Відгуки покупців про Компресор INTERTOOL (PT-0016)

Оцінка користувачів 4/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

До вище написаного хочу додати що заявлених 10.1 бар я так і не побачив! Перший раз накачав 9.7 ,далі після дня роботи 9.4. Як буде далі- побачимо....

Переваги:
    000000
    Недоліки:
    Скажена вібрація, їздить по складу!
    • Вадим

тоже вибрирует бешенно. Что вы будете делать?
      Может колеса снять?

• Євгеній Ч***

Незнаю что там у вас і где вибрирует, у меня стоит ровно в гараже и качает быстро. Единственное 10 атмосфер тоже не качает а примерно 9,5.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шановний пане Петро, я 25 років електрик. При подальшій перевірці приладами виявлено 1.8 кВт так що я навіть трохи помилився з визначенням. Ті люди що так вчинили напевно радіють що підзаробили грошенят на обмані, але все в житті має причинно- наслідковий характер і за все доводиться розплачуватись......

• Петр К***

Я вас понял! А то знаете есть просто диванные эксперты которые все или даже не всё, но многое знают... Спасибо за консультацию... Теперь я особо не хочу думать о покупке данного компрессора!!!

• Олесь

@Станіслав Ковальчук
      Та куди там, всесвiтнiй зговiр проти Вас! Помiняйте, можливо, просто брак попався!

• Роман

Пане Станіслав. А як Ви визначили потужність двигуна?

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Двигун стоїть по факту 2.2 кВт, а не 3кВт як заявлено,доставили пошкоджений, масло все розлилося оскільки перевізник нова потша віз компресор на боку! Задумайтесь чи варто купувати в інтернеті!?

Переваги:
    Немає!!!!!!
    Недоліки:
    Обман покупців!
    • Петр К***

А как вы поняли что стоит мотор мощностью 2,2 кВт?!

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримав, нова потша везли на боку все масло з картера витело, компресор та пакувальна тара в маслі. В результаті такої доставки погнули захистну решітку двигуна. По комплектації: відсутні шайби та гровера. Доведеться купувати масло, вирівнювати решітку. Надалі послугами нової пошти не користуватимусь.

Переваги:
    Поки що не користувався
    Недоліки:
    Недобросовісні перевізники
    • Игорь

а почему не отказались?

• Анатолий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Була затримка по відвантаженню, але зателефонував представник компанії, вибачився і все узгодили.
    При транспортуванні пошкоджено корпус повітряного фільтра.

Переваги:
    Компактний, відповідає технічним характеристикам
    Недоліки:
    Поки невиявлено
  • Вадим
    Продавець: Rozetka

При получении товара, на мою просьбу открыть фанерный ящик (дабы убедиться в соответствии комплектации и отсутствия повреждений), сообщили, что нет инструмента... Ну ладно.
    По факту домашней распаковки имеем:
    1. мятая крышка вентиляции мотора (снял подровнял, потому, как не запускался мотор вентилятор упирался в крышку вентиляции).
    2. поломан корпус воздушного фильтра на одной голове (пришлось клеить)

Почему не обратился в Розетку? Как предъявить рекламацию находясь за чертой города с компрессором в 65кг? Везти его в отделение розетки 50км (400грн такси) и обратно?

Переваги:
    работает... пока
    Недоліки:
    помята крышка вентиляции мотора, поломан фильтр на одном поршне