Відгуки покупців про Аналізатор ґрунту 4 в 1 електронний вимірник pH ґрунту вологості, температури, освітленості ґрунту
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Поки ще не пробував. Будем надіятись що буде все нормально!
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Ще більше інструментів та обладнання тут: посилання
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Прилад абсолютно невірно показує pH грунту,
датчик вологості завжди показує одне значення,
датчик освітленості починає змінювати значення при направленні на нього прожектора,
працює датчик температури.
Раджу не замовляти цей аналізатор (до того ж без батарейки).- Переваги:
- Недоліки:
- Аналізатор не працює
- ОЛЕКСАНДРАВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Очень не довольна.
Где бы не замеряла, по всему гОроду, везде ph 8.5.
Игрушка, а не прибор. Как вернуть?- Переваги:
- Недоліки:
- Не правильно показує
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Не показує ph правильно, всюди навіть у воді показує 4,5. Мені поміняли безкоштовно, але той що прийшов на заміну теж показав тільки перший раз нормально, а потім знов всюди 4,5. На другий раз вже вирішила не замінювати.... бо все одно очікувань не було.
- Недоліки:
- Непрацює
- Ліліана І***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Швидко. якісно.
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Ще більше обладнання тут:
посилання
- Уляна А***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Прилад працює ,виміряли PH різних місцях показує показники від 4,5 до 5,1 що я вважаю коректним, перевіряли у піску 6,3 (УВАГА ПОВИНЕН БУТИ ДОБРЕ ЗВОЛОЖЕНИЙ ГРУНТ бажано після доброго дощу) сухий грунт не міряє, і не забудьте зняти запобіжний ковпачок на датчику та прочитати інструкцію
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Ще більше обладнання тут:
посилання
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все добре працює!
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Всі наші товари за посиланням: посилання
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Сомнительные показатели буду перепроверять
- Продавець E-Style
Вітаю, якщо щось не виходить, можемо проконсультувати вас за номерами, вказаними в гарантійному талоні.
Всі наші товари за посиланням: посилання
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Хочу повернути, бо прилад не працює
- Переваги:
- Швидко надійшов
- Недоліки:
- Прилад "до" та "після" поливу показує сухо. Дзвонила на номер вказаний у тех.паспорті----- номер не обслуговується. Скинула фото і оповіщення на вайбер( номер якого вказаний у тех.паспорті) ----- ним не користуються, навіть нема позначки, що вони дійшли.
- Продавець E-Style
Доброго дня.
Приносимо вибачення, можливо поклали гарантійний талон зі старим номером,перевіримо.
Напишіть будь ласка номер вашого замовлення, з вами зв'яжеться менеджер для вирішення питання.
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Замовлення отримав вчасно
- Переваги:
- Швидкість
- Недоліки:
- Не виявленно
- Продавець E-Style
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Спасибо! Анализатор грунта, все свои 4 функции выполняет!
- Переваги:
- Работают все 4 режима,есть подсветка
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець E-Style
- Полина М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Коротко про достовірність показників даного аналізатора: при опусканні його у воду, показує вологість «сухий».
- Продавець E-Style
Доброго дня. Судячи з опису, Вам попався не працюючий аналізатор. З Вами зв'яжеться менеджер для обміну чи повернення. Вибачаємось за незручності.
- Продавець E-Style
Прилад розрахований на вимірювання грунту, а не розчину.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Шкода витрачених грошей. Прилад на смітник. Абсолютно не адекватні результати вимірювань. На південному вікні під прямим сонячним промінням показує освітлення low-, що означає дуже низький рівень освітлення. Вологість грунту після поливу показує dry або навіть dry , що згідно з інструкцією на коробці означає сухий і дуже сухий. Занурив прилад в стакан з водою - dry інколи перестрибує на norm, але значення wet (вологий) так і не вдалось отримати.
- Переваги:
- Можна використовувати як розпушувача грунту для кімнатних рослин.
- Недоліки:
- Дуже не точні результати вимірювання
- Продавець E-Style
Доброго дня. Нам шкода, що ви залишилися незадоволені. Таких складнощів раніше не було. Тому швидше за все Вам потрапив брак. У гарантійному талоні вказано номер телефону, за яким Ви можете звернутися з цим питанням. Дякуємо за розуміння.
- Viktor B***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
получил вовремя но не проверял на работоспособность.
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар Вам сподобався, бажаємо успішного користування і чекаємо Вас знову. Дякуємо, що Ви вибрали компанію E-Style! посилання
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Вчера отримала свій аналізатор ґрунту, продавець відправив швидко.
Саме вежлива функція для мене в цім пристрої саме аналізатор, дуже переживала чи працюю, перевірила працює!- Переваги:
- З переваг - це ціна, досить зрозумілий у використанні, але з інструкцією булоб легше
- Недоліки:
- Не має інструкції
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дякую! Все нормально.
- Переваги:
- раніше не було такого аналізатора, а тепер буде. Температуру показує, з РН, волога та освітленість - треба розбиратися
- Недоліки:
- відсутня інструкція
- Продавець E-Style
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Такий прилад у мене вже кілька років, і став незамінним.
Свого часу я спеціально витратила час, щоб перевірити, чи точно він показує ph. Тестувала воду і ґрунт паралельно цим девайсом і лакмусовими папірцями. Показники виявились схожими. На рахунок інших параметрів, вони мені не такі важливі і я їх додатково не звіряла, але числа виглядають цілком адекватними.
Тож, прилад раджу. Продавця теж.- Переваги:
- Точний, електронний дисплей
- Продавець E-Style
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, приємно бачити зворотний зв'язок від наших покупців. Дуже раді, що товар Вам сподобався, бажаємо успішного користування і чекаємо Вас знову. Спасибі, що Ви вибрали компанію E-Style! посилання