Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про KIND FISH CLASSIC Ікра сибірського осетра 200 г(4820213610119)

Оцінка користувачів 4.65/5
на основі 71 відгук
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Ікра не має насиченого смаку, дуже посередня, вживали у різних варіаціях, смак майже не змінювався.

Недоліки:
    Посередня на смак.
    • Продавець  ZYV store

Пане Олексіє, дякуємо Вам за відгук!
      Нам шкода, що ікра не відповідала Вашим очікуванням за смаком. Ми солимо її з додаванням лише 3,3% солі та ретельно підібраного, безпечного консерванту, щоб зберегти натуральний смак продукту.
      Ми розуміємо, що смаки можуть відрізнятися, і цінуємо кожен відгук — він допомагає нам ставати ще кращими. Дякуємо, що поділилися своєю думкою!

• Богдан В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Дуже вдячний. Все чудово--швидка доставка. Якісна упаковка. Гарне обслуговування.

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  ZYV store

Дякуємо за відгук та за високу оцінку нашої продукції та сервісу! Раді робити найкраще для Вас!

• Марія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Уже несколько раз заказывала эту икру. Вкууусная)) Все икринки целые, без юшки.
    Упакована шикарно - сертификат качества, бокс с охладителем, в общем, открываешь и понимаешь за что платишь.

После заказа со мной очень быстро связались в вайбере. Отдельное спасибо за быструю доставку - первый раз заказывали 29.12 и на новый год были с икрой))

Переваги:
    Вкусная икра, быстрая доставка
    • Продавець  ZYV store

• Павел З***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Дуже чудова на смак ікра. Брав спеціально щоб моя родина хочаб раз в житті спробувала цей делікатес і тому можу сказати що це того варте. Для тих хто вагається - беріть не пожалкуєте, життя коротке і потрібно намагатися все спробувати.
    Про пакування - тут мене дуже здивували: Термо коробка з пенопласту, всередені фольгований пакет для зберігання температури, а в середені нього ікра і акумулятор холоду - МОЛОДЦІ!!!!!
    Ті хто будуть куштувати перший раз порада - не намагайтеся ікру наносити на інші страви які мають дуже чіткий і яскравий смак (філадельфія, лимон тощо), так як у ікри свій смак і він доволі легкий (на відміну від червоної ікри) тому всю гармонію і смак можливо перебити більш вираженими смаками.

Переваги:
    Відмінний смак
    Недоліки:
    Швидко закінчується )))
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Не вперше і не перший рік замовляємо ікру у цього продавця. І упаковка (термобокс) та супровідні документи завжди радують.
    Велике спасибі за якісний продукт та відмінне обслуговування.

• Продавець  ZYV store

Дякуємо!!! Будемо і надалі робити найкраще для вас!

• Любовь О***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Смак ніжний, приємний. Трохи дрібні ікринки.
    Обслуговування на вищому рівні!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Реальність перевершила очікування! Замовила ікру на День народження. Доставка дуже швидка. Коли читала відгуки, знала, що пакування буде якісним. Приємно вразило як пакування, так і листівки із правилами серверування, невеличкий льодовий акумулятор. Смак чудовий! Дякую!

• Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Доставка вражає. Контейнер з пінопласту, охолоджувач, інформаційний буклет, доречі дуже цікаво було дізнатися як отримують ікру. Ікра виглядає чудово, всі ікринки цілі, темно-сірого кольору. Чудовий смак, але легко губиться на фоні інших продуктів. Краще вживати з чимось прісним.

Переваги:
    Смачна, гарно виглядає, класна упаковка
  • Исаков А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 200

Начитался отзывов и заказал 200 гр этой икры на Новый год. Это «удовольствие» обошлось мне больше 5 тыс грн. Икра отвратительная. Во первых, сухая настолько, как будто гречку на хлеб насыпаешь. Во вторых, вкуса нет, от слова вообще. Поверьте, я ел черную икру и знаю о чем говорю. Ни вкуса ни запаха. Это просто какое то кидалово. Крайне не советую покупать.

Переваги:
    Красиво упаковано
    Недоліки:
    Отвратительная икра. Сухая и безвкусная.
    • Татьяна Л***

Порекомендуйте виробників, у яких чорна ікра краще.
      З тих, що ви їли

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Маркетинговое сопровождение товара на самом высоком уровне.
    Звонок представителя компании с рассказом о производстве икры.
    Товар приходит в термобоксе.
    Прилагается чек,сертификат качества,рекламное описание.
    Икру купили на праздник.
    Думаю,такой подход к продукту свидетельствует об общем профессионализме производителя.
    Порадовало наличие в Украине подобного производства.

Переваги:
    Украинское производство,качество товара и его подача.
  • Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Не те на що я очiкував. Суховата i не те на що я сподiвався по смаку.

Переваги:
    гарна упаковка
    Недоліки:
    смак iкри
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Замовила пізно ввечері, тому зателефонував продавець на наступний день. Купувала на замовлення за кордон, тому про смак нічого не скажу. Ікра прийшла у пінопластовому боксі, з хладогеном, з сертифікатом. Покупкою задоволена.

Переваги:
    Швидка доставка
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Продавець одразу передзвонив, відповів на усі мої питання, відправив товар. Упаковано в термоконтенер з термопакетом і акумулятором холоду. Ікра смачна, темно сірого з золотистим відтінком. Дякую за приємний смак і оперативність.

