- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Сьогодні отримала) для дому саме те!
10 кг бліни по факту мають 9,6 кг
2 бліни 5кг по факту 5,2
Але це якось суттєво не впливає на тренування. Все було дуже класно запаковано, дякую!- Продавець WGroup
Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо вам за відгук
Раді, що набір добре підійшов для домашніх тренувань та що ви залишились задоволені упаковкою.
Щодо ваги дисків — у таких наборах допускається невелике відхилення, оскільки це не професійне змагальне обладнання. На тренування це дійсно суттєво не впливає, як ви й зазначили.
Дякуємо за покупку та бажаємо вам ефективних тренувань
- Марко А***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Штанга супер.
- Переваги:
- Хороший гриф.Багато блінів.
- Недоліки:
- Невиявив
- Продавець WGroup
Доброго дня!
Дякуємо за відгук Раді, що штанга WCG вам сподобалась і ви залишились задоволені якістю комплекту. Бажаємо ефективних тренувань та гарних результатів!
- Мельник О***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
виконує свою функцію
- Переваги:
- гриф супер, блини виконують свою функцію. Гриф увпакован ідеально
- Недоліки:
- коли пакуєте більше ніж 15 кг у коробку посилюйте її - не витримує транспортування. До мене приїхала розвалена коробка, блини її просто розвалили.
- Продавець WGroup
Ми дякуємо Вам за детальний відгук та високу оцінку якості грифа й млинців. Перепрошуємо за незручності, пов’язані з пошкодженням коробки під час транспортування. Обов’язково посилимо пакування важких комплектів, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Дякуємо, що звернули нашу увагу.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Хороший комплект за свою стоимость.
Штанга оказалась 2 метра- Продавець WGroup
Ми дякуємо Вам за відгук та вибір штанги WCG. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені комплектом у співвідношенні ціна/якість. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання по комплекту – ми завжди на зв’язку.
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Дуже добра по якості штанга
- Переваги:
- Замки на різбленню
- Богдан З***Відгук від покупця. Продавець: WGroup
Дуже добрий набір
Сподобався дуже якісний