Відгуки покупців про Ліжко Метакам Комфорт-1 180 х 200 чорний
- галина р***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 140 x 200
Ліжко дуже сподобалося. Замовили іще в одну спальню таке ж.
- Недоліки:
- Недоліків немає.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Прекрасная кровать. Легкая сборка. Оптимальная конструкция. Реакции менеджера четкие и ясные. Благодарю.
- Переваги:
- Лаконично, надёжно, качественно
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець UTR Furniture
Дуже дякуємо за відгук,раді що Вам сподобалось
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Подобається мінімалістичний дизайн
- Переваги:
- Міцне, легке, легко збирається. Не випадають ламелі та не ламаються, тому що їх немає:)
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- ПокупецьВідгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Всё ок. рекомендую
- Переваги:
- ціна, якість
- Недоліки:
Ліжко гарне, легко складати. Доставили швидко. Дякую.
- Переваги:
- Ліжко чудове. Дякую.
- Недоліки:
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Білий. Розмір спального місця: 80 x 200
Покупали ребенку. Спустя 3 дня, уже получили её на новой почте,в полной комплектации,без царапин.Думали, доставка обойдется в копеечку,но обошлась она всего в 499 грн.Отлично упаковали, чтоб при транспортировке она сама себя не поцарапала.Единственное, что могу порекомендовать, при её заказе уже иметь хороший матрац ибо без него или с тонким (6-8см),чувствуются металлические трубки.Поэтому,мы заказали матрац 16см и с ним стало очень комфортно.
- Переваги:
- Не большая цена,крепкий,легкий в сборке.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Кучеренко Д***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 190
Кровать прийшла взагалі без фурнітури. Ні болтів ні гайок, нічого немає.
- Недоліки:
- Кровать прийшла взагалі без фурнітури. Ні болтів ні гайок, нічого немає
- Продавець UTR Furniture
Фурнітуру відправили, вибачте за незручності
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 140 x 200
Кровать привезли со здиром краски лежака, (фото).
И это не перевозчика вина-все было хорошо упаковано!
Круглые трубки (ламели) по торцам-в местах примыкании к балкам
частично обварены, не обваренные места Не загерметизированны!
при эксплуатации в сырых помещениях внутри них начнется коррозия
и их тонкий металл быстро прийдет в негодность.
Брал тут 4.апреля,
10-го привезли, сегодня 19-е, но в кабинете товар все еще комплектуется. Что так?- Переваги:
- качественная окраска, дизайн хороший!
- Недоліки:
- содранная краска, в сырых помещениях, на дачах- не подойдет
- Продавець UTR Furniture
Доброго дня. Ви можете повернути товар протягом 14 днів, під час отримання товару є можливість перевірити цілісність і якість товару.Ліжко не призначене для використання у приміщеннях з підвищеною вологістю, взагалі не радимо спати в таких приміщеннях.В кабінеті Ваше замовлення у статусі "отримано"
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: UTR Furniture. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Очень хорошая металлическая кровать.
Отдельная благодарность конструкторам за их разработку - хорошая конструкция, умело спрятали болты с лицевой стороны кровати. Кровать относительно легкая. Конструкция надежная, не шатается.
Есть маленькие "копеечные" минусы - с целью избежания повреждения боковых сторон матраса -шайбы стопорные с наружными зубьями пришлось заменить на пружинные шайбы, и купить 8 пластиковых колпачков для того чтобы спрятать болты.
Упаковка хорошая. Доставка быстрая. Рад что в нашей стране ещё есть такие предприятия, производящие качественный продукт, который не уступит импортным аналогам. - Гліб Є***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200
Ліжко дуже якісне, ніде не люфтить, стоїть як вкопане. У відправника є своя доставка. Рекомендую
- Яна Ц***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Чудове ліжко, в стилі минімалізму, просто і зрозуміло збирати, надіюсь ще замовимо щось у вас
Гарного Вам користування)
- Руслан Е***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 140 x 200
Спочатку був трохи скептичний щодо неї, але вже більше тижня користуюсь і задоволенний на всі 100%. Достатньо швидко збирається, ніяких люфтів чи якихось звуків від неї після збирання. За цю ціну це найкращий варіант!
