.
  • Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 330

Отличный карниз. Оперативная связь и доставка.

• Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 170

Доїхало ціле і неушкодженим.
    Все сподобалось буду ще брати.

Переваги:
    Гарний на вигляд легко монтується.
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за замовлення та відмінну оцінку товару!

• Сергій С***

Доброго дня! Підкажіть скільки коштуватиме доставка в полтавську область? Новою поштою на відділення?

• Ярослав Л***

184Гр до Харкова на вантажне відділення

• Катерина З***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Сірий. Довжина: 100

Якісні алюмінієві легкі карнизи,заглушки по краям зроблені для людей-добротно,надійно

Переваги:
    Практичні,якісні.
    Недоліки:
    Лише
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за покупку та відмінну оцінку товару, нам приємно, що задоволені результатом. Легкої та довговічної експлуатації!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 330

Купую не перший раз, дуже стильний мінімілістичний, металевий карниз.

Переваги:
    Швидко відправили, точний розмір, повний комплект
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за замовлення та відмінну оцінку товару!

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 280

Прекрасні карнізи, легко рухаються штори, і навіть добре що нема готових отворів, самі вирішили скільки іх під вагу штор, щоб міцно трималося. Якісно пофарбовано, приїхало неушкоджене. Фурнітури достатньо, але потім захотілося трохи додати, особливо для тюлі, і докупили комплект. Дуже дякую і рекомендую!

Переваги:
    Якість, ціна, елегантний вигляд
    • Продавець  AtHome

Щиро дякуємо за замовлення і теплий відгук, приємно, що вкотре задоволені якістю товару і роботою магазину.

• Юлія Д***

Все чудово. Швидка доставка, гарне пакування. Я задоволена. Рекомендую

Переваги:
    Всі
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за замовлення і відмінну оцінку товару, приємно, що задоволені результатом роботи магазину.

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 300

Ідеально підійде замість однієї рейки на стелі.

Переваги:
    Плоский.
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за замовлення і відмінну оцінку товару, нам приємно, що задоволені результатом!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 330

Чудовий карниз 330 см. (гачки гарненько рухаються)! Додатково з замовленням замовила комплект фурнітури KS та Сігми для профільних карнизів Quadrum 100 шт. (всього вийшло 180 шт. для тюлі 6м. та штор по 2 м.)
    Окремо дякую за швидку доставку!

• Продавець  AtHome

Дякуємо за покупку і високу оцінку, нам приємно, що задоволені результатом. З повагою, AtHome

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 290

Дуже якісний карниз. Штора легко рухається і не застрягає.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 300

Отличный карниз. Очень удобно одевать шторы и тюль. Хорошо что все для этого есть в наборе

Переваги:
    Внешний вид. Цена. Качество.
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  AtHome

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 270

Карниз прийшов в ідеальному стані не пошкоджений і непоцарапаний,відправили швидко,дякую. Рекомендую!

• Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 260

Карниз получил и повесил. Качество изделия хорошее, доставка осуществлена вовремя. Крючки идут в комплекте из расчета 1 на 7 см.

• Продавець  AtHome

Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку, нам приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 430

Якісний карниз, гарно виглядає! Була безкоштовна доставка на нову пошту, круто що можна вибрати довжину, в моєму випадку 430 см, я задоволений!!!

• Продавець  AtHome

Дякуємо за відгук та високу оцінку, приємно, що задоволені результатом. З повагою, AtHome

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 250

Все дуже швидко і організована. Все ціле і без ушкоджень.

• Продавець  AtHome

Дякуємо за відгук та гарну оцінку, нам приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome

• Руслан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 250

Дякую, карнизи якісні та оперативно доставлені

• Ирина К***

Вони як на фото

• Продавець  AtHome

Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome

• Антон А***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 260

Гарна якість

• Продавець  AtHome

Дякуємо за відгук про товар, приємно, що задоволені результатом покупки. З повагою, AtHome

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 320

Замовленням залишилася дуже задоволена!
    Сервіс на високому рівні — швидка відправка і приємне спілкування, надійне упакування. Сподобалося, що можна було обрати довжину карнізу під свій розмір. У комплекті, на приємний подив, виявилися ще й гачки для кріплення у більш ніж достатній кількості. Якість самого карнізу чудова, є заглушки, що робить його вигляд акуратним і завершеним.

Загалом у мене залишилися лише позитивні враження. Обов’язково буду замовляти ще!

Переваги:
    швидка відправка, приємне спілкування, надійне упакування, чудова комплектація.
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені покупкою і результатом. З повагою, AtHome

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Чорний. Довжина: 200

Якісний топар, гарно дивиться , легко монтується. Я задоволений

• Продавець  AtHome

Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 310

Все сподобалося

• Продавець  AtHome

Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені результатом. З повагою, AtHome

• Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 290

Все чудово, як в описанні. Ще й подарунок на додачу.

• Продавець  AtHome

Дякуємо за покупку та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені результатом. З повагою, AtHome

• Людмила М***
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені. З повагою, AtHome

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 370

Метал и это хорошо. Крашен нормально. Бегунки ездят хорошо. Скорее это плюс чем минус. Нет крепежных отверстий и соответственно где необходимо сделаете сами. Не знаю шо там дороже продают, этот полностью и качественно выполнит свою функцию.

Переваги:
    Метал, качественно.
    Недоліки:
    Не нашел.
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 280

Карниз мені сподобався. Штори дуже легко їздять, навіть не очікувала. Карниз приїхав Новою поштою цілий та неушкоджений. Я замовляла додатково бігунки та гачки, бо мені було замало тих, що є в комплекті.

• Продавець  AtHome

Дякуємо за покупку та високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені. З повагою, AtHome

• Наталя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 310

Класний карниз бігунки ковзають добре.Легкий монтаж.

Переваги:
    Якісний товар.Швидка доставка.
    Недоліки:
    Мало гачків.
    • Продавець  AtHome

Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого товару, приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome

• Юлія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: AtHome. Колір: Білий. Довжина: 220

Гарний карниз. Все як в описі

• Продавець  AtHome

Юліє, вдячні за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару, нам приємно, що задоволені покупкою. З повагою, AtHome