Картка Rozetka

Відгуки покупців про Набір для бару Youchen MC-H18 з 22 предметів з підставкою

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Нажаль тріснула кришка, що спричиняє витікання при змішуванні, експлуатували бережно, без ударів, про що свідчить гарний стан кришки, дуже прикро, так як був подарунок на день народження

Переваги:
    Розширений та продуманий набір, з чудовим органайзером, купувала на подарунок, головною перевагою було, матеріал- неіржавіюча сталь
    Недоліки:
    За час використання тріснула кришка змішувача, скоріш за все брак
  • Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Чудовий набір , крута підставка, доставка швидка , дуже задоволений , рекомендую!!)

• Продавець  Aliko

Доброго вечора! Дякуємо за ваш відгук!

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Гарний набір за свої кошти

• Продавець  Aliko

Дякую за відгук, дуже приємно. У нас постійне оновлення товару приходьте до нас ще)

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Купила на подарунок, іменниниця в захопленні. особливий приємний квест - все це зібрати і розставити по місцях) Справді, дуже цікаво))
    Набор дуже якіский, в ньому є абсолютно все потрібне, і навіть трошки більше!

Дуже дякуємо продавцю за швидку доставку і класний товар

Переваги:
    Якісні елементи, різномаїття всього, цікавий процес збірки.
    Недоліки:
    За місяць не знайшли.
    • Продавець  Aliko

Добрий день.
      Дякуємо, що ділитеся Вашим досвідом використання! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших покупців!
      З найкращими побажаннями!

• Рогаль П***

Все топ!)

• Продавець  Aliko

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук!

• Михаил Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Покупал на подарок. Все супер, именинник доволен! Рекомендую, очень круто, очень хорошее качество! Все супер!!!

• Продавець  Aliko

Добрий день! Дякую за ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Купувала на подарунок, відправили на пряму людині. По відгуку - гарний набір

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

Якість шикарна, доставка швидка і зручна

Переваги:
    Шикарний варіант як для дому так і просто для початківця