- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 4.5 Каштановий махагоновий Color Pro
За якістю фарба просто вау! Дуже класна. Махагоновий відтінок - золотисто-червоний ближче до золотистого. Я брала його для змішування з більш холодними фіолетовими відтінками і лише як додатковий до базового темно-коричневого.
- Переваги:
- Живлення волосся, блискуча текстура крем-фарби.
- Недоліки:
- Забагато золотистого, замало червоного компонента
- Продавець GREEK PRODUCTS
Дякуємо за відгук!
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 4.7 Каштановий фіолетовий Color Pro
Фарба дійсно класна - чудово живить волосся, надає блиску. У крем-фарбі наявні блискучі частинки - при змішуванні з окисником чітко проявляються.
У 4.7 фіолетовий не сильно інтенсивний - лише відтінок - холодний гарний фіолетовий відтінок темного шоколаду. Я змішувала декілька позицій: 4.0 як основний (50 %) цей 4.7 і ще 4.5 (коричневий махагон). Відтінок 4.5 трохи менше, ніж 4.7. В результаті вийшов красивий темно-коричневий з відтінком теплого божоле. Мені сподобалось. Хоча, наступного разу 4.5 можна взяти ще менше.- Переваги:
- Живить волосся, надає блиску.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець GREEK PRODUCTS
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалась наша фарба
- Гусейнова Я***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 1.6 Чорно-червона дика вишня Color Pro
Добрий день, купувала Стійка крем фарба для волосся 1.6 Чорно-червона дика вишня Color Pro Hair Color Cream 100 ml, зараз немає в наявності, підкажіть коли очікувати у продажу?
- Продавець GREEK PRODUCTS
Добрий день. Точно не можу сказати, може через 2 місяці
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 4.3 Каштановий золотистий Color Pro
Гарна якісна фарба. Купила по знижці, що порадувало. Змішую два кольори, бо каштан дуже темний
- Продавець GREEK PRODUCTS
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Вам сподобалась фарба. Будемо раді бачити Вас знову!
- Татьяна Ц***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 1.6 Чорно-червона дика вишня Color Pro
Фарба така як і очікувала, немає алергії.
- Продавець GREEK PRODUCTS
Дякуємо за ваш відгук! Дуже цінуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 7.66 Інтенсивний червоний блонд Color Pro
Все чудово, колір такий як на картинці.
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 6.3 Темний золотий блонд Color Pro
Краска супер. Наносится легко, не течет. Цвет соответствует заявленному.
- Переваги:
- Хорошая цена за качественный товар
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 7.0 Блондин натуральний Color Pro
Купила фарбу, окислювач, шампунь. Результатом дуже задоволена. Маю сивину 50% - все зафарбовано. З'явився приємний блиск здорового волосся. Колір відповідає наведеній палітрі. Рекомендую
- Переваги:
- Прибирає сивину
дякуємо за відгук )
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 6.44 Темний блонд насичений мідний Color Pro
Не знаю, куда ответить на предыдущий ответ по отзыву. Окислитель брала у Вас дважды... И в первом заказе, и втором... В кабинете тут всё видно, могу скрины выслать.
Седины у меня нет. Думаю, что мастер могла ошибиться, я не спец в этом. Она брала 50 г краски, 75 окислителя.- Переваги:
- Рыжий
- Недоліки:
- Хотелось бы более вишневый, а не морковный. Возможно, напутал мастер.
- Продавець Греческий проект
добрый день, окрашивание чтоб было более насыщенным нужно смешивать в пропорции 1:1 с окислителем, ещё обязательно нужно смотреть на какую базу волос наносить, на корни обычно наносят натуральный цвет (в Вашем случае это 6.0 либо 5.0), который можно было бы смешать с Вашим 6.44 и получился б идеальный красивый медный цвет, например 5.0 взять 35 грамм+ 6.44 15 грамм и 50 грамм окислителя 3%.
Потому краситель и профессиональный, потому что мастер Ваш должен уметь смешивать, уметь определить Вашу базу волос, рассчитать формулу. Это всё называется Колористика. А так - мы не парикмахеры, Вас не видим, волосы и структуру волос тоже, чем до нашей краски Вы красились тоже неизвестно - это всё должен определять Ваш парикмахер.
Мастера, которые берут у нас наши красители оптом для своих клиентов, ооочень довольны, т.к. здесь действительно хороший уходовый состав, краска уплотняет волос, блеск шикарный, очень низкий процент аммиака (у нас 1,5%, например у других производителей 13-16 %, в бытовых красках вообще 35 %), единственная жалоба от парикмахеров - клиенты пропадают на 1.5 месяца - цвет долго держится на волосах не смывается ))) Так что рекомендуем Вам хорошо проработать все нюансы, которые мы написали выше, со своим мастером ) - Продавець Греческий проект
и ещё это же медный цвет, и при большом количестве окислителя - он будет более морковный, а вишнеёвый цвет - это совсем другой цвет в палитре, например 6.5 - посилання
- Людмила Х***
Вишневий у Вас ніколи не вийде з тим відтінком, який Ви взяли. Щоб був гарний вишневий, треба фіолетовий відтінок - 6.7, наприклад - і змішати його з нейтральним світло-коричневим чи шоколадним - 6.0 чи 6.2 (краще буде навіть 6.2 - він холодний, не золотистий).
Возможно, мой мастер неправильно сделала пропорции, не знаю. Получился рыжий, а не вишнёвый. Но в целом нормально. Хотелось больше красный.
- Продавець Греческий проект
Добрый день, давайте разберемся, по заказу видим, что окислитель к нашей краске Вы не приобретали, правильно?
И какие пропорции размешивания были?, какой процент окислителя взял Ваш мастер и седина есть у Вас, больше 50% или менее?
Всё это очень влияет на результат.
- Цехмейстер Е***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 5.3 Світлий золотистий каштан Color Pro
Фарба дуже сподобалась! Дякую!
Дякуємо Вам за відгук)
- Сильва Х***Відгук від покупця. Продавець: GREEK PRODUCTS. Об'єм: 100 мл. Відтінок: 8.44 Світлий блонд глибокий мідний Color Pro
Колір 8.44 - бомба! З окислювачем 9% світліший вийшов за той, що на фото, - як раз те, що мені потрібно!
Дякуємо за відгук