Відгуки покупців про Кабель для iPhone Lightning to USB кабель зарядки для iPad IOS 2m и блок питания зарядный Комплект White PAVLYSH (PZ-20)
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Забрал по классному ценнику!)
Отдельное спасибо Розетке за оперативную доставку товара! - Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Ни с какими проблемами не сталкивался, блочек отличный, хорошо заряжает
Спасибо за быструю доставку! - Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Поставив на ніч на зарядку телефон, ось що трапилось з блоком зарядного! Я в шоці! Добре що пожежі не трапилось! 2 дні користувався.
- Переваги:
- Просто шок!
- Недоліки:
- Просто шок!
- Продавець Ovollovo
Шановни Юрій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. У вас є гарантія на товар, будь ласка зверніться до сервісної підтримки для вирішення проблеми, також ви маєте право обміняти або вповернути кошти протягом 14 днів.
- Леонид П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Спасибо, товар получил. Все работает хорошо, отличная зарядка, уже вторая в комплекте. Заряжает достаточно быстро!
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Купил две зарядки. Через несколько дней перестали заряжать через блок питания. Через USB шнур пока работает. Посмотрим сколько проработает это чудо.
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Проблему вирішено
Меня одного смущает то что в описании написано шнур 2м. Прислали 1м. радует что работает ..
- Переваги:
- Рабочий
- Недоліки:
- Время покажет
- Продавець My Yellow
Шановний Михайло! Будь ласка зверніться в сервісну підтримку для вирішення питання і обміну або повернення товару.
- Михаил К***
Не ожидал такого сервиса , позвонили в течение двух часов после отзыва на сайте , попросили извинения за неудобства, проблему решили приятный бонусом для меня .
Продавец достоин 5
- Вова Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Перестал работать шнурок для зарядки на 15 день
- Недоліки:
- Перестал работать шнур
- Продавець My Yellow
Уважаемый Вова ! Нам очень жаль, что у вас возникли проблемы с товаром. Ожидайте звонка от специалиста для решения вашей проблемы.
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Здравствуйте. Зарядка уже не заряжает, мы ж её только купили, можно поменять?
- Продавець My Yellow
Уважаемая Елена! Приносим извинение за сложившуюся ситуацию. Сегодня вам отправим новый блок за наш счет платить ни чего не нужно. С уважением магазин My-Yellow!
- Елена П***
Спасибо, за то что быстро отреагировали. Надеюсь что будет хорошо работать
Спасибо большое. Работаете очень оперативно. Заказала и на следующий день уже получила))). Пока всё работает отлично .
- Переваги:
- Длинный провод, очень удобно.
- Недоліки:
- Не обнаружено).
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Отличный товар за свои деньги. Быстро приняли заявку и отправили.
- Продавець My Yellow
Спасибо что выбрали наш магазин, Всегда Вам Рады!
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Вихідний роз'єм: USB. Колір: White
Прожила 1 місяць, як раз стільки скільки гарантія в неї :) (використовував лиш під оригінальний iPhone )
- Недоліки:
- Прожила не довго...
- Продавець My Yellow
Шановний Юрію, ми завжди готові обміняти на новий товар, якщо з товаром виникли проблеми. Також ви завжди можете звернутися по телефону для вирішення сервісних питань. Очікуйте дзвінок для вирішення вашої проблеми.
- Юрий С***
Шокований! Постачальник молоцець! - прочитали мій коментар, самі передзвонили, я навіть заявку не встиг оформити, відправили товар на заміну з оплатю доставки на НП! Пишаюсь таким сервісом укр. постачальників! Всі б компаніі так працювали і поважали своїх клієнтів..
Буду продовжувати користуватись їх БЖ для iPhone!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Sweetly. Вихідний роз'єм: USB
Брал 8.10 , а 20,10 уже начал разваливаться провод.
Во время зарядки этим чудом, что то нажимать на экране практически не возможно, так как происходят самопроизвольные нажатия. Проверено на оригинальной зарядке и проводе. Проблема не в телефоне, а в этом куске ***.
Зарядка до смешного долгая. Около полутора+ часов заряжает 7 айфон, что просто ужасно долго.- Переваги:
- С пары метров выглядит хорошо.
- Недоліки:
- Один сплошной недостаток
- Продавець Sweetly
Вітаю. Дуже прикро що Ви стикнулися з проблемою і не звернулися для заміни товару. Судячі з опису товар з браком. Ми зв`яжимось з Вами для заміни товару.