Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сухий корм для кішок породи бенгальська старше 12 місяців Royal Canin bengal Adult 2 кг 4370020

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Вага 1 шт: 2 кг

Виробник Польща. Не Франція. Виправте.

• Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Добрий день!
      Нам дуже важлива думка клієнтів.

Виробник вказується за країною реєстрації бренду.
      Royal Canin має виробництва в різних країнах і ми отримуємо партії як з Франції так і з інших країн.
      Якщо вас цікавить корм виготовлений лише в конкретній країні - можете уточнювати в менеджерів через розділ "Питання про товари" або "Питання до продавця"

• Антон М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

У мене бенгальська кішка, майже рік їй. Замовляв цей корм, їсть добре, дуже активна після нього, тому буду замовляти ще))

• Прийомская М***

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 2 кг

Класний корм
    Кіт їсть із задоволенням
    Хрумкий , свіжий немає вонючого запаху при відкритті.
    Беру вже не вперше.

Переваги:
    Немає неприємного запаху, свіжий
  • Михаил

пользуемся второй год. довольны

Переваги:
    наш кот довольный)
    Недоліки:
    не нашли. разве что цена. но за качество нужно платить.
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 10 кг

У меня Бенгальский кот по кличке Стич, и да, ему ооочень нравится этот корм! У этой породы есть небольшие нюансы в уходе, в частности с зубами небольшие проблемы, и поэтому нужно постоянно следить, чтоб котик не просто проглатывал корм, что кстати тоже очень вредно, а именно раскусывал, тем самым проводил профилактику. В этом корме специальная гранула, которую, по коту вижу, раскусывать одно удовольствие, а значит это самое ТО, что нужно!!! Ну и самому по себе бренду РОЯЛ КАНИН доверяю на 100%, кот прекрасно себя чувствует, у него нет проблем с туалетом, и аппетит в норме)

Переваги:
    Специальный для Бенгальской породы, очень удобная и практичная фасовка (10 кг)
    Недоліки:
    По коту вижу, что недостатков нет!
  • Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Объездил 5 зоомагазинов... нигде нет, можно мол под заказ. Заказал на розетке, на следующий день забрал. Супер.