Відгуки покупців про VR Окуляри шолом віртуальної реальності BOBO VR Z6 з пультом (game version) White
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Купив ці VR-окуляри на пробу і не очікував, що вони так змінять мій відпочинок! Відчуття повного занурення — це щось неймовірне. Ігри та фільми стають набагато цікавішими
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Сину сподобалися.
- Переваги:
- Легкі
- Продавець LUNA
Дякуємо за відгук!
- Акіф Б***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Все добре працює, підійшло для телефону діагоналі 6.5.
- Переваги:
- Якість, лінзи, навушники і пульт. Все працює.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець LUNA
Дякуємо за відгук.
- Віра Ж***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Дитина в захваті. Дякую
- Переваги:
- Швидко оформили замовлення. В комплекті є все.
- Продавець LUNA
Дякуємо за позитивний відгук)
- РоманВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Купували на подарунок, прийшли в повній комплектації і вчасно. Окуляри гарної якості, дитина задоволена.
- Продавець LUNA
Дякуємо за гарний відгук)
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Замовляла сину на подарунок, але трошки розчарована. Написано з пультом, а прийшло без пульта
- Недоліки:
- Нема пульта
- Продавець LUNA
Перепрошуємо що так сталось. Певно відбулось пересортування при відправці. Можемо довідправити за наш рахунок пульт. Менеджер зв'яжеться з Вами для виправлення ситуації.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
- Продавець LUNA
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Хороший фокус линз, корпус из качественного пластика, удобное крепление. Замечания по очкам пока не увидел.
- Марк В***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Гарна якість, легкі в використанні, добре кріплення, після якого не болить голова.
- Нина Д***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Выбрали эти очки по отзывам и не разочаровались. Всё так как писали покупатели за что им большое спасибо.
- Артур Ф***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Сыну понравились, играется. Брал пробовать, всё хорошо, линзы регулируются, резкость наводится без проблем. С подключением всё довольно просто. Ну и с виду выглядят "дорого богато".
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Купували такі окуляри по рекомендації друзів, у них діти ними граються біля року і все добре. Нашому сину вони теж сподобалися і він задоволений.
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Покупал сыну в подарок. Не знаю как в других моделях, не тестил, но в этих очень красиво и чётко все смотрится. Очень интересно наблюдать за ребёнком когда он в них играется, смешно до уписиван....)).
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Окуляри сподобалося, чітка картинка, гарний ефект присутності, добра якість самого вироба.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Добрі ,якісні очки. Удобно сидять на голові, очі не болять.
Дякуємо за відгук! Гарного користування
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Отличное качество, лёгок в подключении, 9 лет ребёнку, справился без моей помощи.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Довелося перечитати пів інтернета для налаштування. Один з телефонів не счітуаав qr , допомогло фото кода та виведення його на екран іншого пристрою. Все счіталось та налаштувалось у телефоні автоматично. Для цього знадобилась програма Cardboard.(там сканер).
Дивитися відео я хотіла вже скачане, допомогла YouTube Downloader. Ця програма завантажує відео 360 в 8К_1080. Та інших форматах, але це оптимальний для телефона. Інші програми тільки потрачений час. Після завантаження дивитися через VR 360 Player. Відео захоплює особливо природа. Дякую.- Переваги:
- Зручні, легкі.
- Недоліки:
- Немає.
- Євгенія
І якщо зображення двоїться треба вставити телефон заново, щоб центр зображення був де екран розділяє пластикова перегородка.
- Продавець LUNA
Дякуємо за вділений час для відгуку! Гарного користування
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Дочке сильно понравились. По качеству достойные. Хороший получился подарок.
- Переваги:
- Качество
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Очки мне понравились качеством а дочьке ими игратся. Качество изображения хорошее, проверяла перед тем как подарить ребёнку чтоб не портить зрение. Очень познавательные видео в них можно посмотреть, особенно понравилось видео с аквалангом.
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Очки по качеству понравились. У продавца было три разных модели на выбор. Продавец который помагал мне выбрать очки на подарок сыну, спросил для каких нужд, сколько лет ребёнку и т.д., посоветовал эту модель. Сыну они очень понравились за что большое спасибо магазину и профессионализма продавца.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Проблему вирішено
отримав товар без товарного чеку і нема ТТН . Додзвонитись вже 2 тижні до продавця неможливо. Постійні відписки і якісь жалюгідні фото незрозуміло чого на шматку пожмаканої бумаги. Я взагалі не рекомендую з цим недопродавцем зв`язуватись. Дуже сумніваюсь, що взагалі в нього є бодай якась відповідальність, про гарантію непевне треба забути - магазин зовсім без яких-небудь координат
- Переваги:
- не знайдено
- Недоліки:
- незадовільний сервіс
- Продавець LUNA
Добрий день. Гарантія на товар надається на протязі 18 місяців. Гарантом виконання нами гарантійних зобов'язать виступає Розетка. Ми вислали вам всі наявні у нас документи
- Вячеслав
тобто надати на e-mail фото "пожмаканого незнамо що" це по вашому - "Ми вислали вам всі наявні у нас документи". ??? З цього випливає, що документів у вас взагалі немає!!! Товарний чек повинен бути в упаковці з товаром і я його повинен був отримати при врученні мені товару при купівлі ще 26.12.2022р. До вас достукатись співробітники Розетки також не можуть - третій тиждень не можете завершити продаж! з 26.12.2022 р. так і не отримав від "LUNA" необхідних законодавчо документів при продажу вами товару .
- Антонина Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Вже все добре.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Не зчитувався QR code
- Продавець LUNA
Добрий день. Не зовсім зрозумілий зміст вашого відгуку. У вас з товаром все добре чи ні?