Переваги:
    Упаковка, смак

• Ващук А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Зв'язалися швидко. Запаковано з охолоджувачем. Ікра відповідає стандартам. По солі ,в міру. Рекомендую.

Переваги:
    Корисна

• Александр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Сомнительные ощущения... Если кушать чисто ложкой, то норм... Пробовали разного рода микро бутики, так вкус икры растворяется...

• Продавець  ZYV store

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
      У осетрової ікри ніжний і делікатний смак, адже ікра не перевантажена сіллю та консервантами, які підсилюють смак.

• Поддубная Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Відмінний продукт! Дитині сподобалося більше ніж червона... Рекомендуємо , якість, ціна, користь.

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Перетелефонували відразу після замовлення, посилка доставлена швидко, упаковано все супер надійно в великий бокс з охолоджувальним блоком

Переваги:
    Оперативна доставка, чудова упаковка
    Недоліки:
    Оплата наложенним платежем
    • Продавець  ZYV store

Дякуємо за відгук! Раді робити найкраще для Вас! При замовленні товару є можливість вказати спосіб оплати: Безготівковий для юридичних та фізичних осіб. Після підтвердження замовлення менеджер відправить реквізити для оплати і на пошті потрібно буде сплатити лише за доставку.

• Таня Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Купила на подарунок, сервіс чудовий. Дуже надіюсь, що імениннику сподобається

• Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Турбота продавця починається з самого початку, запаковано супер, ікринки смачнющі. Дякую

Переваги:
    Ікра супер
    Недоліки:
    Відсутні
  • Андрей М***

Дуже смачна ікорка!

Переваги:
    Смачна

Дуже смачна!

Переваги:
    Неймовірний смак.
    Недоліки:
    Завжди мало.
  • Максим І***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Як на беззабійну ікру, то досить пристойний смак, але істотно поступається насиченістю забійній. Цілком прийнятна ціна.
    Продавець ввічливий, пакування відмінне, доставка оперативна.

Переваги:
    Ціна, рибок не вбивають.
    Недоліки:
    Нічого вартого уваги.
    • Продавець  ZYV store

Дякуємо за відгук!

• оксана
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Доброго дня. Спочатку хочу подякувати продавцю за його ввічливість і оперативність Дуже смачна ікра, натуральна. А доставка і упаковка в термобокс .....так це взагалі респект

Переваги:
    Смакота

• Дмитрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Как для первого в жизни раза, пробуя черную икру, особых восторгов не испытал :( Ожидал более интересного и насыщенного вкуса, немного несет рыбой - может я чего-то не понимаю и так должно быть?
    Теперь сделал для себя вывод: красная икра и икра щуки намного вкуснее!

Переваги:
    Цена не самая высокая по рынку, отличная упаковка и организация доставки
    Недоліки:
    не оправдала ожиданий
  • Алина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Прийшла у гарно запакованій коробці з охолоджувачем, дуже смачна, ікринки як із картинки. Рекомендую

Переваги:
    Якісна смачна ікра, зі швидкою доставкою і правильним пакуванням
  • Згурский С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Икра на 4ку,но ставлю 5 звезд,чтобы не портить общую оценку) учитывая,что это не забойная икра,она на твердую четверку

Переваги:
    Украинское производство
    Недоліки:
    Нет скидки при покупке нескольких банок
    • Андрей Г***

А что, у нас еще водятся осетры?

• Продавець  ZYV store

Добрий день. Ми вирощуємо осетрів з маленьких мальків в умовах аквакультури вже більше 20 років. Ікру отримуємо прижиттєво,тобто не вбиваємо риб.

• Тетянка
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Дуже вражена дбайливим ставленням до покупця! Щиро дякую за якість продукції.Завітаю обов'язково до вас наступного року.

Переваги:
    Термобокс з охолоджувальною батареєю
    Недоліки:
    Їх не може бути
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 200

Дуже смачна та якісна ікра. Свіжа, запакована надійно. Іде у комплекті з холодогенератором.

Переваги:
    Смачно, корисно
    Недоліки:
    закінчується швидко :)
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Швидка доставка, добре упакований товар з охолоджувачем, ввічливий продавець.

Переваги:
    Було дуже смачно, замовила ще)
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Катерина

Дуже смачна ікра.

Переваги:
    Швидка доставка в термо пакеті з охолоджувачем.
  • Александр И***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Хорошая икра за очень хорошую цену. Упаковка при доставке с охладителем.

• Таучелова М***

Супер упаковано и вкусно
    Сделано все так, чтоб я вернулась .
    Спасибо )

Переваги:
    Великолепно
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Вкусно, но очень сильно распадаются. На гренки мазать было крайне затруднительно. К продавцу вопросов никаких - доставлено отлично.

• дмитрий к***

КУШАТЬ ВСЕМ !!!

Дякуємо за відгук))))

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 100

Замовляю вже вдруге. Продукт дорогий, звичайно, але треба себе балувати хоч іноді. Смачна ікра. Ікринки цілі, сухі, щільно напаковані. Продавець надійний.

Переваги:
    Швидка доставка, смачная та якісна ікра
    Недоліки:
    швидко закічується
    • Продавець  ZYV store

Дякуємо за відгук! Робимо для Вас найкраще!

• Елизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZYV store. Вага: 50

Покупали на пордарок. Сервис на высоком уровне.

Переваги:
    Отлично и быстро оформлено, подарочные пакетики, аккумулятор холода и пенопластовая упаковка.
    • Продавець  ZYV store

Дякуємо за чудовий відгук! Раді бути для Вас надійним виробником подарунків))