- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Отличный корм!
- Переваги:
- Цена-качество - супер!!!
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Задоволенні всі-песик і хазяйка.Песик тому ,що смачно.Хазяйка ,тому що песик не голодний)Корм рекомендую
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що і Ви, і Ваш песик задоволені кормом RAFI. Ваша рекомендація дуже цінна для нас!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Супер!
Представник постачальникаДобрий день! Ми дуже раді, що ще один улюбленець знайшов свій ідеальний корм! )) Нехай смакує і надалі! Рекомендуємо спробувати інші смаки вологих кормів ТМ RAFI, а також сухий корм. Не забувайте про плавний перехід з корму на корм в 10 денний термін. Гарного дня!
- Ковальчук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Моему Йорку зашло на ура,но он любит рубец
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділились своїм відгуком!) Ми раді, що Вашому улюбленцю смакує корм ТМ RAFI!
- Таня Ф***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Нещодавно побачила цю марку. Хотіла спробувати. Добре, що наважилася. Кіт фанатіє від цієї тушонки. Аромат класний
Тепер постійно замовляю на відділення Розетки. Супер- Переваги:
- Кіт здоровий і муркоче
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук!)