Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Сетевое зарядное устройство PAVLYSH Power Adapter 18W USB-C Блок питания для айфон Type-C Адаптер для зарядки Samsung/iPhone/iPad White (PZ-37)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Олексій В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший зарядний пристрій, швидко відправили

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Микита К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Якість за доступною ціною. дякую!

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Юлія Б***

Брала 1й блочок чудово працює, нарікань немає
    Взяла 2й, три місяці з покупки не пройшло як він просто перегорів і перестав працювати((

• Ольга К***

Все добре працює.

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зарядний пристрій чудовий, працює відмінно, користуюся вже 3 місяці - 0 претензій )

Переваги:
    Швидкість зарядки, дизайн, продавець)
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  kostor

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отличный зарядник и по классному ценнику. Оперативно доставили, как раз старый где-то потерял, большое спасибо, выручили

• Александр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Советую всем переходить на такие зарядки, они быстрее заряжают и намного безопаснее.
    Уже вторую покупаю, очень доволен!

• Никита Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хороший и качественный зарядный блок
    рекомендую

Переваги:
    стоимость и хорошее количество ват для любого телефона
  • Валерий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Дякую за швидку доставку адаптера. Потрібна була європейська версія для айпада

• Дарина М***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

По наводке знакомых решила тоже приобрести данный адаптер. Классно заряжает, очень быстро. Использую как для айпада так и для телефона!)

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Быстра зарядка, спасибо! Хорошее качество и цена, рекомендую!

• Федор Г***

Чи можна замінити?

Переваги:
    Швидко доставили
    Недоліки:
    Видає незрозумілий звук під час заряджання
    • Продавець  My Yellow

Шановний Федір. Вам необхідно звернутися до нашого сервісного центру, після перевірки товару вам зможуть замінити. Очікуйте на дзвінок від нашого фахівця для допомоги!