- Переваги:
- Надійна конструкція, легко збирається
- Продавець MBLS
Руслан, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування)
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Чудове ліжко
- Недоліки:
- не виявлено
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200
Чудове зручне ліжко. Легке та не скрипить зовсім!
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Не бігає в магазин за пивом)))
- Продавець MBLS
Це найкращий відгук) Дякуємо за зауваження! будемо виправляти ситуацію)
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 120 x 200
Очень доволен быстро собирается качественно упаковано понятно как собирать даже без инструкции быстро доставили всё очень устраивает
- Переваги:
- Качество и целостность упаковки все детали в наличии
- Недоліки:
- Давольно дорогая доставка просил новую почту но как я понял доставил сам магазин. Водитель приятный и вежливый но цена кусает
- Продавець MBLS
дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування! Доставка нашим водієм по Києву 700 грн до під'їзда. А Новою поштою десь 800 грн виходить)
- Армаган К***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 180 x 200
Гарне ліжко
- Переваги:
- Міцна конструкція, легко збирається
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець MBLS
дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування)
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200
в общем кровать хорошая, но минус в том что со стороны головы нет бортика чтоб матрас не ездил
- Переваги:
- лёгкая в сборке, лёгкая
- Недоліки:
- нет бортика со стороны головы чтоб матрас не ездил, хотя в больших версиях кровати бортик есть
- Продавець MBLS
Сергій, дякуємо за відгук! Гарного користування.
Бортик біля узголів'я не передбачений, бо коли матрац 15-20 см товщиною, то він не рухається на цих ламелях, особливо під вагою людини
- IvanВідгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200
Замовляв у продавця версію з підсиленими ламелями (4,5 см) і не пожалкував. Доставка зайняла трохи менше тижня і обійшлась ~1100 грн кур'єром НП. Саме ліжко зібрав дуже просто, процес зайняв 15-20 хвилин.Рекомендую.
- Переваги:
- Міцне якісне ліжко, легко зібрати самостійно, приємна ціна
- Продавець MBLS
Іван, дякуємо Вам за приємний відгук! Гарного користування!
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Красивый минималистичный дизайн
- Переваги:
- Качественное изготовление
- Недоліки:
- Стоимость доставки
- Продавець MBLS
Дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування!
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 120 x 190
Дякую
Все добре- Переваги:
- Якісні матеріали
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Продавець MBLS
дякуємо Вам за приємний відгук! Гарного користування!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 140 x 200
Ліжко супер! Досить просте у збиранні, міцне. За таку ціну – супер)
- Переваги:
- Якість, ціна
- Продавець MBLS
Дякуємо Вам за відгук!) Гарного користування!
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 180 x 200
Метал - це вам не дерево, яке з роками все-таки розходиться, всихається, починає рипіти/скрипіти від кожного руху. Ліжко відмінне! Складається з 4-х частин (2 перила і 2 рамки з ламелями(вже готові)) всі необхідні гайки є в наборі. З матрацом висота ліжка вище коліна виходить, не звично так високо спати(на фото не зібране ще).Рекомендую продавця і товар!
- Переваги:
- Міцний матеріал
- Недоліки:
- Дорога доставка Новою поштою. 837 грн(510 сама доставка, 150 150 27грн за доставку вантажів більше 30 кг)
- Продавець MBLS
Світлана, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування!)
- Редько П***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 120 x 200
Зібрав, але після встановлення пʼятої центральної ніжки кровать перекошується (занадто висока ніжка) одна із сторін не достає підлоги десь на 5см. Зібрав наче ж норм там не правильно не вийде.
- Продавець MBLS
Доброго дня! В цьому випадку ліжко було неправильно зібрано. З клієнтом зв'язались, підсказали, як правильно зібрати, тепер все окей)
Вкажіть на сайті реальну вагу ліжка, бо я живу у 2км від вашого складу і прийшов забирати ліжко пішки бо 14 кг не багато ж. А воно важить 30 якщо не 40.
