Картка Rozetka

Відгуки покупців про Консервований корм Nature's Protection Adult Small Breed Turkey & Apples з індичкою та яблуком для собак малих порід 200 г (KIK24520)

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Зубова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г

Собакам подобається

Вітаємо, Ольга! Дякуємо Вам за відгук, бажаємо найкращого Вашому улюбленцю!

• Олександр

Нашому улюбленцю подобається.

Переваги:
    "ноу хау" Розетки: тепер не тільки сплачуємо за доставку, а ще оплачуємо можливість скористатися касою розетки. А в майбутньому мабуть ще будемо оплачувати саме оформлення замовлення!

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо найкращого вашому улюбленцю.

• Жанна Р***

Собака їсть з великим задоволенням

Переваги:
    Нашому чихуашику дуже сподобався.
    Недоліки:

Вітаю, Жанна! Дуже вдячні за чесний відгук, бажаємо гарного настрою і спокійного дня!

• Анна Г***

Фото не зробила, але товар чудовий Пес їв, аж вуха тряслись))

Переваги:
    товар чудовий Пес їв, аж вуха тряслись))
    Недоліки:
    Якщо постоїть декілька днів у відкритому стані, то зацвітає. Скормлюйте собаці не довше 1-2 днів
  • Олександр

Моєму бішончику дуже сподобалося, при цьому мордочка залишилася чистою. З роту не пахне. Алергії немає, очі не "потекли". Рекомендую як додатковий прикорм.

Переваги:
    Приємно пахне, добре смакує собаці
  • Олександр Д***

Дуже смачно. Собака їсть корм як навіжений

• Елена Г***

Наш мальтезе стал плохо кушать сухой корм, решила разнообразить его рацион влажным, даю утром влажный , а вечером уже после прогулки сухой. Когда наш малыш первый раз попробовал с большим удовольствием эту консерву, он полчаса после этого вылизывал миску!

Переваги:
    Приятный запах, мясной состав, супер премиум
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Екатерина А***

Отличный корм. Чих кушает с удовольствием.

• Наталія

Згідна з попереднім відгуком, мій йорк з великим задоволенням вплітає ці консерви, на інші вже боком дивиться

• Ольга Р***

Мой привереда с удовольствием слопал свою норму.

Переваги:
    Вкусный, приятный запах
    Недоліки:
    Все хорошо
  • Колесник А***

У меня померанский шпиц съел эту консерву и через 3 часа началась рвота! Будьте аккуратны

Переваги:
    Упаковка
    Недоліки:
    Качество
  • Роман И***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 200 г

Отличный корм. Приятный запах. Собака вылезала все

Переваги:
    Понравилось песику