Відгуки покупців про Килим з низьким ворсом Espresso 1.5х3 м. Сірий 02239a

Оцінка користувачів 4.95/5
на основі 22 відгуки
  • Женя
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 4 x 2. Основний колір: Бежевий

Доволі якісний товар. А найбільше сподобалось обслуговування! Замовлення відправляють на наступний день, підрізка в розміри 1 день.

• Макарова Е***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Бежевий

Очень довольна! Рекомендую!!!

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.8 x 1.2. Основний колір: Чорний

Гарний килим, все виглядає охайно. Треба буде дивитись як буде почувати себе з часом, але поки все подобається.

Переваги:
    приємний на дотик, гарно виглядає
    Недоліки:
    не знайшов
  • Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2 x 1. Основний колір: Бежевий

Супер,все по характеристікі,дуже сподобалось,все як на фото,рекомендую! Дякую Розетка

Переваги:
    Легкий,теплий
    • Продавець  SoftSteps

Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви обрали саме наш магазин. Ми докладаємо максимум зусиль під час відбору товарів на фабриках, тому щиро раді, що вам усе сподобалося.
      Гарного вам дня та затишку у домі!

• Людмила Г***

Килим дуже сподобався, такий як я хотіла

Переваги:
    Ціна,якість
    • Продавець  SoftSteps

Гарного вам дня та затишку у домі!

• Ипатенко М***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 3 x 2. Основний колір: Бежевий

В принципе за такие деньги очень приятно удивлен

Переваги:
    На первый взгляд,все очень достойно
  • Василий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 3.5 x 2.5. Основний колір: Бежевий

Получили то что хотели.

Переваги:
    Соответствует описанию. Качество, цена, сочетание цвета.
    Недоліки:
    Нет.
  • Надія Б***

Хороший килим , сподобався

• Зінаїда С***

Килимок такий як я хотіла. Дякую за швидку доставку

Переваги:
    Ціна, якість
  • Анна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 4 x 2. Основний колір: Чорний

АААА. В мене зараз емоції просто пруть. Це найпрекрасніше, що я бачила за своє життя. Він такий класний! В мене аж сльози на очах від щастя. Тепер головне, аби моя котя не драла його, бо вона то любить (вона в мене ще той хрюндєль малий). Диван полюбила драти, хоча знає, що не можна. Боюся і на килим перекинеться. Сподіваюся, килимок переживе цю любов хвостатої моєї. Буду "ай-я-яй" їй робити, аби цю прекрасну річ не ображала. :)
    В принципі він ідеальний. Сміття не буде провалюватися, пилосос має добре справлятися з забрудненням. Написано, що можна мити, а в мене пилосос як раз миючий, тому я рада дуже цьому факту.
    Запах є, але мені він ТАК ПОДОБАЄТЬСЯ. Запах нової речі. Тому мені ок його аромат. Дуже навіть да!
    Окремо відзначу продавця. ВИ - СОНЕЧКИ! Дякую вам за все. За оперативність (фактично за добу килим був в мене). За безкоштовну доставку, а я замовляла кур'єром НП.
    Дякую! Ви зробили моє понуре життя трохи яскравішим. Дякую!

Переваги:
    ворс невисокий, подобається на дотик, колір ідеально підійшов
    Недоліки:
    не помітила поки що нічого
  • Ірина

Гарний килимок, м'який, приємний на дотик

• Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 4 x 2.5. Основний колір: Чорний

• Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 4 x 3. Основний колір: Бежевий

Дуже дякую за килим! Чудова якість, м'який, красивий, добротно зроблений. Була приємно здивована бонусом - безкоштовною доставкою до під'їзду. Рекомендую !! І сама ще буду купувати!!

• Костянтин

Килим сподобався, гарна якість, те що і хотів, буду замовляти ще.

Переваги:
    Не гірший за турецький, український виробник, доставили під двері, запах є але не критичний за пару днів провітрювання пропаде.
  • Алена

Килимки Гарни таки яскрави дякуемо віробнику але запах трохи е и що робить с тим запахом ,начеб то як нового вони ж новенький не потрібно іх прати але запах як закритій ,будь ласка зателефонуйте клинетови и порадьте що робить с тим запахом ві повінни знати ,дякуемо всім и Розетки за своєчасну доставку.

Переваги:
    Фаііний дуже ,колорит таки читки.
    Недоліки:
    Запах не поімеш чего.....
  • Кобець М***

Гарна якість

• Алена

Дякуемо дуже за чудовій кілимок ,дякуемо за швідку доставочку всім.

Переваги:
    Фаііний кілимок ,та мягеенькіі.
    Недоліки:
    Нема .
  • Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 2.3 x 1.5. Основний колір: Чорний

Чудові доріжки

Переваги:
    Гарно виглядають дуже гарно чистяця
  • Олена С***

Якісний килимок, відповідає опису.

• Елена С***

Товар полностью соответствует описанию

Переваги:
    Приятный ворс
    Недоліки:
    Немного запах
  • Анна К***

Гарний килим!дуже дякую!швидка доставка.

• Беляев А***
    Продавець: SoftSteps. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Бежевий

Зачем розетке подобное необходимо. Обходите стороной.