- Переваги:
- Ліжко надійне у мене 110 кг мені саме те.
- Недоліки:
- Вага
- Продавець MBLS
Доброго дня! Це помилка по вазі в характеристиках, виправимо
- Зоар З***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Білий. Розмір спального місця: 160 x 200
Кровать быстро собирается при наличии ключа для болтов и крестовой отвертки
- Переваги:
- Быстрая сборка
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець MBLS
Дякуємо Вам за приємний відгук! Гарного користування)
- Світлана К***
доброго дня. скажіть, будь ласка, скільки оплатили за доставку новою поштою?
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Білий. Розмір спального місця: 140 x 200
Міцний, гарно виглядає і дуже швидко приїхав.
- Продавець MBLS
Володимир, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування)
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 180 x 200
Как писали другие комментарии, плохое крипление, тонкий алюминий из за этого две балки не выдержали и сломались. Теперь придется покупать новую кровать. При этом на ней никто не прыгал, не ставал ногами. Я просто лежал и сидел на кровати, но видимо такая нагрузка для нее слишком большая. Не рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Дешевая цена, неплохой внешний вид.
- Недоліки:
- Срок эксплуатации меньше 12 месяцев,
- Продавець MBLS
Олексій, ми з Вами звʼяжемось для вирішення ситуації, якщо це гарантійний випадок, то ми замінимо Вам деталь необхідну.
Але ми цих ліжок продали вже десятки тисяч, і люди користуються роками нашими ліжками.
І тільки в одиничних випадках буває таке, що протягом півроку ліжко може зламатись
В буь якому випадку наш менеджер вже Вам написав, очікуємо відповідь для вирішення ситуації з ліжком
P.s: можу надати багато фото, де дорослі чоловіки вагою 100+ кг стоять одночасно на такому ліжку і воно спокійно витримує це навантаження
Це щоб потенційні клієнти не думали, що в нас хліпке ліжко
- Хоренко В***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 190
Ліжко чудове, просте, міцне, стильне.
- Переваги:
- Міцьне
- Продавець MBLS
Вадим, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 190
Чудове
- Продавець MBLS
Вікторія, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування)
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Білий. Розмір спального місця: 140 x 200
Гарне ліжко за свою ціну, мінімалістичне, естетичне, міцне. З мінусів - трохи скрипить.
- Недоліки:
- Скрипить
- наталья л***
оно же металическое....ЧТО скрипит и ГДЕ ?? тоже хочу купить
- Крістіна Ч***Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Чорний матовий. Розмір спального місця: 120 x 200
Доволі оперативно відправили ліжко;) без дефектів, все ок
- Недоліки:
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200
Дуже зручне та комфортне ліжко
- Переваги:
- Металевий каркас
- Недоліки:
- Доки ще не помітили
- Продавець MBLS
Дякуємо за приємний відгук!) Гарного користування)
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 160 x 200
Суперове ліжко, ще придбали матрац від продавця по його рекомендаціях, майже півроку в користуванні, ніяких нарікань. Єдине, домовляйтесь з Новою поштою щодо доставки до дверей - цей сервіс вважається окремим на ці габарити, конструкція ліжка дуууже важка. Дуже швидко відправили, що ліжко, що матрац (по магазинах мінімум чекати 2-4тижні, нам відправили на наступний день чи щось таке)
- Продавець MBLS
Валерія, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування)
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Білий. Розмір спального місця: 120 x 200
Легко зібрали, дуже зручне та надійне бо з металу, все сподобалось
- Продавець AVVS Tech
Дякуємо вам за відгук та покупку! Бажаємо приємного використання!)
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: AVVS Tech. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 120 x 190
Отличная кровать
- Продавець AVVS Tech
Дякуємо вам за відгук та покупку! Бажаємо приємного використання!)
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: MBLS. Колір: Чорний. Розмір спального місця: 90 x 200
На эту цену, отличная кровать.
- Продавець MBLS
Наталія, дякуємо Вам за приємний відгук!) Гарного користування)