- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
все чудово, дякую, рекомендую
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Все супер
- Стельмах Н***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Якісні та смачні.)
- Переваги:
- Все натуральне.
- Недоліки:
- Немає.
- Петро Й***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Цукерки по смаку - це те що я шукав, не впевнений що всім сподобаються, але тим хто знають що таке «столичні» мають зайти. Так вийшло що отримав і в пакуванні 260 гр і 1 кг, обидві доїхали без ушкоджень. Коробку на 260 гр можна спокійно покупати і на подарунок. Рекомендую. До речі, купував ще «мідний вершник», теж сподобались.
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Оніко Х***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Прийшли швидко, дуже смачні, дякую!
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Все прийшло не пошкоджене і ціле .Цукерки супер .
- Анта Ч***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Конфеты очень вкусные,свежие. Доставка вовремя, в оговоренный срок. Упаковка качественная, надёжная. Ярко выраженный ликёрный вкус.
- Леся Д***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 3000
Феерично
Смачно
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Очень люблю эти конфеты!
Свежие ,спасибо - МаринаВідгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Роскошные!!
- Переваги:
- Вкус, качество, праздник!
- Недоліки:
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Відмінно
- Недоліки:
- сергей д***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
СУПЕР !
- Переваги:
- Свежие и вкусные
- Недоліки:
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 3000
Заразительная вкуснота, алкоголикам которые в завязке не рекомендую, большой шанс сорваться
- Переваги:
- Вкусно, полезно
- Недоліки:
- Строго запрещено тем кто в завязке
- Продавець spices sweets stores
Дякую!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 3000
Добрий день! Дякую за замовлення! Свіжі та смачні цукерки.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Вкус конфет изменился.Помадка поменяли рецепт.В остальном все Ок.Жене понравилось.
Дякую!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 1
Цукерки в іншій обгортці - ок змінили дизайн, але разом з дизайном змінилась якість і смак. Нижній слой за консистенцією нагадує мокрий пісок, майже без смаку.
Більше замовляти не буду і нікому не рекомендую.- Переваги:
- Продавець spices sweets stores
Доброго дня! Технологія виготовлення цукерок не змінювалась. Дизайн трішки так. Дякую за відгук. Гарного дня, бережімо себе.
- Яна Ф***Відгук від покупця. Продавець: spices sweets stores. Загальна вага: 3000
Приятно, когда получаешь удовольствие от покупки. Всё аккуратно очень упаковано, конфеты свежайшие и очень вкусные. Несколько штук чуточку подтекли, но ни одна не примята и это не проблема, видимо, какой-то угол был под наклоном при транспортировке, вот свежая начинка немного вытекла.
Цена отличная. Спасибо за хороший сервис, буду покупать у вас еще.- Переваги:
- Свежие, вкусные, хорошая цена
- Недоліки:
- никаких
- spices s*** stores
Спасибо за хороший отзыв.