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Проблему вирішено
Прошу зв’язатися, по заказу RMP-680647065. На телефон ви не відповідаєте, через розетка вам відправлена заявка, ви не зв’язуєтесь. Є питання по вашому товару.
- Продавець LUNA
Добрий день. Всі звернення обробляються в порядку черги. Для швидшої комунікаціі пишіть в особистому кабінеті до вашого замовлення.
- Антонина Ч***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Все добре,але не змогли відсканувати штрих код на окуляр для налаштування.Як це зробити
- Продавець LUNA
Якщо код пошкоджено на самих окулярах, спробуйте сканувати з інструкціі
- Диана Б***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Очки понравились как мне так и ребёнку. Проблем с настройкой не возникло, RQ код считался без проблем на двух телефонах. Качество видео, и звучания хорошие.
- Шевчук Д***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Проблему вирішено
Отримала сьогодні окуляри,перевірила на 2 телефонах Qr код не читає.А у продавця навіть телефону для зв'язку нема на сторінці!!!!
- Шевчук Д***
І пульт теж не працює.
- Шевчук Д***
Прошу зв'язатися для повернення.
- Продавець LUNA
Якщо QR код пошкождено спробуйте відсканувати його з інструкціі до окулярів. Вам вислано дані для повернення товару в особистому кабінеті до вашого замовлення.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Задвоєння виникає не завжди. Схоже залежить від відео.
Більшість ігор бередбачають керування самим шоломом, тому пульт не дуже й потрібен.
Взагалі дуже прикольна штука. Не на кожень день, але погратися класно.
За можливості роздільна здатність телефона і картинки має бути максимальною.
Я на Samsung S10 ставлю максимальну (3040х1440)- Переваги:
- Зручне використання, нормальний звук, просто підключення і налаштування
- Недоліки:
- Інколи є невелике задвоєння картинки, пульт в іграх підтримується погано
- Продавець LUNA
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Отличное соотношение цена-качество. Пластик качественный, лёгкий, не пахнет, всё подогнано без зазоров. Телефон надёжно фиксируется. Ребёнку нравятся, на полке не пилятся постоянно ими играется. Лично мне очень понравилось видео с аквалангом.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
За очки ничего плохого сказать не могу, телефон в них держится крепко, резкость настраивается хорошо, пуль к телефону конектится без сбоев, на голове сидят хорошо, можно подогнать под любой размер. Качество видео и звука понравилось.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Очки классные, правда первый раз одели было все размытое и резкости небыло но муж увидел что на линзах стоит защитная плёнка, снявшы её все стало прекрасно видно.
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Проблему вирішено
Окуляри хорошої якості, питань немає.
Пульт бракований (імітатор мишки працює некоректно , завжди їздить по колу і все, неможливо ним управляти)- Переваги:
- Окуляри сидять добре. Звук хороший.
- Недоліки:
- Пульт був бракований
- Продавець LUNA
Добрий день. Вам надіслано запит в особистому кабінеті до вашого замовлення.
- Валерій Г***
Надіслали повідомлення про відправку нового пульта, запитали адресу.
Нажаль, після цього ніхто так нічого не відправив і на зв'язок не виходив.
А подарунок дитині дарувати завтра. ( - Валерій Г***
Продавець відправив безкоштовно новий пульт. Дякую;)
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Ничего плохого пока сказать не могу, ребёнку они очень понравились. Я и сам иногда видео в них смотрю, качество хорошее. Но самое интересное наблюдать за ребёнком когда он в игру в очках играет, очень смешно получается))
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Проблему вирішено
Як повернути ці очки? Дуже погане зображення на смартфоні 6,5 - написав Вам ще позавчора листа с цим питанням (в переписці по замовленню). Коли ви плануєте відповісти як це зробити???
- Продавець LUNA
Добрий день. Вкажіть номер вашого замовлення через форму "Написати продавцю" для скорішого вирішення питання. Всі питання вирішуються в порядку черги, в робочий час.
- Матвей К***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Перед оплатой на новой почте проверили их на работоспособность. Подключили Айфон 11 и сына SE сверху есть регулируваемый зажим на толщину телефона, так что даже не пришлось снимать чехлы. Уже дома более детально тестили. Регулировка резкости на двух телефонах хорошая, удобно сидят на голове, тянут хорошо игры и видосики. Сын в восторге, а я рад что подарок ему по душе.
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: White
Смартфон Motorola g30 имеет экран 6,5" но не помещается, не видно весь экран, пробовал xiaomi тоже самое, зажим очков попадает на кнопку включения, так и не смогли ничего нормально посмотреть.
- Переваги:
- Удобно сидят, хороший звук
- Недоліки:
- Телефоны 6,5" не подходят, если есть защитная пленка на экране ее видно.
- Продавець LUNA
Добрий день. Товщина девайсу також впливає на фіксацію девайсу. Те, що вам видно захисну плівку також залежить від якості плівки. Строк повернення 14 днів у вас вже минув. Ми врахуємо ваші зауваження та передамо виробнику. Дякуємо за ваш відгук!
- Люда Ф***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір: Black
Добрий вечір, чудова якість лінз, класний звук, зручні . АЛЕ заряд тримають 3 години. Як обміняти на якісні?
- Переваги:
- Звук, лінзи, зручні
- Недоліки:
- Заряд лише 3 години!!!
- Продавець LUNA
Добрий день. Наш менеджер зв'яжеться з вами для вирішення вашого питання. Дякуємо за ваш відгук! Ваше зауваження прийнято в роботу.